Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cyberkind

    félisten

    válasz Dilikutya #107418 üzenetére

    Ez meg a másik, és ha már Arkham Knight, ott egy teszt se igazán említette meg a megjelenés előtt, hogy a PC-s verzióval lehet gond, de legalább sokan tolhatták ingyen és bérmentve jóval a megjelenés előtt, jól össze is van ez hozva.

    Dehogy érdemelném, a BF1-et se vettem meg mert szar ahogy az új CoD is az lesz, majd szépen mindkettő leárazva jó lesz(Legaci Edition a 4 miatt :D ), ezerszer többre mentem a Mafia-val vagy GoW4-el mint az előbb említett 2 játékkal, meg nekem lassan a Divison kell coopozni. :P

    Amúgy meg ennyi, jön Pjúdipáj azt lefizetik és meg is van oldva, hogy mi szar(semmi) vagy mi jó(minden): Minden esetre a Bethesda azt javasolja blogpostjában, hogy aki a vásárlás előtt szeretne tesztet olvasni, az várja ki, amíg kedvenc tesztelői kifilézik a játékot, és csak aztán döntsön arról, hogy kell-e neki a játék, és ezzel mi is csak egyetérteni tudunk.

    (#107417) bullseye
    Én nem tudom mit nem értesz azon amit írtam, ez a sajtópéldányozás egy rohadék dolog több okból is, főleg úgy, hogy semmi konkrétabb nem derül ki egy játékról, főleg ha PC-ről van szó.

    [ Szerkesztve ]

    Paranormal Cocktivity

Új hozzászólás Aktív témák