Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FunPro

    senior tag

    válasz TheNewDawn #133742 üzenetére

    Igazából igen, üzleti szempontból is sokkal jövedelmezőbb, ha vegyes a csomag, mert nagyobb közönséget lehet bevonzani. Csak így akkor nem értem, mi alapján lehet rámondani bármelyik bundle-re is, hogy rossz.

    Szerintem itt a fórumon nincs olyan ember, akinek ne 12$ lenne a csomag, és eddig talán minden hónapra jutott olyan játék, amit addig alig akcióztak 12$ környékére. Ráadásul, ami "nagyon wishlistes" kategória, az nem tudom hogy várhat addig, amíg bekerül bundle-be.

    De úgy tűnik mindenkinek mást jelentettek ezek a bundlik.
    Ameddig fiatal voltam és naiv, én is mindig a nagyobb húzócímekre vártam. Aztán egy idő után rájöttem, hogyha bundle-ből húzom be a nagyobb címeket, csak magamat szopatom meg. Így most már ezektől a csomagoktól inkább azt várom, hogy legyenek benne olyan címek, amik ugyan jók, de valahogy soha nem kerültek a szemem elé.

    És az én esetemben a populárisabb csomagok a rosszabbak, mert valahogy én soha nem élvezem az aktuális divatot. Nem szeretem a battle royal játékokat, nem szeretem a rouge játékokat, nem szeretem a survival játékokat, és a monoton grindeolós openworld játékokat sem.

    No persze az is igaz, hogy akinek 0 játéka van, annak könnyebb jót mutatni, mint a veteránoknak.

    I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák