- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Holnap lesz a "másfél hét", hogy hívjam. Ez ilyen akármi. A kollegája jön holnap , az a srác nálunk külsős, egy ideig el lesz, van nekivaló meló rendesen. Kislányt valahogy fel kell híjjam napközben, és el kell csábítani másik 2-3 meggysörre, valami rendesebb helyre. Most már szerintem én fogok választani találkát. A múltkori hajnali kettőkor hazabuszozás már annyira nemgyerebe.
Ha ámen a dolog, majd jelzem.Amúgy ma mindenféle nemkívánt testmozgás volt, és mindenem sajog. Létra, kábelhúzás álmennyezet felett, akármi. Ráment egy nap, és nem érte meg Ilyen ez a munkahely.
Kollegákat próbáltam elcsalni egy sörre, de ebből az lett, hogy mindenki hazament, én meg idehaza rögtön két sört ittam.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
ncc1701
veterán
-
npera
őstag
válasz FőDudu #49381 üzenetére
Te hiszel ezekben a maszkokban? Kínában csomó ember állandóan ilyesmiben jár, de a jelek szerint nem sokat segít.
Nekem ezek annyira tűnnek hatékonynak, mint amikor Chernobilban a zóna körül azokban a nevetséges kis posztó "maszkokban" próbálták mutatni, hogy nincs itt semmi gond.
-
ncc1701
veterán
Dudu, Ágid írja asszonynak, h egy hónapra bevásároltatok kaját. Vettetek egy harmadik hűtőt is?
-
Samott
addikt
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
zetor2000
őstag
Indexen volt egy podcast a múlthéten, ilyen témában. Egy pécsi csókával volt interjú, aki évek óta a denevéreken élő koronavírusokat kutatja.
Ebben a podcastban volt, hogy a csewppfertőzés ellen véd az ilyen maszk. Nagyjából nem lélegzed be, amit más kiküld a levegőbe.Az atomkatasztrófánál ilyen maszk az kábé olyan, mint kopasz p*nán a paróka, ahogy művelt kollegám mondta volt. Ott nem véd semmi a sugárzás ellen, csak az idő, ami alatt lebolmlik a sugárzó anyag. De ez itt cseppfertőzés.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz FőDudu #49389 üzenetére
Ha nagyon kell, exemtől lejmolok pár darabot, náluk ez munkaeszköz. Műtősnő.
Annyit kell tudni róla, hogy kifelé is véd, azaz, ha tüsszentessz bele, a cucc biza belül marad
Rendes, sebészmaszk, szép zöld.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
FőDudu
veterán
válasz ncc1701 #49406 üzenetére
Csak kicsit tobb konzerv es liszt van itthon.
Befott es szorp van eleg, a hutok meg nincsenek tele.Meg kicsereljuk a gazpalackot, lehessen bogracsolni.
Szerintem nem veszik komolyan a jarvany terjedesi utemet.
Tegnap meg 32 orszagbol jeleztek a megbetegedesket, ma mar 35.
Szoval terjed.Nem vilagvegere keszulunk, siman kicsit tobb kaja van itthon.
Par hetig ha ki se kell mozdulnunk, akkor se lesz gond.A fertozottekrol nem derul ki idoben a fertozes meglete, igy kb. szabadon utaznak barhova amig elo nem jonnek a tuneteik.
Akkor meg mar keso. Ugyanis elotte mar fertoznek.Szerintem lesz meglepetes feletek is.
Olaszoknal ha beteg vagy felhivod a 112-t. 1 oran belul visznek egy tesztet. Aztan ha az pozitiv lesz, akkor pakolj be, keszulj fel, hivd oket ujra es jonnek erted a szkafanderesek. Eleg szervezettnek tunik.
FőDudu
-
FőDudu
veterán
Nem tudom.
Olyan otlet is van mar, hogy allitsuk meg a vilagot 2 hetre. Mindent.Ha bizonyithatoan maximum 2 het a lappangasi ideje a betegsegnek, akkor talan nem is akkora butasag ahogy elsore hangzik.
Nyilvan kvazi lehetetlen kuldetes, de 1 lehetseges megoldas ha eldurvul a helyzet.
FőDudu
-
Sipi-
őstag
válasz FőDudu #49388 üzenetére
A gócpontoktól Ti milyen messzire vagytok?
Mi tegnap beszéltünk asszonnyal, hogy bevásárolunk pár dolgot a napi használatoson kívül is. Előző lakás még nincs kiadva (kipakolva sem teljesen), így kvázi van egy hűtővel felszerelt 60 m2-es raktárunk
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
zetor2000
őstag
válasz FőDudu #49417 üzenetére
A kínaiak szerint az a két hét lehet 27 nap is.
"Ezt azután közölték szombaton, hogy egy 70 éves férfinél, aki január 24-én tért vissza a lakóhelyére Ecsouból, ahol fertőzött nővérével érintkezett, és 27 nap után jelentek meg nála a tünetek, február 20-án állapították meg a fertőzést, áll a hupeji kormányzat honlapján, amelyet szintén az MTI idéz."
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
FőDudu
veterán
válasz ncc1701 #49406 üzenetére
Manapsag en 3 toast kenyeret sem birok megenni. Naponta.
Nem erzek ehseget - van egy uj gyogyszer/kezeles aminek ez a hatasa.Heti egyszer kell magamnak beadni - olyan mint az inzulinos automata toll, de ez 1x hasznalatos. Aztan ez valami belekben termelodo feherje ami szabalyozza az emesztest es inzulin termelest. Agynak azt kuldi, hogy jol vagyok lakva, oda kell figyelni. Siman leeshet ugy a cukrom, hogy nem veszem eszre, igy idozitve ennem kell. Egy hetig tart a hatasa, utana ismetles.
Kurva jo cucc, semmi mellekhatasa nincs. Persze kurvadraga, 40 euro per het. Par nap alatt rendberakta az inzulin rezisztenciamat.
Pl. ebbol is van itthon 6 dobozzal es egy dobozban 2 van. Azaz 3 honapra jo vagyok....
FőDudu
-
FőDudu
veterán
Mindenutt elkepzelheto ahova olyan teruletrol erkezett turistak jarnak ahol mar elofordult fertozes.
Milano kornyekerol pl. siman kerulhet utas Budapestre. Tul olcso a fapados. Pont Bergamoi az egyik halott.
Ezek miatt nem tartom feleslegesnek egyel tobb bevasarlasnyi cucc berakasat a kamraba. Elfer, meg elfogy az kesobb is ha most nem lenne ra szukseg.
Nem tobb evre keszulunk, csak pl. Kukorica konzervbol nem ketto hanem hat darab van a polcon.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
zetor2000
őstag
válasz FőDudu #49434 üzenetére
Lehet, édesvízi halakra jó a kukorica konzerv... felétek meg inkább a sós a jellemző. Ehhez egyáltalán nem értek, mert keszeget meg paprikás kenyérrel fogtak ismerősök.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz ezittketto #49330 üzenetére
Nekem 8.5extra gigam van es mar hivtak vodafonetol nem akarok e kisebb csomagra valtani mert latjak nem telefonalok, smst se hasznalok es a havi 4giga netembol altalaban 2-2.5ot eszek. Jofejek.
-
ncc1701
veterán
Érdekes egy cucc lehet, ilyenről még nem hallottam. Inzulin rezisztenciát nem hiszem, h ez tette helyre, hanem a normális kajálás. Legalábbis azzal is helyre lehet hozni.
-
FőDudu
veterán
válasz ncc1701 #49437 üzenetére
Alig 5 eves cucc, valami GLP1 blokkolo.
Serkenti a sajat inzulin termelest, szabalyozza az ehseget, szabalyozza a gyomor uruleset.
Ezek kombinaciojaval normalis szintre csokkenti a vercukrot (inzulin es egyeb gyogyszerek nelkul) es mellekhataskent meg fogy is a paciens aki nem ehes.Eloszor megijesztett vele az orvos, de utana olvasva tenyleg egy uj modja a vercukor stabilizalasanak. Fene se akar injekciokat adni maganak.
FőDudu
-
Sipi-
őstag
-
Sipi-
őstag
Casco szerződésben van egy ilyen rész:
6.8.4. Totálkárt szenvedett járműnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak fizetendő illetéket és adót a biztosítottnak csak akkor téríti meg a biztosító, ha a biztosított hitelt érdemlően igazolta, hogy az illetéket, adót megfizette, és azok visszaigénylésére nem jogosult.
6.8.5. A biztosító az ÁFA értékét csak akkor téríti meg, ha a biztosított hitelt érdemlően igazolja, hogy az ÁFA-t megfizette és az ÁFA visszatérítés igénybe vételére nem jogosult.Milyen illetékről, adóról és ÁFÁ-ról írnak itt?
-
-NoVa-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest