- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz maddionmax #97850 üzenetére
aki arra várt, annak irreális elvárásai voltak ...
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
válasz maddionmax #97852 üzenetére
nincs originsem, se blackgate deluxeom . ha originshez adnak season passt is, en csondben maradok . meg egyebkent is, mert még a cityt se jatszottam ki szegyenszemre, pedig elso resz nagy kedvenc volt.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
arty
veterán
csak 5 hónap telt el! ez negy egy bundleszökevény indie, ami két eurót ér fél év után... (mellesleg azoknál is irreális az értékvesztés, de ez van)
majd nyilván a 47 eurós játékhoz kapsz egy 40 eurós SP-t, csak mert sokáig pecselték
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
ZsZso
Közösségépítő
Alienware -n kuponok igényelhetőek:
- The Talos Principle 50%
- Heavy Bullets 75%
- OlliOlli 2 75%
- Dropsy 33%
Jó kérdés, hogy majd akcióval is lehet -e őket ötvözni. 2016.01.01 -ig érvényes mind.armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
maddionmax
senior tag
Semmi gond, rendelj elő egy autót és miután kifizetted és átvennéd, közlik, hogy majd 5 hónap múlva lesz működképes. Na de 5 hónap múlva megkapod, ajándék jégkaparóval. Légy boldog vele.
Az alapjáték és az SP árának viszonyát meg hagyjuk már...Te sem gondolhatod komolyan végignézve a jelenlegi tartalmakat (90% skin), hogy az SP tartalma egyenes arányban van az árával
-
nagyúr
Persze majd pont a WB kezdené el ezt a gyakorlatot...
Szép vicc... ilyet egy kiadó sem csinálna soha.
Elég ha örülünk annak, a játékaik rekord sebességel értéktelenednek el... (mármint árképzésileg).
Mellesleg ez már csak azért is életszerűtlen mert sokan megvették az SP-t is.(#97857) maddionmax
Egyébként megvolt a lehetőség visszakérd a pénzed és vegyél belőle mást... pl Mad Max-et.
Tudom nem vígasz, de ott volt a lehetőség mindenkinek.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Heavyrain #97858 üzenetére
Tudom és pont azért is írtam, hogy mikor járnak le (azaz Winter Sale után). Abban viszont erősen kételkedem, hogyha megkapja idén végre a -75% -ot a Talos, akkor arra még lehetne így tolni egy 50% -ot - de ne legyen igazam.
Szerk: egyébként megint volt Shadow Warrior -75% is, de az már sajna elfogyott.
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Buuster
tag
-
eami
veterán
Pedig igen, mivel nem írja hogy nem lehet kombinálni mással ezért lehet Volt már ilyen nem egyszer. Legutóbb a Talos 66% offot kapott, ha csak legalább annyit kap akkor €3.4 lesz a vége a kuponnak
Amúgy a többi alienware kupon közül szintén akad ami kombinálható már meglévő offal. Még most mozduljatok rá amíg ez nem esik le sokaknak
-
bullseye
addikt
Amennyire tudom lelőtték a Season Pass-t, a fő darabját kihozták ingyen, a többit törölték, amíg helyrehozzák a játékot (mondjuk most is van valami kozmetikai DLC asszem, de lehet, hogy az későbbi), és aki befizetett SP-re, az választhatott vadi új játékok közül.
Csak van itt valaki, aki ezt átélte és jobban tudja.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
nagyúr
válasz bullseye #97868 üzenetére
Pont ezért irreális... mert ott is csak azért volt ekkora kompenzáció, mert egy 40 EUR-s SP-t töröltek (ezért volt az ingyen játék, vagy ekkora értékű kompenzáció eleve). Amit ugye az SP tulajok kaptak csak.
Batman AK esetében szó sincs erről, jön a beígért tartalom (akármennyi és milyen is az), nincs miért kompenzálni.
Azon lehet vitatkozni max, hogy igen a Unity-nél adtak egy pár órás DLC-t, (a többit ami azóta kijött küldi meg szépen megveheted 7-10 EUR-ért külön - lásd China). Ezért a max ami elvárható lenne hogy itt is adnak 1 max 2 történet DLC-t, na de nem egy egész Season Passt, vagy neadjisten egy másik tejles játékot... erről szó sem volt, meg nem is lehet nyilván.
Ha annyira rossz lenne az AK, hogy törölték volna, akkor igen... lehetne verni az asztalt hogy akkor legyenek szívesek 40 EUR értékben adni valamit most is. De ismétlem erről itt szó sincs.
Igazából sem előtte, sem azóta nem történ semmi ami indokolna ilyesmi hisztit.
A GTA V is mennyit csúszott, tudtommal nem adtak nagyon semmit az előrendelőknek.Ezt is fel lehet fogni úgy, hogy előrendelted az AK-t, és csúszott... bamm. Nagy dolog.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
i2k
őstag
Aztatat, hogy a net nagy része utálja a WB megoldását.
849 (maross) - ha kapom a gifteket, akkor legfeljebb átteszem a másik fiókomra őket, vagy átdobom havernak mindet.
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #97853 üzenetére
STEAM üzletpolitikája: 99%-ban nem kapsz másodpéldányt a már meglévő játékodból, csak a Valve egyes játékai esetében.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
nagyúr
Ez csakis a WB-n múlik... ha akarnak gifteket szórni, tudnak.
És igazából ha végig viszik ezt, nem is látok más jó megoldást erre, mert ugye nem lehet az sem hogy egyesek kapnak 2-3 játékot is akár, mások meg 1-et vagy annyit se... szóval a fair megoldás az hogy megkapja mindenki az összes játékot, ha valami megvan akkor abból meg giftet.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #97870 üzenetére
"Ezt is fel lehet fogni úgy, hogy előrendelted az AK-t, és csúszott... bamm. Nagy dolog."
De nem lehet így felfogni.
* Kiperkáltál az előrendelésben/0 Day sok pénzt, vagy vettél Olcsó Jánostól kupont, egy kutya = vetted a játékot
* Jött a lutri, hogy a hightech gépeden dadog, mint a szamár röhögés közben, vagy fut 30 FPS-sel [ügyesek megtalálták a feloldást, és imádkoztak, hogy bírja a gépük].
* Ha nem nyertél az Arkham Lottón, akkor volt egy soktíz eurós plusz egy sorod, miközben mások akár élvezettel, akár magas tűrőszint mellett, de JÁTSZOTTAK a játékkal, amire te is csorgattad a nyálad.Ez bizony nem előrendelés, hanem xopatás.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Rendben. Nem kell egyet értenünk.
Én máshogy látom a dolgot... valami késik vagy rossz = nem tudsz vele játszani. Az mindegy hogy azért mert rossz, vagy eleve meg sem kapod mert csúszik. Mindkét esetben benne áll a pénzed ugyanúgy.
Most pedig már játszható a játék bőven, sőt már a szeptemberi patch óta. Még csak hűdedrága gép sem kell hozzá relative.
Arról meg szerintem ne vitatkozzunk mihez mekkora gép kell, és kinek van olyan vagy nincs... rengeteg játék jelent meg úgy hogy nem volt játszható csak csúcs gépen igazán. Az első Crysistól kezdve lehetne sorolni a végtelenségig. Nem az AK az első ilyen... kár ezen kiadkadni megintcsak.
Részemről vége off. Elmondtam a véleményem... mondjuk már sokszor erről.
[ Szerkesztve ]
-
maddionmax
senior tag
válasz FollowTheORI #97859 üzenetére
Sajnos nem volt, kuponból vettem.
(#97875) NetTom:
Maradnék az autós hasonlatomnál: vettél egy autót, csak nincs féke.
Mehetsz vele,csak nem igazán érdemes,mert beledöglesz.Itt vettél egy játékot, csak szarul megy...nagy értelme van játszani vele.
És persze kár sem ért,végülis 5 hónap várakozás az semmi.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz maddionmax #97876 üzenetére
Haha... igencsak életszerű példa egy kocsi biztonsági kérdését egy játékhoz hasonlítani... ehhez is hagy gratuláljak neked. Remélem azért az AK-ba nem döglöttél bele...
A többit lásd fent... és részemről tényleg vége.
Szerk: Amugy így 1000+ játékkal az accon összeszámoltad már mennyit költöttél olyan játékra ami annyira szar hogy elő se veszed?
[ Szerkesztve ]
-
maddionmax
senior tag
válasz FollowTheORI #97877 üzenetére
Látom személyeskedés ON... én is "hagy gratuláljak neked"
Egyébként sajnálom, hogy csak a száraz tényeket látod és az analógiát nem. Mindkettő hibás termék. Olyannyira, hogy vissza is hívták a terméket...más kérdés, hogy a felhasználók gépéről nem volt törölhető
Nehéz ilyen esetben visszalapátolni a szart a tehénbe.[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
Vki magyarázza meg nekem mi értelme van CSGo-hoz random skint venni?
#Edit: jó ez így hülyeség mint kérdés, de:
Olyan drágák ezek a szarok, hogy bátran tolják a zsákbamacskát 10 eurójával vagy mi van?
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
bullseye
addikt
válasz FollowTheORI #97870 üzenetére
Izé, onnan indult, hogy a Unity sz@r volt induláskor, ahogy az AK is rengeteg embernél. Ezért törölték az SP-t (meg hogy ne kelljen hónapokat várni a javításokra – bár ahogy hallom az sem vált be teljesen, de ez sem), és adtak ingyen DLC-t bocsánatkérésképpen. Ezt simán megteheti a WB. Az SP előrendelőket kompenzálták csak teljes játékkal, de ezt is simán megteheti a WB.
Ennek semmi köze a csúszáshoz, csak a nyitóállapothoz. Nagyjából ugyanaz a két történet alapja, simán tehetnék ugyanazt, íme, van precedens. Ehelyett adnak valamit, ami a szopóágas vevőik 90 százalékának semmit nem ér (nekem lesz Blackgate, ami azért nincs meg, mert annyira rosszakat hallottam róla mindenkitől). Ezt úgy is fel lehet fogni, hogy bekaphassuk. Persze ez sem nagy dolog.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
-
djculture
félisten
válasz tomsolo #97886 üzenetére
Hagyjál már hány játékért rajong az ember addig amig nem szerzi meg és nem kínlódik az akounton évekig anélkül hogy játszana vele. Én is ilyen voltam most már csak olyat veszek meg amivel játszom is, elegem lett...
Sok fszom bundle is televan fosadék szrokkal...Humble az ami ad néha értelmeset de abból is fele hülyeség vagy már megvan mindenkinek.[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz djculture #97888 üzenetére
ismerős az érzés néha engem is elkap , (tudnék is mondani vagy 200 játékot így fejből )
Mondjuk a sehonnai bundlikat mostanában én is hanyagolom viszont idén ezerig csak felhízlalom az "akuntom" - - utána majd megfontoltabb leszek. Bár mostanában legtöbbször a whislist alapján vásárolok, legutóbbi szerzemény ez lett 4.2 ojróért, egy elindítást biztos megfog érni.
Edit: bár itt jegyezném meg, hogy néha fordítva is elsül a dolog Age of Wonders III évekig porosodott az könyvtárban míg a Heroes 7 kínlódása után összehasonlításképpen elővettem alig bírtam letenni.
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
-
-
válasz tomsolo #97893 üzenetére
fel kell tolteni penzt ,es nincs fee . szoktam hasznalni amugy, LIRIK -et, max 2 lehet a kosarban, es -3%. 5%-osat még nem talaltam, minden ami 5%-ra volt irva az 3%-ot vont le. Mondanam hogy szivesen veszek neked fee nelkul, de eleg agyzuzoval ezt eljatszanom es kb 50%-ban irhatok a supportnak hogy szar a kulcs meatytears .
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Heavyrain
őstag
Működnek az Alienware-s kuponok
The Talos Principle - 6€
Shadow Warrior - 0,93€
Heavy Bullets - 0,62€
Dropsy - 4,68€
Más nincs most akciózva,amihez volt kupon.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest