-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Atyaég. Nem elég, hogy szürke kulcs, de még mocsok drága is.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
maddionmax
senior tag
Még mindig van nálam egy lerakatnyi Warlock. Ha valakinek kell jelezze privátban.
-
i2k
őstag
válasz #79563158 #79044 üzenetére
Ezt nem tudom mire alapozod, amikor ma este hétkor véget ér az akció...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
SenorGrande
senior tag
Facebookon írták, hogy hétfőn új ingyenes játék és "encore sale".
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
i2k
őstag
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz SenorGrande #79055 üzenetére
Jó lenne, ha így lenne. Örülnénk.
-
ZsZso
Közösségépítő
Just Cause 2 0.94 EUR a GamersGate -en (elárazás valószínűleg)
Szerk: A DLCk és az első rész is ilyen akcióban van. Akinek nincs még meg, rántsa be.
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
i2k
őstag
http://www.gamersgate.com - "Warhammer Midweek" 72 órás akció.
-
i2k
őstag
válasz djculture #79063 üzenetére
S akkor erről se feledkezzünk meg:
http://www.gamersgate.com: "Binary Domain Collection" - 4 euró
//Kár, hogy nekem amolyan "egyszer végigjátszós játék" emlékeim vannak róla.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
A múltkor volt az ingyenes Dawn of war, azt valakinek sikerült behúzni? Ha jól értettem akkor elvileg ma lesz osztás csak én nem kaptam semmilyen értesítőt róla.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
i2k
őstag
válasz djculture #79066 üzenetére
Az igen! A TESCO ilyen jó hely?
-
djculture
félisten
Nem mindegyik tesco sajnos de szolnokon televan folyton ilyen régi játékokkal pár százra beárazva. Mindig valami előkerólhet a raktárból amit kiraknak. Multkor régi need for speedek voltak évek óta nem láttam ilyet underground 1-2 199-ért carbon 199-ért undercover prostreet 299-ért shift1-2 499-ért. 1 hete meg a stealkerek voltak vicces áron 199-ért /db az összes része, de nem is bóvli kiadás hanem a gyémántok.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Sniper Elite V2 DLC-k milyenek? A Hitler megölése érdekel, de a többiben is ad új küldetéseket. A Steam-en 1,5-2,5€ az áruk, a Gamersgate-en viszont csak 1-1,5€.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
TBT
addikt
576 "akció":
HOLY MOLY az a Nextgen konzolos ár! Ennyi pénzért már lehetne valami fuxos kiadás is!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
-
Agyzuzo
addikt
válasz djculture #79075 üzenetére
Hát ez óriási, 1:1-es váltóval lehet játékpénzt venni... Akkor nálam is kapható Gazdálkodj okosan csak most 1.003.990 Ft-ért, ami tartalmaz 1.000.000 játék beli kreditet is. Fair trade.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Dilikutya
félisten
válasz djculture #79073 üzenetére
És a többi küldetés milyen?
Más: Far Cry 3: Blood Dragon £2.99~3,8€. Ezen még gondolkodom, eddig ennél olcsóbban még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
huskydog17
addikt
válasz Dilikutya #79077 üzenetére
Pedig korábban egyetlen euróért meg lehetett venni.
Szerk.: mate3553 megelőzött.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Mate
nagyúr
válasz huskydog17 #79084 üzenetére
Vettem vagy 10-15 fórumtársnak, azt hittem már mindenki beszerezte, akinek kellet
-
szami777
addikt
Bundlestars FPS Bundle
viszonylag sok új névvel. (3 kártyás)[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
JoolsNOS
veterán
Pont most néztem Angliai tescoban jelenleg 38 font, de kb 2 hetente 33 fontra lemegy az előrendelés. Így már most a szar forint ellenére is olcsóbb ennél. De pont előbb voltam a tecsóban és kaptam egy olyan kupont , hogy ha költesz 60at akkor 15 mínusz. El is kezdett pörögni az agyam, hogy egy nagybevásárláskor el is lehet játszani (persze majd ha megjelenik) Veszek 30ért kaját, stb, ami úgyis elmenne. A gta kiegészíti 60ra -15 és máris csak 15 font volt a gta
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
i2k
őstag
válasz djculture #79070 üzenetére
Basszus!!!!
Ráadásul, ilyenkor eszembe jut, hogy én is szolnoki lettem volna, ha az asszonnyal együtt maradunkLegközelebb tényleg jelezhetnéd, ha ilyet látsz bármelyikben felétek.
-
Agyzuzo
addikt
-
i2k
őstag
válasz Agyzuzo #79094 üzenetére
Jó pár éve kinn él Milánó környékén, Olaszországban
-
Wolverine
félisten
A Humble Store utolsó ingyenes játéka a Tropico 3.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
ViharVadász
őstag
Jó kis játékok lettek a mai utolsó napra leárazva a Humble Store-ban. De még ezen kívül van sok jó játék kapott leárazást, pl a Splinter Cell: Blacklist még +1 napig csak 3 euró,
[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
DokiBaxxi
őstag
válasz ViharVadász #79099 üzenetére
A SC: Blacklistet megtoldották 2 nappal
[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Apple iPhone 11 - népalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs