Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz Tanisz #131332 üzenetére

    "Eddig én úgy tudtam a cdkeys elfogadott oldal, eddig nem is volt ilyen problémám, ezért csodálkoztam."

    Ez nagy klasszikus, "eddig nem is volt ilyen problémám", aztán lesz, és megy a nézés hogy miért. :D Ezért "szürkék" a kulcsboltok, nem a kiadótól és nem is disztribútortól veszik a kucsokat, hanem a jó ég tudja honnan, illetve náluk a személyi elkérése is bőven belefér, egy Origin-t ilyenért a falu főterén törnék kerékbe, G2A-n pedig ez csak a bemelegítés.. :))

    A jó ég tudja honnant amúgy érdemes komolyan venni, mert a régiós árak kezdenek kisimulni, egyre több a régiózár, régión belül meg lassan teljesen elmúlik a negyedáras lengyel kulcsok kora.
    Lásd még szegény CDGalaxis, lehet hogy az eldugott cégtemetőből is tovább kell állniuk a főnök alagsori garázsába, mert ki a frász vesz 60 euróért úgy játékot, hogy még a postaköltség is rárepül, és kap a dobozban egy egész cetlit a digitális kóddal. :O

    A kúcsboltok erre vagy úgy reagálnak, hogy ők holnaptól névleg teljesen legálisak, és az áraik sem lesznek jók (ami felé kezdenek is elmozdulni, de simán belebuknak, 20. AllYouPlay-nek lenni nem perspektíva :U ), vagy még neccesebb kulcsokat vállalnak be, hogy a kecske is jóllakjon, de a káposzta se falja fel a nagymamát.

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák