Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djculture

    félisten

    válasz wjbhbdux #70240 üzenetére

    Hogyne:

    Folytatódik a SimCity-sztori, tegnap kiszivárgott egy belsős memó, amiben a Maxis teljes felelősséget vállal a játék nem éppen zökkenőmentes rajtjáért. A memó létezését azóta hivatalosan is elismerték, ebben Lucy Bradshaw, a fejlesztőcég vezetője elismeri, hogy "a kritikusoknak és a vásárlóknak minden joguk megvan arra, hogy hibátlan élményt kapjanak kezdettől fogva". A Maxis az ígéretei szerint mindent megtesz, hogy helyreálljon a rend.

    A memó azért is érdekes, mert itt hangzik el először a fejlesztők részéről, hogy nemcsak Amerikában, hanem Európában és Ázsiában is hasonló problémák állnak fent. Az EA eddig azt kommunikálta, hogy nálunk minden rendben van, azonban már a Gamekapocs-olvasók is egytől-egyig arra panaszkodtak, hogy nem tudnak játszani a szerverek túlterheltsége miatt. A memó szerint 700 ezer várost építettek a játékosok 24 óra alatt.

    Leáll a marketingkampány

    Egy másik kiszivárgott, azóta csakugyan megerősített levél szerint az Electronic Arts leállítja a játék online marketingkampányát. A kiadó arról értesítette a partnereit, hogy deaktivált minden szöveges és képes hirdetést, és arra kérte a hirdetőket, hogy ők is távolítsák el a másolatokat a saját hirdetési felületükről. Az EA szerint ideiglenes döntésről van szó.

    Bradshaw később egy játékosoknak szánt közleményt is közzétett, amiben újra elismeri a hibát. Mint mondta, az első napokhoz képest jelentősen javítani tudták a szerverek teljesítményét, azonban a helyzet továbbra is rossz - folyamatosan dolgoznak rajta. Szerinte sokkal több játékos vette meg, és kezdett el játszani a SimCityvel, mint arra számítottak, és amivel még a bétában sem találkoztak. Ígéretei szerint minden SimCity-vásárló kap egy ingyenes PC-s játékot az EA kínálatából, erről március 18-án kapnak értesítést.

    Mai napig fos amúgy az a játék annyival oldották meg hogy létrehozták az offline módot:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák