Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eszement24

    aktív tag

    Üdv mindenkinek!

    Az a helyzet, hogy gszp lelépése után sokat gondolkodtam a dolgokon. Páran közületek tudják, hogy most pont egy olyan helyzetben vagyok, hogy az életem egy teljesen más országban szeretném folytatni, ami igazából minden erőm és energiám lefoglalja szinte. Valamint ehhez jelentős mennyiségű tőkét kell összegyűjtenem, ami nem megy úgy, hogy ha mindent megveszek, amit olcsóbban adnak (és még így is rengeteg minden kimaradt).

    (Zárójelben teszem csak hozzá, hogy mivel az életem teljesen megborult, a kapcsolatomnak is most lett vége, értelme se lenne itt maradni)

    Szóval egy kis időre azt hiszem az lesz a legjobb, hogy ha én is elhagyom a csoportot. (meg a többit), amíg ez le nem zajlik. Játszani továbbra is szeretek és fogok is, ez az 571 (meg még jó pár) játék elég is lesz hozzá, de hogy ha valaki tud ingyen lehetőségekről (esetleg tényleg gombokért) és szól azt nagyon megköszönöm, és mikor lesz módomban később, akkor viszonozom is:)

    Ez alkalomból véglegesen felszámolom a "játékboltom", ahol (csak) az itteni tagok mindenhez beszerzési áron vagy akár picivel azalatt is hozzájuthatnak, valamint csak innen a csoportból kérhettek a tradeben kirakott listámról is játékot ajándékba :) (lehetőleg egyet, de hogy ha valaki tud cserealapot is annak még jobban örülnék. A maradék megy steamgiftre meg bb-re)

    Néha biztos visszajövök olvasni még az elején, de remélhetőleg sikeresen leszokom innen addig, amíg nincs itt újra az ideje. Köszönök mindent, sziasztok :)

    játéklistám

    "bolt"

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák