Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz cskamacska #83347 üzenetére

    :DDD

    azért ennyire nem rossz a helyzet. egyébként tudatos volt a konfigválasztásom, egész egyszerűen az okból kifolyólag vettem ilyen gépet anno, mert addigra forrt a konzolok mellé az elérhető árú pc alkatrészek piaca.

    várható volt, hogy jó pár évig nem lesz ezzel gond, mert a konzolok íratlanul is erőforráshatárt szabnak a pc portoknak is, számítani lehetett rá, hogy amíg az x360 ps3 éra kitart, addig ezen a gépen is el fog futni pár paksimogyorón kívül minden max. részletesség közelében pici AA-val esetleg, a rendelkezésre álló 1280x1024-es felbontáson. amit meg lecserélni nem kívántam, köszönöm nekem az S-PVA panel ad annyival többet, hogy ne vágyjak valami TN-es csodára, 100k-t meg nem adok egy IPS-ért. főleg hogy csak magamat szívatom vele, hogy utána még egy kismotor árát rálocsoljam a gépre hogy natívan fusson ugyanaz ami eddig futott.

    be is jött a matek szépen, eddig nem volt olyan játék amire rákívántam és nem futott, DE:HR meg a TR tudott beszaggatni, egyébként napszemüveg.

    a továbbiakban pedig a játékaim 70%-ával még lemaradásban vagyok, mire ezekkel végzek már KisFrancoval nyomjuk a local coopot valamelyik lego játékban.

Új hozzászólás Aktív témák