Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz arty #116339 üzenetére

    Ez kb. így van.
    De akkor is ötlettelenségnek tartom.
    Olvasni még nem olvastam olyan képregényt, amiben Mike Morales a Pókember, de olvastam, hogy milyen jó karaktert csinált belőle az alkotója. Aki kitalálta, új színt vitt a Pókember sehova sem mozduló karakterébe - mindezt az Ultimate univerzumban. Ez így rendben is van. De az ő megjelenésének az ára az ottani Peter Parker halála volt amúgy.
    Volt közös története a 616-os Pókemberrel, és régebben is szívesen olvastam olyan történetet, amiben Pókember pl. Skarlát Pókkal állt össze aki amúgy a klónja volt. Sok érdekes szituáció, történet.

    Jó karik és vele együtt jó sztorik jöhetnek bármikor (mindegy a nem és a bőrszín), csak olyan nagy bűn lenne, ha megmaradna mellette a régi megszokott-megszeretett karakter is?

    Bevallom nem nagyon tudom, mi folyik az elmúlt években a képregényekben, csak annyit, hogy volt valami Univerzum összeolvadás, egy Földre kerültek a más univerzumbeliek.

    De amúgy voltak fekete karakterek eddig is. Robbie Robertson - Hírharsona, Luke Cage, Falcon, Black Panther, Storm (X-Men), Blade, Warmachine (Iron Man), Cloak (Köpeny) - ezek az ismertebbek. Ennyi ment fejből. 1960-70-es évektől létezik jórészük. Micsoda véletlen, mind szerepelt filmben vagy sorozatban Cloak and Dagger készül.

    1-2 példa a filmekből ami eszembejutott: a Daredevil filmből Wilson Fisk, Catwoman - Halle Berry - a képregényekben fehérek voltak.

    Ázisiai Marvel karakterek: nekem vagy 3-4 volt ismerős.

    Összegezve:eddig se csak fehér és férfi fő karakterek voltak. Annyi változott, hogy jobban nyomják a köztudatba a változásokat, ill. olyan dolgokat változtatnak, amiket eddig nem mertek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák