- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz halapidori #32845 üzenetére
Ezt még én is tudom! Boltban adnak jót, lassan már olcsón csupa márkás van. Ezt elmondod, hogy itt a bicaj, városi néha vizes és nem Balaton kerülés és kész is. Ha ott a bicaj, akkor felrakja és a méret is stimmel :-D
Ma elkezdtem a bicajszakértési alaptanfolyamot. Még kis hümmögés és bicycle fotel szakértő expert is leszek :-D Furák ezek a cuccok, felülsz rá és nem nyöszörög. Ez már gyanús. És az anyagot is kispórolták belőle, túl könnyű.
-
npera
őstag
válasz FőDudu #32817 üzenetére
Az vicces jármű. Ha jól értem, akkor a hajtáslánc Mercedes-Benz, a többi meg saját konstrukció.
Én most jártam az XC60-al, mentem vásárolni és a cimborát meglátogattam a város déli részén. Vele megnéztük a sufni tetejét és egyből kiszúrta a bajt. Aztán elmentünk venni bitumenes ragasztót és spaklit és egyből meg is csináltuk. Én néztem és tanultam, ő meg mutatta mire kell figyelni.
Utána elmentem a kiscsajjal uszodába úszóiskolába és vittük a kedvenc barátnőjét is. Most ott fog aludni náluk a kiscsaj. Utána pedig a várostól délre levő óriási outletbe mentünk el asszonnyal és a fiammal.
Különféle módokon próbáltam a kocsit:
- csak elektromos (pure) üzemben
- hybrid üzemben
- töltő üzemben, amikor a benzinmotor és a regen tölti az akksit.Az eddigi tesztelés megerősített a prekoncepcióban, hogy egy ilyen PHEV igazából önámítás egy rendes BEV-hez képest. Ha tényleg elektromosan akarja használni az ember, akkor van kábé reálisan 30 km hatótáv, amivel simán lehet menni akár dinamikusan gyorsítva is, de autópályán már vélhetően be fog kapcsolni a belsőégésű. Viszont még tojással a gázpedál alatt is olyan gyakran kell tölteni (minden parkolásnál, ha lehet), hogy akkor már jobb egy BEV, amivel nem cipeled magaddal a belsőégésű kócerájt és van rendes hatótávod. Aki képes rá, hogy minden parkolásnál tölti a PHEV-et az igazából egy látens BEV-aspiráns.
A regenes fékezést imádom, a csendes lassú haladást imádom. Dugóban nulla zötyögés, mivel hibrid. És padlót nyomva nem gyorsul rosszul. A teljes rendszerteljesítmény a T8 esetén közel 400 lóerő. Kungsbackából felhajtva a sztrádára megkérdeztem a fiamat, hogy gyorsuljunk-e. Igen. Akkor kábé 60-ról nyomtam egy hosszabb padlót. Nem írom le, hogy mennyire gyorsultunk, de az autópályára felhajtva és besorolva a forgalomba fékeznem kellett
Ha valaki a 70-es szakaszon 50-el tötyörög akkor sem gond megelőzni. De igazából forgalomban részt venni feleslegesen erős a T8.
Egy nagy probléma van: a Toyota Verso ázsióját most eléggé aláástam az Inscription felszereltségű (ás azon túl extrázott) Volvóval asszony esetében....
-
npera
őstag
válasz halapidori #32845 üzenetére
Én télen Schwalbe szegecses gumival járok, de nálam nincs korlátozás a hőmérséklet és az útviszonyok tekintetében.
Ha tutira nem mész jeges úton, akkor egy rücskösebb abroncs jó lehet, ami befér a vázba (és a sárhányó alá). Nálam maximum 30 mm széles abroncs lehet csak, ez erősen szűkíti a lehetőségeket.
-
FőDudu
veterán
Komolyan meglepett, X6 elbujhat.
Tenyleg az egegyadta vilagon minden kenyelmi cucc benne van es minosegre is ott van.A legjobb az index: tucsokciripeles.
Itt holnap kezdodik a szuret. Gyerek es nagyapja mar hatkor mennek.
Lehet en is, bar en csak 1-2 orat szoktam besegiteni.
Itt a szomszedos szoloskertben (30 meter tolunk).
Chardonnay lesz szedve, az az elso.Megyek, hogy lassam milyen a termes, kis kapcsolattartas, stb.
Jo borokat szoktunk kapni cserebe - illetve nem cserebe, mert csak ugy...Szoval jo buli.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
FőDudu
veterán
26-an Alirol rendelt fules mar Ljubljanaban van a tracking szerint.
Meglepodok, ha 16-25 nap nelyett 1 het alatt ideer....Jah, sima kuldemeny, nem express vagy DHL.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
Jahno
veterán
Műszer. A váltó is ez, szépen kattan :wub: Érdekes, hogy ha "üresben" gurulsz, akkor elég hangosan kattog, de lehet pont ezért hangzik komolyabbnak. Már látom az áttét fogalmát is, ezzel lehet tanyán fel tudnék jönni a dombra :-D Bár nem sikerült inkognitóban érkezni. Srác nézi: - milyen géped van? - G6, mi más lenne. - Jatevagyajanóafotóscsoportokból? Végül nem vertek meg, és megfejtettük a fényértékeket, míg szakértettem a bicajt. Persze elszoktam én az ilyenektől, ezer éve nem láttam drága bicajt, de hát jahh, teljesen más kategória. Ahhoz képest meg nem drága, legalább funkcionális és sportos. Más hülye fényképezőre tudna ennyit költeni :-D
-
FőDudu
veterán
VGA csatira van valami vakdugo?
Gepen W10 home van, de monitor nelkul baxik rendesen elindulni.
RDP ugye nincs.Ha nincs rajta monitor, akkor ugye nem lehet Anydeskezni sem, mert 'black screen'.
Otletek?
Le kene rakni valakinel a sarokban tarolonak. Termeszetesen monitor nelkul kell mennie... Anydeskkel mennenenk ra konfigolni.[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
FőDudu
veterán
A gond a kibaszott W10home. Abban ugye nincs RDP, igy nem lehet maskepp taviranyitani csak kepernyos dolgokkal. Gep viszont monitor nelkul elindul, de az osszes tavvezerlonek blank screen.
Ha radug egy TV-t (vga kabellel), akkor jol elindul.
Tehat a monitor hianya a baja.FőDudu
-
Sipi-
őstag
Nem egy ideges típus
Nem úgy tűnik, hogy akár egy picit is megemelkedett volna a pulzusa.https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
halapidori
tag
Igenigen. Ott kezdtem, túl vagyok rajta. A helyi bicikliszerelőtől jutottam ide, de ő nagyon kedvel engem, és rögtön azt javasolta, semmiképpen se nála vegyem meg, rendeljem online azt, ami szimpatikus, meg mondjuk szerinte a Continental oké. Csak abból is van rücskös, meg recés, meg bütykös, meg. És innentől nem tudom.
-
Jahno
veterán
válasz halapidori #32880 üzenetére
Lajos tér és XIII körül tudok pár szimpi boltot. Egy kérdést megér.
-
npera
őstag
Ez milyen bringa? Azért kérdezem, mert ha befér 35 mm-es gumi, akkor valami elképesztően sokféle közül lehet válaszani "téli" abroncsot. Ha viszont csak 30 mm fér be, mint nálam, akkor szűkül a választék. De akkor sem esünk kétségbe.
Ha nem kell szegecs, akkor egy Schwalbe Marathon Plus jó lehet. Van rajta minta, de nem szegecses. Van egy csomó méret:
Weight: 25c: 595g; 28c: 750g; 32c: 810g; 35c: 900g; 38c: 960g[/OFF
Rövid vázlat a történésről, egyfajta képregényes jelleggel. Netről megrendel, felrak (Qnadam felrakja), hintőport nem elfelejt a belsőről, örül, teker boldogan.
Én 5 éve nyomom Schwalbe gumikkal, idén váltottam hátul Continentalra. Elöl még Schwalbe van. Mivel a fórumon imádunk egy példából durván extrapolálni, ezért a Schwalbe jó lesz, punktum. Tessék vásárolni megfelelő méretben, aztán tekerni a kerékpárt.
Hmmmm? Hmmmm?
-
blueboi69
senior tag
Milyen méretű a mostani gumi?
Igazából legjobb lenne a felni méretét lemérni, mert van erre táblázat, hogy milyen méretű felnihez, milyen szélességű gumit lehet felrakni. A mostani méret vélhetően jó kiindulási alap.Egyébként nekem a Kenda márka is bevált. Napi 20km tekerés? Wow, az tök jó!
-
npera
őstag
válasz halapidori #32886 üzenetére
Az internetet hagyjad, egy hozzászólást olvassál. Eztet-e.
-
-
blueboi69
senior tag
válasz halapidori #32891 üzenetére
Sztem az nagyon állat bringa!
-
blueboi69
senior tag
Viszont keresek olyan nyeregcsövet, amin dönthető az ülés. Ennél pl azt írják, hogy dönthető, de én nem hiszem, hogy az lenne. Szerintetek?
https://www.decathlon.hu/nyeregcso-234-25-272-mm-id_8350482.html
de ez inkbb tűnik annak, csakhát ne kerüljön már ennyibe
https://www.kerekparguru.hu/kerekpar_alkatresz_173/kerekpar_nyereg_nyeregcso_bilincs_174/nyeregcso_176/bikefun-bikebone-nyeregszar
-
-
-NoVa-
addikt
válasz FőDudu #32858 üzenetére
Néha meglepőek, pl a Csájnából rendelt csomag Angliából érkezik. Vagy csak hamar felkerül egy repülőre, ugye akku nélküliekkel az is megesik.
Nekem is jön majd még egy füles, de az nem olcsó. Viszont planar, és nem a többi fülesemhez képest szól jól, hanem kb mindenhez képest, amit valaha hallottam. Szóval izgalmas postásvárás mindenútt.
-
blueboi69
senior tag
válasz halapidori #32894 üzenetére
Elhiszem, hogy szeretheto, outik kozul nekem is ez tetszett
Es neki dontheto az ules? Ahogy nezem a kepeket baromira nem tudom elkepzelni, hogy dontheto lenne. -
Sipi-
őstag
Közvéleménykutatás: mennyire helyes/helytelen ha egy 11 éves fiú 11 éves lány barátja nála alszik? Egy szobában de külön ágyban. Nem rendszeresen, talán félévente egyszer, de akkor is a szülők beszélték meg :)
https://www.ferfiakonyhaban.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest