Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz csuvicsuva #138481 üzenetére

    Nekem is volt egy időben ilyen mániám, hogy szinte kényszeresen maxoltam, vagy maxolni akartam, ami a kezem ügyébe került, de lejöttem róla rég. Főleg azért, mert a 100%-ra akasztás az szinte mindig elrontja a korábbi remek játékélményt. A maxolás miatt grindbe meg unalmas keresgetésbe megy át a játék és az már munka és nem szórakozás.

    AC esetében viszont nálam is néha megesik amiről írtál, hogy kipucolom pedig tudom, hogy majd quest miatt úgyis kell. Bár én AC franchise témában még csak az Origins full lepergése után járok, addig az összes AC-t végigtoltam, de Ody és Valhalla még várat magára.

    Dark Souls... valami rémlik. Az mára már ilyen casual valami lett, nem? Mert azt hiszem van aki banánnal, meg gitárral vitte végig.

    Viccet félretéve: A Souls alapvetés és sajna tévedsz, ha azt hiszed ott nem mászkálsz többször ide-oda. Sőt! Már csak azért is kénytelen leszel többször kutyagolni, mert ha meghalsz, jön a respawn és a bossok kivételével minden mobot újra vághatsz le, vagy rohanhatsz el mellettük. Ettől függetlenül a Souls azért kiváló, mert - közhely következik -, ott tényleg te magad fejlődsz igazán és a karid csak alig. Ezért van az, hogy törött karddal is leverhető a játék, meg el lehet bukni full maxos statokkal is, ha valaki béna.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák