- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sultansmith
senior tag
válasz Arkennys #72099 üzenetére
A körte meg a banán esete.
Ha jó vagy angolból (nem túl közérthető a játék, legalábbis én szenvedtem vele), és szereted a szerepjátékokat, nem érdekel annyira a grafika, és ráadásul van egy kis sci-fi vénád, meg jó pár órád és türelmed, akkor a te játékod a Deus Ex, jól fogod magad érezni.
Ha inkább a haverokkal egy-két sör mellett összevernétek egymást, akkor a Mortal Kombat.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
Edorn
senior tag
A Mortal volt már bundliban... Esélyes, hogy olcsón be tud szerezni trader-től...
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
Zebu
addikt
Szerintem is mindkettő szuper! Még tedd mellé az injustice-t is
-
i2k
őstag
"Deus Ex: Human Revolution" - nem kérdés.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Arkennys
addikt
Hát, köszönöm mindenkinek igen, tudom hogy a kettőt összehasonlítani...hát nem lehet
De szerintem is human rev. lesz belőle most, mortal meg később, mostanság már nem egyszer kapott -75% ot, csak sosem volt akkor rá pénzem egyszer lesz szerencsém. Deus exről meg már sokat hallottam, és mindenki dicsérte.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
-
Arkennys
addikt
Nekem nincs meg csak az alap egyébként, szóval nem sokkal olcsóbb ezzel sajnos de hm...ha engedi giftben, akkor lehet alkalomadtán paypalon rendezve megkérnélek a megvételére. (vagy ha neked nem jó, akkor mást akinek kedvezményes emiatt)
Utána lehet nézni valahol, hogy engedhet e ilyet?
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
válasz maddionmax #72113 üzenetére
Valszeg meg kell lennie a DLC-nek is hozzá, hogy további kedvezményt kapj.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Mate
nagyúr
válasz maddionmax #72113 üzenetére
Elvileg alapból a kedvezményes árat látod a bolti oldalán, kosárba már nem von le semmit.
Ha jól emlékszem Deus ex tulajok kaptak X% kedvezményt, akinek a DLC is megvolt az még további Y% kedvezményt.
update: Meg is van.
Újonnan: 19.99 EUR
DX:HR birtokában: 7.99 EUR
DX:HR + Missing Link birtokában: 3.99 EUR[ Szerkesztve ]
-
-
válasz maddionmax #72116 üzenetére
Ahogy mate3553 írta.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
horvathd
senior tag
válasz maddionmax #72116 üzenetére
Sajnos a steam sale-es akcio nem vonodik ossze a kedvezmennyel, hanem felulirja azt.
"The Kid just rages for a while."
-
Edorn
senior tag
Elnézést, valóban: Kollection volt bundle-ben, ti meg gondolom a Komplete változatról beszéltek... Bocsi...
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Titanfallra van jobb ár az Origin-es 29,99€-nál?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
i2k
őstag
A Halloween Sale alatt volt ennyi, így van.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
szami777
addikt
-
djculture
félisten
Megvettem én marha ezt a ripd the game játékot még ilyen ocsmány értelmetlen hülyeséget nem láttam az életemben. Ott kezdődik hogy single player sincs benne csak multi meg valami oktatópálya. Másik az hogy egy 100 méterszer 100 méteres nyamvadt pályán össze vissza terepoltálnak be az ellenfelek, utána szétlővöd eltünik. Hihetetlen gagyi, és emlékszem ezt adták megjenéskor 40 euroért.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
-
Edorn
senior tag
Szerintetek mekkora esély van, hogy leakciózzák ezeket most steam-en? És ha leakciózzák, akkor kb. hány százalékkal?
- The Forest
- RustAMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
djculture
félisten
válasz Mardel #72146 üzenetére
Én nem sírok ezen, tekitve hogy van 200+ live-os dobozos játékom amit kidobhattam volna vagy leszedhettem volna hozzá szégyen szemre a törést mikor fizettem értük nem keveset... Egyiket se akarták átvinni a steam-re, inkább vedd meg újra a steam-en. Hát a lótúrót fogom mégegyszer megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz djculture #72147 üzenetére
Jó, ne állítsák le. De akkor legyen normálisan működő. Windows 8-on miatta nem ment egy ideig a GTA IV nekem, talán nem is a legfrissebb GfWL van fent, azzal megy. Hiába az offline mód, ha a mentés betöltésekor csak fekete képernyő volt.
És az ezután megjelenő játékokban NE legyen soha többé. Egy játéknak egy DRM/regisztráció elég, úgyse ér semmit a DRM, a letöltők a legtöbb játékkal úgyis játszhatnak már megjelenés előtt.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest