Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz Dreimus #113910 üzenetére

    Nekem is jelezték barátok hogy a tűzfal sírt, mert valami neccesebb IP címhez akar nyúlkálni a GameSessions kliens. Gondolom valami reklám lehet a dologban, próbálnak ügyeskedni amíg lehet. Mivel jelenleg időkorlátos teljes játékok demózásából és ezen teljes játékok Steam kulcsainak árulásából élnek, így kicsit furi, de előfordulhat hogy ők is megpróbálnak "reklámért játékot" szolgáltatást indítani, bár ebbe már a GamersGate a FreeGames/VOID projekttel már bebukott. Márpedig valamit kell mutatniuk, Steam bevezeti az 1 órás demózás lehetőségét az eszetlen mennyiségű refund kordában tartására*, akkor az alap elgondolásukkal azonnal csődbe rohannak.

    *329,970 copies of Rust have been refunded on Steam, totaling 4.3 million dollahs

    A tényleges zakcióval az a baj, hogy az sokadik klienst akarják lenyomni az ember torkán, amit aztán később már a franc se fog elővenni. Ki emlékszik már a Desura, GameTap, Hi-Rez Hi-Command, Games For Windows Live!, Impulse + GameFly, Direct 2 Drive + GameStop játékaira? Mondjuk ezekre már csak a történészek :U , de kinek vant fent a GMG Capsule / PlayFire kliens, Amazon dowloader, Twitch app, Epic Games Launcher az elmúlt 1 év ingyé játékai miatt? :) (de utóbbiaknak is eljő az idejük ;] )

    Mert tényleg hova dugjuk még azokat kismillió más vacak mellé: Kalypso Launcher, Maniaplanet launcher, Stardock Launcher, Codemasters RaceNet, GameRanger, Raptr, Evolve, Facebook Gameroom, Battle.net, itch app(itch.io client), Rockstar Games Social Club, Metaboli, Windows Store(muhaha ;] ), Origin, Uplay, YuPlay, GoG Downloader + GOG Galaxy, Big Fish Game Manager, BeamDog Client, Wildtangent Games App, meg a Bethesda.net Launcher

    No meg minden épkézláb MMO-nak saját peccselő és indító kliense van, hol a játékba integrálva, hol külön.

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák