- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
Lehet, hogy kicsit off, de rá lehet magyarázni, hogy jó játékokat keresek, ami jó az meg best buy.
Szóval.Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
S.Feri
őstag
válasz Mr.Csizmás #42350 üzenetére
Én is itt vettem az aprón egy sráctól 3000-ért, ilyenkor még ennyit megér, mindjárt itt a 4!
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
lafaty80
addikt
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
S.Feri
őstag
Bestbuyban hol lehet megvenni a következő játékokat?
Call Of Duty BO
Call Of Duty BO 2
COH 2
Splinter Cell - Double Agent és Chaos TheoryKöszi előre is!
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Alien83
senior tag
-
x_o_n
veterán
2,66 / 4,66 a teljes kollekció
mintha az első rész free lenne de ez csak feltételezés[ Szerkesztve ]
-
Hun Mallior
tag
Off:
Múlt heti Humble Weekly Saleből, nem maradt valakinek Botanicula meg Thomas Was Alone, lekéstem róluk, a PewDiePie -os water charity-ben volt. Ha úgy van megveszem az egészet is(Amnesia nélkül, gyermeki lelkem nem bírja ). Wisp-be jöhet az ajánlat, bármi segítséget elfogadok Köszi.ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
-
Anonymus X
tag
-
echterion
nagyúr
válasz Hun Mallior #42415 üzenetére
"Wisp-be jöhet az ajánlat" - Te is jó sokat WoW-ozhattál.
-
törölt tag
BioShock 5 EUR, BioShock 2 5 EUR,
BioShock Infinite 25 EUR.
-20% GMG20-KCDKK-H4TPB -
-
kovsol
titán
Steam az nagyon terhelés függő, meg sok letöltő szerver van.
Nekem 40/20-as digi netem van, de eddig Origin mindig maxxal töltött. 5-5,5MB/s meg szokott lenni.(#42424) WayneGace szerintem olyankor kamut ír, mert tegnap nekem egyszer felment 14MB/s -re miközben 45-46Mbit/s -t szoktam mérni speedteszttel.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
veterán
For the next 48 hours you can get up to 75% off the BioShock series, including 75% off BioShock and BioShock 2. You can also use the 20% off voucher* which is valid on not just these titles, but almost every digital title on the GMG Store.
GMG20-KCDKK-H4TPB
Remember these BioShock deals must end on Thursday at 1500 UTC, so don’t dawdle!
(#42424) WayneGace
Nekem is kipörgeti akár a sávszélem 160-170%-át, érdekes(#42421) K_mester
Oh, akkor nem csak én gondoltam erre(#42427) echterion
Van, hogy ennyivel elszáll a sávszél, torrentnél is előfordul.. Nagyon ritkán, de előfordul.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
EczkE
veterán
Erről a God Moderól tud valaki mesélni? Megérné így az árát?
Asszem mindenféleképpen!
-
csaba951
veterán
Minek? Steam & Game Stats-on nincs benne a Top100-ban, még az akció ellenére sem. Ha az akció be is vonz pár játékot, egy hónap múlva megint üresek lesznek a szerverek. Akkor meg minek?!
Inkább tedd félre ezt a pénzt a BF4-re! Azzal legalább kb. 24 hónapig tudsz majd játszani rendesen.
-
törölt tag
válasz po1son #42433 üzenetére
Ingyenes, a mufaj kedveloi szerint is jo. Innentol kezdve nem ertem, hogy miert nem kertek el egy piti osszeget is akar. A jatekon beluli mikrotr. is gondolom jol porog
De ami a lenyeg, hogy a Skyrim meg nem kapott combosabb learazast, nem friss jatek de megis jo helyen van meg mindig(#42434) echterion:
Sokan tenyleg csak az miatt toljak.[ Szerkesztve ]
-
-
dejaris
addikt
válasz Crytek #42441 üzenetére
Az amazonnal sem kell adot fizetni abbol az ot allambol
Egyebkent az amerikai cim kijatszasa nem adocsalas. Masreszt akkor ezentul mindenki verjen egy palcaval az ujjaira, ha akar egy froccsot is vesz eu-n kivuli nyaralasa alkalmabol. Szoval ezt tisztazva, ha kulfoldon vasarolsz aprosagokat nem kereskedelmi mennyisegben az nagyon nem adocsalas, mivel a helyi adot befizeted ra es nem is vamkoteles. -
Hun Mallior
tag
válasz Hun Mallior #42415 üzenetére
És a megmentőim: maross és Cheesus.
Emellett köszönet Crus és Arkennys-nek. Köszönöm segítséget.ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
-
dejaris
addikt
válasz #57919488 #42446 üzenetére
De akkor azt mondd, ne pedig az adocsalas dramat add elo! Egyebkent legjobb tudomasom szerint ebben a topikban nagyon is lehet emlegetni az amazonos ajanlatokat, sot barmilyet, ami kizarhato magyar cimmel. Ket dolog miatt: nem csak moslekorszagban elnek magyarok, akik kovetik a forumot (lasd alairasom, ha meg nem tudtal rolunk), masreszt vannak baratkozosabb emberek, akiknek a fold minden tajan elnek baratai (nekem csak az anktartiszi kontinensen nincs baratom). Azt mar viszont tiltjak a szabalyok, mivel nem helyes, hogy megosszunk egymassal olyan trukkoket, hackeket, amivel megkeruljuk a regiokorlatokat.
-
Csapoati
nagyúr
Ne kezdjük elölről ezt az adócsalós amazonos témát, egyszer már ki volt beszélve, meg is lettek állapítva a fórumos alapelvek ez ügyben.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest