- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi-
őstag
válasz Samott #51300 üzenetére
Nem mondott igazán keretet, laptopot is úgy vettek, hogy megbeszéltünk egyet 150 körül, utána vettek egy jobbat 250-ért. Mi az a minimum amit nem dob ki fél év múlva?
Kevés játék (az is inkább "lassú", 6 és 10 éves gyerekeknek való), youtube, böngészés az igény. Igazából elsősorban telefon kiváltásra, hogy ne a kis képernyőre kelljen fókuszálni, lehessen távolabbról, kényelmesebben nézni.[ Szerkesztve ]
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Sipi-
őstag
válasz Samott #51305 üzenetére
Melyik az ami jó ilyen felhasználásra? Soha sem láttam én sem és tesómék sem almás cuccot. Mennyire könnyű használni, vannak-e rá ingyenes játékok és tud-e magyarul?
És ha Androidnál maradunk, akkor melyik az a szint ami már elfogadható? Samsung Galaxy Tab A? LENOVO Tab M10 10.1" ?
-
-NoVa-
addikt
válasz FőDudu #51310 üzenetére
Úgy általában S line Samsungból a használható, a többi pénzkidobás. Pár perc használat alatt olyan lageket produkál bármi az olcsóbb szériákból, hogy kár pénzt kidobni rá, inkább előző generációs S. Vagy más gyártó.
De almától olcsóbban van tényleg használható fajta, max belefut abba, hogy nincs KODI, csak Infuse (ugyanaz picit máshogy), rátölteni videót nyaraláshoz horror, úgy általában csak arra lehet használni, amit egy Cupertinoban üldögélő designer elképzelt, de arra legalább lehet.
-
FőDudu
veterán
válasz -NoVa- #51312 üzenetére
Gyereknek van Almas/Wines/Androidos cucca - leginkabb az iPad van hasznalva.
Ebbol vezettem le - geniuszi logikaval - hogy talan a tobbi gyerek sem veletlenul szaladgal almas cuccokkal a droidos helyett. Itt nem statusz szimbolum a jo minosegu cuccok hasznalata.Amugy almara is lehet pl adott alkalmazasba akar wifi drajvkent is tartalmat feltolteni.
Pl. Documents nevu app. Mindenfele tartalmat lejatszik, stb...Persze nem annyira plug&play ahogy egy droidos cuccra feltoltesz dolgokat - meg ugye SD kartya sem megy bele.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
Samott
addikt
Ugye az egyik csak SD450 a masik meg csak 2GB memoria. Nekem Huawei T5-om van, de az se egy mai modell (meg 2018-an vettem). Nem tudom ma mit vennek ha kene uj tablet. Talan S5E-t.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Sipi-
őstag
-
FőDudu
veterán
Mi nem masolgatunk. Nincs ra szukseg.
Ami nincs youtube-on az nem szukseges tablan.A gyerek ha meset akar nezni, akkor a nagyobb TV-n nezi meg - foleg PLEX-rol.
Ha megy Youtube-rol akarja, akkor ugyanugy nezheti a TV-n vagy epp Cast-olja az iPad-rol a TV-re.Amig meg kicsi volt, addig fogtam a Masa es a MEdve osszes eopizodjat (meg a jegvarazst, pampalinit, stb), bekuldtem egy koverterbe ami Almas formatumra vagta (iPad mini-re 1024x768, mp4 kell), azt feltoltam a mar emlitett Documents (by Readdle) applikacioba siman Wifi drive-kent es kesz. Az ment a 6 oras autout alatt, siman elvolt.
Kapott meg zenet is, azt nyomta hatterzenekent meg a jatekok alatt is.Ha zene es video lejatszas kell, akkor arra jo a Documents is. PDF-re is meg kb az osszes konyv formatumra. Nem kell szopni az almas megkotesekkel, minden egy appban van, konyvtarakba rendezhetoen. Szerintem igy nem maceras.
Almara a tamogatas van meg legalabb 2-3 evig - androidos cuccbol szerintem a gari lejarta utan mar nem lesz frissites elerheto.
FőDudu
-
Sipi-
őstag
válasz Samott #51316 üzenetére
Egyébként erre az igényre tényleg 130ezertől kezdődően van megoldás?
Kevés játék (az is inkább "lassú", 6 és 10 éves gyerekeknek való), youtube, böngészés az igény. Igazából elsősorban telefon kiváltásra, hogy ne a kis képernyőre kelljen fókuszálni, lehessen távolabbról, kényelmesebben nézni.https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
FőDudu
veterán
Igen, viszont ne 32 gigas cuccban gondolkodjanak.
Minimum 64, jovoallonak azonban 128/256GB (vagy SD kartyaval bovitheto cucc kell)A 32 gigat hamar telerakjak es akkor se foto, se video...
Igy inkabb a hasznalhato es idot allo megoldas olyan 150k folott lesz.
Tok is kell, kulonben osszetorhet. Almanal egy gyari bortok is huzos osszeg.
Kinai hasonlo viszont csak par euro.FőDudu
-
FőDudu
veterán
válasz FőDudu #51319 üzenetére
Anyamnak vettem Karacsonyra egy 32 gigas ipad7-et. Neki eleg a 32GB, nem fog fotozni vagy tarhely igenyes jatekokat letolteni.
Addig csak windowsos gepet es Androidos telefont hasznalt.
Beallitottam neki a bongeszot (chrome ment iPad-ra is), onnantol azt hasznalja.
Mukodik, egyszeru, nincs vele gond.FőDudu
-
-igu-
addikt
Jahno, rád uszítottam két srácot, akarnak valami retro kütyüs műsort csinálni. Facebook-on fognak keresni, ha fognak.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Sipi-
őstag
iPad-ből egyébként mindegy melyik, a legolcsóbb is megfelel? 32G elég szerintem, fiam sem rakta teli másfél év alatt a 32 gigás telefont sem, még félig sem volt képekkel és játékokkal együtt.
Pl. APPLE iPad 7 10,2" 32GB WiFi asztroszürke (mw742hc/a)
111e[ Szerkesztve ]
-
Samott
addikt
Vehettek neki felaron Huawei t5-ot, de az masfel-ket eves model. Nekem olyan van, eleg mindenre. Mondjuk jatszani nem jatszom rajta.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
-igu-
addikt
Szerintem igen, bár Amea angolul használja az övét. Sok játéka van, és aránylag ritkán, de szokott fizetőset is tolni. Neki iPad Air 2 van, nem mai darab, de nincs igény a cserére. Pedig.
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Sipi-
őstag
Köszi mindenkinek a gyors segítséget!
Akkor most találjatok nekem egy 1.6-os 101 vagy 116LE-s benzines Focus kombit jó állapotban 1,6 millióig
Asszonynak nem tetszik az Avensis, egyik karosszériaváltozatban sem Focusból viszont 3-4 évvel fiatalabban lehet venni, mint Corolla Verso-ból, más paraméterük kb. ugyanaz. Szóval én a Focus felé húzok, bár a Corolla Verso meg Toyota és a Toyotát szeretjük. Meg úgy általában a japán kocsit (két Nissan Almera-nk volt eddig és most egy Yaris van).https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
-NoVa-
addikt
Washington DC-ben épp ezt küldték szét SMS-ben mindenkinek:
"Clean AND disinfect frequently touched surfaces daily. This includes tables, doorknobs, light switches, countertops, handles, desks, phones, keyboards, toilets, faucets, and sinks. If surfaces are dirty, clean them: Use detergent or soap and water prior to disinfection."
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs