Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crus

őstag

válasz i2k #148454 üzenetére

Házzal én beszívtam. Nekem a jobbos házak a jók, mert úgy van helyem benne matatni. De csak azok a jobbos házak, amikbe ilyen 3080(TI) és 4080S kaliberű kártyákat, vinyókat könnyen lehet ki és bedobálni. Rábeszélt egy haverom a Fractal Meshify-ra, ami nem jobbos volt, de annyira felhypeolta, hogy megvettem. Aztán egy rakás szar. A balos volta egy dolog, de én sose fértem el benne úgy ahogy kellett volna és hiába hűtöttem én rommá Noctua sys ventik hadával, a hőfokok nem tetszettek, cserébe relatív nagy fordulaton kellett pörögniük + a hangszigetelése is egy retek volt, 5 méterről is hallottam néha ahogy szuszakolnak a vinyók. Talán, ha fél évet bírtam. Az asztalra csaptam, nem érdekel mibe kerül, jobbos házat akarok és olyat, ami csendes, jól szellőzik és elférek benne kényelmesen.

Be quiet! Silent Base 802 BG039, nyilván ablak nélküli, nem vagyok orrtúró 14 éves Ödönke. És nem volt sehol!!! Úgy értem hónapokig küzdöttem nagykerekkel, kiskerrel mindenkivel, hogy nekem ilyen ház kell. A Leet-es nyomik is szóba kerültek, 1 hónapig vergődtek az ügyön majd közölték, hogy nem tudják beszerezni, de cserébe ajánlanak mást... aminek köze nem volt ahhoz, amit szerettem volna.

Végül egy új nagyker partnernél csodák csodája ott volt, persze heroin árban, de nem érdekelt. Balosként jött, hogy rohadna meg, átszerelni jobbosra nem volt 2 perc, de végre minden ok! Ha 80 éves koromig elélek valami csoda folytán, akkor is pontosan u.e. a házat szeretném magammal vinni!

Olyannyira nem beszélek ezzel hülyeséget, hogy az előző házam egy Aerocool T40 volt, dettó jobbos, azt ha 20 évig nem nyúztam, akkor 1 percig sem. És rendben ki is szolgált, csak hát azok a lassú USB portok, meg az USB-C hiánya, meg a ventik elhelyezésével is már hadilábon álltam benne, haxorolnom kellett, de amúgy tette a dolgát. Nem is volt szívem kidobni, még mindig lefóliázva őrizgetem a padláson.

Táppal nyilván úgy voltam ahogy te: Nagy teljesítményűt akartam, hogy biztosan legyen mozgástér. Volt alkalmam sokat tesztelni, fogyasztásmérővel folyamatosan monitoroztam HÓNAPOKON keresztül a gépem és be kellett lássam pénzkidobás lett volna ilyen 1kw, ne adja ég 1.2kw körüli tápban gondolkodni. Végül Fractal Plat. 860W lett és imádnivaló... nagyon nagyon szeretem és ilyen 10 év garit pattintottak rá helyből.

De nálam a többi alkatrész is a polc tetejéről származik, mert hát a fő hobbim, melóm és szórakoztató központom is ez... ha nem erre költök, akkor ugyan mire.

Tl,dr: Értem az álláspontod, de mivel nagyon meghúztad a határt szvsz érdemes a konfig vége felé álló alkatrészek minőségét is egy kicsit emelni, akár úgy, hogy a főbb komponensekből egy nagyon picit faragsz lejjebb. De majd úgyis kiderül, ha ott leszel és veszed, csak beszél :B getés vót'.

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák