- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
addikt
Szeretném megköszönni a világ összes vegánjának, hogy nem zabálja fel előlem a buggyantott fürjtojást.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
zetor2000
őstag
Általában kilónként 2-350 Ft a felvásárlási ára. Valóban, színesfém átvevők foglalkoznak vele. Ha leadod, személyi, lakcím és adókártya (amin az adószámod van, hatósági igazolás) legyen nálad, mert helyetted intézik az adózást.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
eattila
őstag
Aldiban 8K egy max 2 tonnáig jó krokodil emeló. Csak mondom. Nagypapámnak vettem is egyet.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
-
Jahno
veterán
válasz qnadam #49096 üzenetére
Na, előbb írtam a nézettséget. YT azért nem volt jó, mert ott bárki más is láthatja, meg ki legyen a feltöltő, és melyik irodában van letiltva a nézhetőség?
Ilyenkor szoktam látni más cégeknél, hogy valaki csinál céges színekben logint, kvázi saját privát oldalként, aztán mikor elhagyja a céget akkor vakarják a fejüket és át kell alakulgatni. Pofáznak itt a digitalizációról minden nap, de ezeket nem kezelik rendesen, hogy üzleti Face oldal több szerkesztővel, meg hasonlók, csak vergődnek bele a világba.
-
Jahno
veterán
válasz eattila #49105 üzenetére
"valahova" ezeket nem szeretjük ilyen környjezetben, mert nekem sem lenne gond, de akkor ott a nézettség, kifelé menő forgalom akár nagy is lehet (beérkező mailok linkjére ránéz a védelem többször is), utána jön a mambójambó, hogy éppen ki van olyan helyen ahol az az FTP le van tiltva...
-
zetor2000
őstag
Pattintsd fel a hardverapróra. Ha 1-2 ezressel olcsóbban adod, mint a többiek, sutty, elviszik.
Nekem mindenféle roncsból lett jópár DDR2 memória modulom, de vagy 60db. Felébe adtam, vagy 2/3ába, mert talált tárgy volt, mint a konkurencia.
Karácsony után lett pár Ft apróm...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
eattila
őstag
Hát, engem nagypapám kért meg kb 15 éve (70 körül volt akkor) hogy segítsek megemelni a 2 fejes ekét. Gondoltam ha ő mondja, akkor van rá esély. Hát nem mondtam, hogy nem megy, meg látta is. Erre odajött, hogy így kell ezt. És megemelte.
Szóval lehet Te is tévedtél
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
FőDudu
veterán
válasz zetor2000 #49115 üzenetére
8GB-os HP szerver ramom van egy talcaval (64db).
432671-001Erdekel valakit?
Illetve HP 3015-os printerhez vagy 100db toner. Origi HP.[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
FőDudu
veterán
Zajlik a farsang. Reggel kilenckor gyerek es asszony eltunt. Azota mar jartak 2 masik orszagban es meg nem ertek haza...
Az idei tema: karanten. Mindenki vedelmi oltozetben, a jarmuveken is vedelmi cuccok (traktor potkocsijan foliasator szeru cuccban utaznak).
En megsetaltattam a kutyakat, kezdek oregesen viselkedni....
FőDudu
-
FőDudu
veterán
Blitzwolf okosdugaszt (SHP7) be lehet Ewlink ala izgatni?
Kaptam ilyet ajandekba, de vagy a sonoff megy a Blitzwolf appba, vagy a Blitzwolf az Ewelinkbe....FőDudu
-
zetor2000
őstag
válasz FőDudu #49118 üzenetére
Fogalmam sincs. De egy próbát megérhet.
Ha enyém lenne, és nem lenne szükségem rá, tuti elboltolnám. Pár Fttal olcsóbban szinte azonnal elmegy minden, esetleg egy jól megfogalmazott hirdetés szöveg kell.
Ha ez a ram ECC-s, akkor a piaca szűk. Ha sima asztali gépben is képes menni, akkor meg hajrá, én 2GBs modulokat toltam el. A 8GBs menőbb.A 10 éve megvett, porosodó webcam is elment, olyan áron, hogy "nem buktam" rajta. Sokat nem használtam, de meguntam.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Gabibácsi
őstag
Na helyére hajtogattam a sarvédőt meg a motorháztetőr, meg a zárhíd peremét a lámpánál, lámpa a helyén, index valamennyire a helyén, járóképes a kocsi. Már csak egy udvar kéne ahol szerelhetek egy napot és kicserélem a dolgokat véglegesre.
-
Gabibácsi
őstag
Újabb durva műszaki hiba, a vectrával. Par napja amikor nagy szél volt egy fekete szemetesszák került a kocsi alá, elöl még láttam, tükörben már nem. Gondoltam biztos elszállt csak nem láttam.lófaszt
két napja égett szag a kocsiban, most alánéztem, ott van ráolvadva a középső dobra.
nagyját leszedtem, de nem férek alá, valamivel levágomHozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
Samott
addikt
#animgif topic
javorszarvas teszt
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest