- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
eattila
őstag
válasz Samott #128900 üzenetére
Persze. Csak elvakítás helyett a lufi jobb
Amúgy ilyenkor jön elő a sok hígagyú hülyesége, hogy automata világítással, nappal, ködben, szürkületben nem megy a hátsó lámpája pl. Elől meg csak a DRL vagy valami. Engem is bosszant.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
A. Crowley
tag
Nahát. Fenyő Iván a Halo sorozatban.
-
veterán
válasz zetor2000 #128880 üzenetére
közben megnéztem, a montevideu utca egyik nagy házának a tetejére nézünk
a café csoport kicsit felkészültebben tolja ugyanezt
az igazán csúf az, hogy ennél a negyven megabites szarnál a starlink lefelé kb háromszor ilyen gyors lenne (felfelé viszont lassabb), mindezt kevesebb, mint fele pénzért.
hanyas vagy, te disznó?
-
-
A. Crowley
tag
válasz A. Crowley #128903 üzenetére
Haha, 4es metró is... Vicces.
-
-
Sipi-
őstag
válasz Sipi- #128837 üzenetére
Meglesz az, csak ezek szerint mások is voltak olyan időhúzóak mint én és az utolsó pillanatban adták be a papírokat:
A kormány az otthonfelújítási program 2021-es kezdete óta 250 ezer család otthonának felújítását támogatta összesen több mint 523 milliárd forinttal. A két évre meghirdetett program tavaly december 31-ei határidejének lezárulta előtt kiugró mennyiségű, több mint százezer igénylés érkezett a Magyar Államkincstárhoz.
[...]
A decemberben beérkező több mint 100 ezer igénylés feldolgozása - ami másfélszerese a 2021-ben beadott kérelmeknek -, az eddiginél hosszabb időt vesz igénybe.
forrás[ Szerkesztve ]
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Samott
addikt
válasz Sipi- #128911 üzenetére
Nalunk most kiraktak harom dobozt a falu harom szelen, es tavolrol nem tudni van-e benne kamera. Olcsobb mint a traffipax, es ugyanannyira hatasos is. Mondjuk az vicces volt, hogy azert az egyik doboz mellett siman mertek rendorautobol is.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Samott
addikt
-
Jahno
veterán
válasz Samott #128915 üzenetére
Trükközések mindenfelé vannak, de akadnak hasonló árfekvésben képek és ha csak 1%a nem trükközik már néha az is sok, meg galéria, biennálé, ilyen-olyan népszerűsködés. Kávéfoltos kép, egyéb műalkotások amire mi csak pislogunk és nem értjük. Idehaza is csak végletek vannak, pár 10 ezrekért árulnak jól kinéző képeket, de minek, mert le lehet tölteni a webről vagy megvenni obiban keretezve egy bármit, ami jól néz ki, vagy ha nem is milliárdokért, de ezt a fát is utoljára 1-2millióra árazta be: [link]
-
Jahno
veterán
válasz blueboi69 #128918 üzenetére
Rengeteg ilyen van amit meg tudunk csinálni, csak nevünk nincs hozzá. Azt kell valahogy elérni, utána ne tudd meg mi hasonló művek vannak a világban szerteszét.
A 345 szerintem fantáziaszám lesz. Mondanám, hogy ezt sem tudjuk, ilyennél meg nyilatkozni kell, hogy nyílt vagy zárt sorozat, milyen kivitel, hány példány készült, ésatöbbi. Aztán lehet 5ezer Euró felett ez sem számít, de az én frutti képeimnél szórakoztam már hologrammos matricával, nyilatkozattal és vonalkóddal meg akik hasonlókat adnak el valahogy ott is rögtön egyediséget sugároz ha egy darab van belőle (ilyen értékben általában egy darab van de ha a másik krumplid kicsit dől vagy fekszik az más másik kép :-D) vagy mondjuk 5 példányos zárt sorozat és kész, nem is lesz belőle több.
Nálam egyelőre nem az a nagy dilemma, hogy ha csinálok 5 képes sorozatot és darabja elmegy 20ezer Euróért, akkor mennyire hülye voltam és nem miután mind elfogyott nem csinálhatok 6. képet
Itt-ott úgyis nyomja az Index, legjobb az mikor a takarítók kibasznak valami "műalkotást" vagy eltakarítják, mert szemétnek néz ki. Elég szép gyűjtésünk van belőle, időnként így megbotránkozunk aztán minden megy tovább. Ez legalább lefestette, az már komoly munka és anyagköltség:
-
Jahno
veterán
válasz eattila #128919 üzenetére
Itt is ment a kummantás, előző verzióban be voltak árazva a képek, most meg "kérj ajánlatot".Tőle még akár vehettek is, mert van neve, de a többi?
Ebből még iskolás szakkörön is láttam verziókat robotika/mesterséges intelligencia témakörben, aztán felvezették, hogy mennyire "egyedi": [link]
De lehet csak irigykedem és raklapon tolják ki a megrendeléseket a webbót ajtaján.
-
eattila
őstag
válasz Jahno #128921 üzenetére
A kérj ajánlatot dolgot év elején csináltam nekik (szeirntem csak úgy nem vesz senki ennyiért weben képet, kell hozzá a személyes duma is, meg a marketing.)
Személy szerint nem vagyok elájulva a képeitől. De ha el tudja adni, akkor hajrá.
-
npera
őstag
Ma propörli eláztam odafelé és visszafelé is. De nem mindenhol, az új Vaude bringás kabát jól működik. Nem fülledek bele, de nem is ázik át. A nadrág átázik, a cipővédő mellett a sípcsomtomon befolyik a víz a cipőmbe, de a kabát jó.
Az a fajta eső van, ami igazából durva szemcseméretű köd, amit fúj a szél. Elképesztően jól áztat. Ma jött egy Ottó nevű vihar is, ami 30 m/s szelet hoz. Mikor én bringáztam, akkor "csak" 18 m/s volt....
-
Samott
addikt
#sorozatajanlo
They also got the vote. Finally, women could choose which man would tell them what to do.
Cunk on Earth - nagyon rohogtem raja, 5 resz, 30 perc darabja. Kicsit Ali G. interju utanerzes, de kevesbe alpari. Vannak benne zsenialis felmondatok es az interjualanyok arckifejezese megfizethetetlen. Netflixen van.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
-
Jahno
veterán
válasz eattila #128746 üzenetére
Na, nálam most derül ki, akartam 1-2 kockát csinálni erre befogtak mert a megbízott fotós lemondta. Délutánra kiderül, de amikor vakuztam volna akkor túl sok volt a füst az lesz a szívás. Meg a manuális obi amivel a keresőben semmit nem láttam és néha elfelejtettem a fókuszt is tekergetni :-D Kínai minimál vakuval is csináltam képeket, jó teszt volt ez mindenre, hogy a kicsi is elég jó bír lenni.
-
eattila
őstag
Van nemi szel az alfolfon. Ugy tekertem odafele mintha Repashutara tekertem volna fel a Hor volgyeben. Vissza meg repultem…
-
Jahno
veterán
válasz eattila #128930 üzenetére
És legközelebbre vinnem kell 2 flakon fekete festéket, blááá, pedig Pest egyik legjobb helye, fostalicska Akvárium után felüdülés az ilyen, van rendes fény meg minden.
Quixotic teljesen megőrült, előző csávó a szett végét kicsit veretősebbre vette erre onnan folytatta én nem is sejtettem, hogy ismer ilyen zenéket meg össze-vissza gyártott egy csomó Korda Gyuris metál technót, csak kapkodtam a fejem.
-
zetor2000
őstag
válasz Jahno #128942 üzenetére
OSB-re inkább hengerelnék valami feketét, mint fújnám. Azt lehet, hogy egy vastagabb réteg is elég.
Héten meg pont voltam Akváriumban, a Godfater formáció lépett fel, szerintem a hely jól szólt. Mondjk a keverős ketrec mellett álltam.Ott szokott jó lenni.
Az árakról nem nyilatkozom, szerintem drága, de azért ittam 2 sört.[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Jahno
veterán
válasz zetor2000 #128943 üzenetére
Fújni eccerűbb és biztos lesz rá vállalkozó, ha csak a gondnok gyereket meg nem fűzöm aki ezt a feladatot úgyis a sor végére fogja tenni.
Analóg már lehet drágább a sörben, de a kibaszott unalmas vizuál az akvában, a szervezés, az arcok meg minden, ááááá. Csak szemből a színpadról jön fény, népek felett és hátulról semmi. Színt sem tudnak. nem is akarnak, unalmas kék meg alap piros és lehet szívni. Néha megnyomják a közönség feletti futófényt, aztán ennyi. Egy középszer vidéki klub nem engedhetné meg magának. Kár, hogy itt nem csináltam videót, de akkor majd legközelebb. Azt mondtuk, hogy legyen fasza diszkós Boniemmes, oszt volt sárga, zöld, pásztázott a rósazszín meg ami kellett a diszkókorszakból.
A háttér plafonig van építve, ha kell, de oldalsó falakon, hátul és menyón is van minden. Nem drága, egyszerű, kell ez. Legközelebb ezt tuti megvakuzom fentről mert így csak az nem látszik emi:
-
npera
őstag
Nova, Blueboi, mai tevékenység. Hozzányúltam a filterekhez. Nem lett jobb, de aztán jobb lett....
-
npera
őstag
Német AFA extrémisták megvertek pár magyar polgárt, akiket mofóra kiválasztottak, mint "jobboldali extrémistákat". Van erről hír otthon?
-
Samott
addikt
válasz npera #128947 üzenetére
Volt, ezt a kozmedia is megirta. Azzal mar nem foglalkoztak,hogy a szelsojobbosok is hasonloan balheztak. Valahogy ezt az evenkeni naci felvonulast le kellene mar rendezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest