- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz BobaHWSW #39026 üzenetére
Haver most elköltözött onnan, ahol legtöbbet fennakadtam, de a mélygarázsnál is küszöb van, plusz szögben találkozik a lejáró a talajjal, így csak kifelé verem oda a hátát...
Mert a saját bérelt parkolóhelyén megint 2 hete áll valami melós furgon. Gondolkoztam is, hogy eléállok, lerakom 3-4 napra a kocsit mikor nekem nem kell, max. kap egy telefonszámot is, de amilyen tróger alakok az ilyenek még berugdossa a kocsi oldalát. Gondolom eléggé fájna, ha nem bírnának kijárni vele és dolgozni menni.Teljesen agyrém, a saját helyét 1 éve alig pár alkalommal tudtuk használni.
-
FőDudu
veterán
válasz BobaHWSW #39005 üzenetére
Valahogy a munkahelyi valtozasok nem jottek at - szerintem nem csak nekem.
A kirandulasokrol irtal, azok kellenek egy kapcsolatban.Nem vagyok nagy szakerto, innen az alabbiak latszanak:
- te eljutottal oda es arra a szintre ahova szerettel volna elerni.
- asszony nem ott akar lenni, menne vissza Kanadaba. Te nyilvan maradnal.
- te nem akartal gyereket (egyelore) - o mar kezdte pedzegetni.Utobbi legtobb esetben ok a szakitasra. Minden nonel eljon a pillanat amikor beindul a biologoai ora. (tenyleg keves van akinel nem) Onnantol csak es kizarolag a gyerek lebeg a szemuk elott, mindent es mindenkit hatrahagynak ha nem partnerek a gyerek vallalasban. Talan ez magyarazat a nagy valtozasra.
A parod viselkedeset nem minositenem, szemet es szamito volt. Szerintem tanulsz a dologbol.
Vagy ahogy Maverick papuskaja mondta: 'Akkor bizzal noben, ha lo legel a sirjan!'
FőDudu
-
Jahno
veterán
válasz eattila #39058 üzenetére
Cégnél lassan elérik, hogy még a fajtájukkal is bajom legyen, tisztelet annak a kevés kivételnek aki nem rinyál folyton. Pénteket sem írtam meg, ott is megint valami menedzsercsaj meg kispicsák hegyekben és visszaköszönés helyett már fújta a hülyeséget meg agresszívkedett, a helyett, hogy csinálná a dolgát ami a szerződésben van és egyáltalán felfogná, hogy ki vagyok ott, mi a dolgom, mi lesz az egész. Meg sem akart hallgatni. Itt most egy kezemen szerintem meg bírom számolni, hogy kivel lehet megoldani akármit is a 200ból. HRes nénik és recepciósok előnyben, aztán lehet, hogy az utóbbiak sem maradnak sokáig...
-
Jahno
veterán
válasz eattila #39071 üzenetére
De itt 2 éve ez van :-D
Meg amúgy is, egyre öregebb vagyok a hülyeséghez. Itt néha fél napig csend van, ránk sem nyitnak, aztán annyira hullámzik, hogy jajj. Év végi dokumentációk, papírmunka hegyekben, olyat kérnek amihez semmi közünk és nem is értünk hozzá, de a kérdező sem ért hozzá, aztán vasárnap este 9kor jön a levél, hogy hétfőig mit kellene elintézni a 600 kilométerrel odébb lévő irodában és csak pislogunk, hogy mit nem értünk.
Ha jól nézem, akkor itt már fennáll az üzletszerű, bűnszövetkezetes csempészés tényállása, de én csak segéd vagyok a folyamatban
-
veterán
-
-
-
Gabibácsi
őstag
gearbest-ről merjek rendelni? mostanában megbízható?
-
eattila
őstag
El lehet azt érni valahogy, hogy az smtp szerver (debian) ne tegye bele a saját ip-nket az email headerbe? Mert valami miatt fekete listán van a helyi ip-nk, és nem mennek ki a leveleink outlook-ból. outlook.com-os fiókkal mondjuk kimegy. De na.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
Jahno
veterán
válasz eattila #39098 üzenetére
Nem, ez a levelezés alapja. Spamlistákkal meg csak szopni lehet, mindig mondjuk, aztán mindig jön egy nagyon sokkal okosabb akinek tuti tippje van, de még kb. sosem látott ilyet. Ha olyan a lista, akkor talán le is lehet vetetni. Van am pénzlehúzásra megy, van amelyik csak alapban kretén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs