Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz blueboi69 #31636 üzenetére
És ha lesz kettő, akkor időnként heti 4-5-X nap edzéses rohangálás. Jéghoki majd Kápmegyeren, balett Stefánia úton, rajzszakkör Kispesten, aztán mehet váltásban. Hétvégi helyi bajnokságok meg akár Kiskunszicílián is, aztán jönnek a nemzetközi dolgok, amit emlegettem. Én még csak zenész táborban voltam, haversrác az éppen most emlegette, hogy évek óta jár edzőtáborba, de még egy méter nem futott, viszont nem érti miért van ennyi erő a kölkekben mikor a felnőttek már állva alszanak vagy feldőlnek, mint a punkok. Viszont jó indok komoly fotós cuccra beruházni, ami bírja a hokit és a sportot :-D
-
Jahno
veterán
válasz ncc1701 #31645 üzenetére
Persze, bár tesó gyerek már 17 éves. Reptérnál mondta is, hogy mire én levergődök a futópálya végéig, arra futva megkerüli és egy kört ránk ver hátulról :-D Állása van Neki. Meg nagy pofája. Igaz egy gagyibb FÉG forgótárasnak nem bírj meghúzni az elsütőjét, csak nagy nehezen 2 ujjal.
-
FőDudu
veterán
válasz Gabibácsi #31653 üzenetére
Probaltam mar sok grillezett zoldseget, eddig egyik sem jott be.
Tul neutralis. Ha meg fuszerezed, akkor mar lehet rantani is vagy egyeb modon izt adni neki.Koretnek van ezer mas mod - csak mondjuk egy hatszinsztek melle megsem kerek blitvas krumplit vagy gnocchit
Amugy az a hazi krumpli zsenialis. Vastag, megis roppan, nem a McDonalds fele vicc.
Errefele valami sarga krumplit hasznalnak (nem edesburgonya) ami nagyon jo sutve.De mindenki azt eszik amit szeret.
Ettem mar tonhal es capa steaket is (sot meg tan kenguru es trucc is volt) - de maradok egy jo hatszinnel.
Vagy rendes steak.
Tomahawk vagy filet mignon.FőDudu
-
Jahno
veterán
válasz FőDudu #31656 üzenetére
Vagy amit kitalál, haversrác csapata pld. Hatvanban van. Én meg mindenféle sportoktól teljes mértékben elzárkózom. Nézelődni meg akár egy zenész- vagy médiatáborba simán elmennék, azok rendes csodabogarak, kvázi kívülállónak is érdekes bír lenni. Voltaképpen lassan már passzív szurkoló leszek, mert Castrum, Hatvani gigászok, Miskolc Steelers. És persze az MTK-Kispest, mert ott kapok ingyen sört :-D
-
Jahno
veterán
válasz blueboi69 #31658 üzenetére
És lehet felhozni a nagy faluba, ha olyan igényei akadnak, amivel itt tud jól lenni. Hokisoknál júli elején fejeződött be a szezon, én meg balga azt hittem, hogy nyaralni fognak. Fenét. Csak azt jelenti, hogy aug 29-ig nincs mérkőzés. Akkor kezdenek egy 3 napossal, közte azért edzőtábor, saját külön edzések, egyebek. Ráadásul ehhez több cucc jár, mint egy fotósvideósnak :-O
-
Jahno
veterán
válasz blueboi69 #31658 üzenetére
Haverral éppen dumáltam, azt mondja attól függ melyik sport, de 11-13 éveseknél focira heti 3x1.5 órát, hokinál a különfél izé edzésekre napi 50 percet tolnak el alapban, de a napi 50 perchez még jön ez meg amaz.
Ja, tudom mi nem jutott eddig eszembe. Az éjszakai indulások. Busszal, repülővel, akármerre. Rendszeres a reggel 2-5 óra közti indulás valamerre a világ másik felébe, amit néha még hirtelen a térképen sem bírok elhelyezni. Ezzel-azzal gyorsan megverekednek, vasárnap estére hazaesnek, szülő vakrja a fejét a káosz felett, hétfőtől ugyanez. Havi 1-2 vidéki fellépésük biztos van valamerre, ami időben és forintban sem egyszerű.
Meg néha morgok, mikor eredményt érnek el, hogy itt saját pénzből, adományokból és nulla forintból csinálják, oszt mindig csak a foci meg a stadion meg a többi megy.
-
FőDudu
veterán
Nekem ez nyers. Eppen csak szine van, kerge egyaltalan nincs.
Ha nem szuvidaltak, akkor a maghomerseklete valoszinuleg nem erte el a biztonsagos hofokot.Egyedul a carpaccio es a tatarbifsztek amit husfelek kozul nyersen eszek.
Veszelyes dolog az etelmergezes. Volt mar hozza szerencsem, nem kivanom ismet.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
Jahno
veterán
Blááaaaaa, ma hülyék délutánja van, megártott a tömegközlekedés és persze beálltam a sorba ott metrópótlót várni, ahol még nem is járt. És minden 3 másodperccel előttem ment el. De inkább kettő.
-
-
npera
őstag
válasz ncc1701 #31675 üzenetére
+1
Japp. A darált hús esetében hatalmas felület érintkezik a levegővel és szennyeződésekkel. Minél többet áll, annál rosszabb.
Egy szín hús meg akkor szembesül a külvilággal, amikor felvágod szeletbe. Ha a húsnak nem volt semmi baja előtte és friss, akkor ennek semmi baja.
-
FőDudu
veterán
válasz Gabibácsi #31679 üzenetére
Tokmindegy, engem a veres szine undorit el.
Siman vegigcsinalok egy disznoolest, nem viszolygok a vertol, de az ilyen nyers hustol undorodom.
Izlesek es pofonok....Sargadinnyetol is kb azonnal hanyok. Pedig gyerekkoromban szerettem. Amig beteg nem lettem tole.
Azota mar az illatat sem birom.Erre gyerek kapott egy szep darabot:
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
Jahno
veterán
Ez a felújított Shopmark viszont tök korrekt. Már bemenni is jó. És van Sparos grillpult, bár akadtak félreértések, de ettem olcsón sült kolbászt, van paypass, kész is. Már csak egy sör kellene, mert 2 órája azért indultam el, hogy na egy sört meg viszkit beverek valahol.
-
Jahno
veterán
válasz Gabibácsi #31683 üzenetére
Vannak dolgok amit nem bírunk, úgy. Mint pld. én a tökfőzeléket. De már egyszer meg fogom kóstolni. Hétvégén bejött valami rántott basz, talán patiszon. Na jó, azért túl sok ne legyen belőle :-D Mondjuk kajában én is durván válogatós vagyok. Dehallod, anyósék olyan hentes tokányt pattintottak össze, hogy majd egyszer elmesélem. Jövő héten szabadságolunk, orosz meg egyéb étterembe akartam menni, erre zárva lesz.
-
Samott
addikt
válasz FőDudu #31692 üzenetére
Amugy tok mindegy, ranezesre nyers, nekem aztan magyarazhatjak hogy milyen husle az, ami vernek tunik azt vernek veszem. Nem kell ehhez elelmiszermernoknek lenni. Nem kotelezo ilyet enni, szoval mindenki azt tart undoritonak amit akar.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Jahno
veterán
Rolleresek is durvák, de most olyan limonádét iszom, hogy simán becserélném rá a söröm.
-
Bujdy81
aktív tag
válasz blueboi69 #31597 üzenetére
Azért 15 év fölött is lehet ám a gyerekkel lenni!
Csak már most kondicionáld az agyad, hogy ha van 3 gyereked, akkor lehet, hogy nyolcan mentek nyaralni, mert a gyerek 18-20 évesen már hozza a párját. És akkor pl. két egymás melletti apartman, közös terasszal. Sokat lehet együtt lenni, de már nincsen összekötve a brigád. Annak is megvan a szépsége.
Én anyósékkal is voltam közös nyaraláson, mikor asszony 19 éves volt, meg anyámékkal is voltunk, mikor asszony 20 éves volt. Mindkettő tök jó volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest