- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
kezd egy kicsit a spekulációból is sok lenni. nyittattuk a másik topikot, hogy a rendszeresen sok hsz-t generáló témák ne hígítsák ezt, erre mintha kötelező lenne, még irrelevánsabb hsz-ekből keletkezik napi 60-100.
nem lehetne maradni a konkrét best-buy ajánlatoknál (akció ABC store-ban XY játékokkal), best buy kérdéseknél (hol tudom most XY-t legjobban megvenni), meg a tényleges ajánlatok megvitatásánál?azt sem értem, hogy miért lehet téma ennyi hsz-en keresztül, hogy most egyből lesz-e új humble. ha valakinek lenne infója, akkor beírná, egyébként meg pont ugyanakkor fogja megtudni mindenki. tipikusan az a kérdés, ahol a "szerintemek"-et és a tippeket falra lehet kenni.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
x_o_n
veterán
(#42506) .tnm +1
Tényleg jó lenne ha megmaradna a topik best buy kérdéseknél (hol tudom most XY-t legjobban megvenni), meg a tényleges ajánlatok megvitatásánál.
mert már annyi a szemét,és felesleges hsz hogy 15 mod is kevés lenne kipucolni.
Sikerült a rejtvényeknek külön topik,de úgy látszik az kevés volt kéne egy Mi lesz a humble bundle és egyéb bundlekban -álmok és fantáziálások topik is[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Nem tudom mit halucináltok ,már ezzel van tele a net ,hogy most a Bethesda jön Humble-ra.
1$
Doom 3 BGF
Morrowind Goty
Fallout 3 Goty
Hunted Demons Forge
Rogue WarriorÁtlag felett (~5$)
Fallout New Vegas Ultimate
Oblivion Goty
Rage25$
Skyrim Legendary Edition
DishonoredUgye milyen jó lenne ha én raknám össze a pakkokat? Egész ütöseket tudok
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
WayneGace
őstag
Majdnem, hogy zárni lehetne a topicot. Ha érdekel az új akciók, nézd meg http://isthereanydeal.com-on!
Melyik játékot hol éri meg megvenni? Nézd meg a http://isthereanydeal.com-on!
Kérdem én, hány olyan bes buy link van a topicban egy évig visszamenőleg, ami isthereanydeal.com-on nincs vagy nem volt?
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
DeFranco
nagyúr
na jó, akkor egyezzünk meg tényleg, hogy ne legyen új topic, mert tök felesleges, de mindenki menjen át az ilyen humbletippekkel a steam felizgulósba
az a masszív offolós topic, oda belefér
-
Totalgear
csendes tag
válasz Crytek #42512 üzenetére
Én a RAGE-t lecserélném a Dishonored-re,az Obliviont,meg pedig sma Skyrim-re
Itt van még egy ütős
Humble Valve Bundle
1$
Half life
Half life 2
Half life 2:Episode 1
Half life 2:Episode 2
5$
CS complete
Left 4 dead pack(1-2)bonusz:
Portal
Portal 2[ Szerkesztve ]
"Fight for the Sandwich" Heavy from TF2
-
sagem
addikt
válasz WayneGace #42513 üzenetére
De itt nem erről van szó, hanem hogy ÚGYIS fórumozunk, így kényelmesebb idepillantani, mint egy x-ik lapot megnyitni. Ki fog tisztulni ez a topik is, most az EA bundle hozta rá az off áradatot, előtte meg lehet nézni, hogy teljesen jól működött, egyensúlyban volt az off/on hsz-ek aránya. Lemegy az ár, s minden visszarázódik a normál kerékvágásba
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Crytek
nagyúr
Szóval figyelgessétek a régi bundlekat érkeznek a steam kulcsok!
Next PC Upgrade: 2022
-
WayneGace
őstag
Digital reality bundle lehetne. Kellően sok régi játékuk van. Akad egy-két újabb is, mint Sine Mora. A hírek szerint jól jönne plusz tőke nekik. A kérdés az, hogy vajon ők vagy kiadójuk mennyi korábbi játékaik jogait birtokolják.
Egyébként ubisot bundle lehetne talán a nagy kiadóktól. AC1-2 talán, azokat már nem sokan veszik, de jó beetetés az újabb AC kiadása előtt. Régi splinter cell. Hasonló indok miatt. Egy-két régi prince of persia.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Totalgear
csendes tag
Másfél óra van hátra a humble-ből!
"Fight for the Sandwich" Heavy from TF2
-
x_o_n
veterán
válasz Totalgear #42526 üzenetére
on
elöször is nekem ne személyeskedj,másodszor az én gyerekeim tudnak viselkedni és jól neveltek.
ezzel szemben te?..nem fogok személyeskedni.lásd az elmúlt 5 napodat itt a fórumon.
egy vicc.
/banne szemeteljük már tényleg ennyire tele.
tud valaki jó kis akciót?
valami kihagyhatatlant? -
Totalgear
csendes tag
-
senior tag
Dungeon Siege Complete, 5 EUR.
Ez ér ennyit? Mit tud ez a széria? -
x_o_n
veterán
válasz Anonymus X #42531 üzenetére
ez biztos?mert már el is gondolkodtam rajta
-
x_o_n
veterán
elméletileg pedig a második kiadásokon pld az 1+legends of aranna egyben volt
-
AkosAkos
aktív tag
Csak megkérdezem, nem fűzök hozzá sok reményt.
Mindjárt (fél óra) lejár a Humble Bundle és nekem hiányzik 100Ft a PayPal-emről, az 1$-hoz. Valaki kisegítene? -
djculture
félisten
Megjött az óriási bundle!!!!! Minden jóval
-
x_o_n
veterán
én mondtam hogy valami hasonló lesz...
-
addikt
Aki szereti Székely Lajost, annak érdemes lehet megvárnia, míg lemegy a BTA ár. (igazából érdemesebb egy pár bundle-t 0.01$-ért venni és azzal letörni az átlagot és utána BTA-t venni, mint egyből BTA-t venni)
Érdekes, hogy 1$ alatt captcha van. (Meg egy "mémkép").
Mivel nem játékok, ezért ezt off-ba teszem.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs