Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno

veterán

válasz blueboi69 #128918 üzenetére

Rengeteg ilyen van amit meg tudunk csinálni, csak nevünk nincs hozzá. Azt kell valahogy elérni, utána ne tudd meg mi hasonló művek vannak a világban szerteszét.

A 345 szerintem fantáziaszám lesz. Mondanám, hogy ezt sem tudjuk, ilyennél meg nyilatkozni kell, hogy nyílt vagy zárt sorozat, milyen kivitel, hány példány készült, ésatöbbi. Aztán lehet 5ezer Euró felett ez sem számít, de az én frutti képeimnél szórakoztam már hologrammos matricával, nyilatkozattal és vonalkóddal meg akik hasonlókat adnak el valahogy ott is rögtön egyediséget sugároz ha egy darab van belőle (ilyen értékben általában egy darab van de ha a másik krumplid kicsit dől vagy fekszik az más másik kép :-D) vagy mondjuk 5 példányos zárt sorozat és kész, nem is lesz belőle több.

Nálam egyelőre nem az a nagy dilemma, hogy ha csinálok 5 képes sorozatot és darabja elmegy 20ezer Euróért, akkor mennyire hülye voltam és nem miután mind elfogyott nem csinálhatok 6. képet :C

Itt-ott úgyis nyomja az Index, legjobb az mikor a takarítók kibasznak valami "műalkotást" vagy eltakarítják, mert szemétnek néz ki. Elég szép gyűjtésünk van belőle, időnként így megbotránkozunk aztán minden megy tovább. Ez legalább lefestette, az már komoly munka és anyagköltség:

Új hozzászólás Aktív témák