Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lamiki

    senior tag

    válasz Sonja #2297 üzenetére

    Megmondom őszintén fogalmam sincs, olvastam olyan véleményt is, hogy az újabb driver a nyomtató biosát, vagy firmware-jét is lecseréli, nem tudom így van e, mindenesetre bő fél éve még elérhető volt több verzióban is a nyomtató driver, mostanában meg inkább csak legújabb, pár hónapos kiadásban. Ami lehet a win7-nek is köszönhető, mindenesetre ha találok, én mindig a régebbi, 2009 szeptember előtti drivert választom (abból is főleg a gyári telepítő lemezt inkább), mert az újabb driverek akkori kiadásúak, és mert onnantól, valamikor ősz-tél környékén kezdtek írni róla, hogy nem működnek a nyomtatók az addig jól működő verziójú patronokkal.
    Csak annyit még, és aztán megyek aludni, hogy úgy néz ki ez a probléma csak a T0711-714-es és az újabb patronokkal működő nyomtatókat érinti pl. a multifunkciósokat DX4000-4050-es szériától kezdődően stb
    Érdekes, de pl a DX4850-est nem érinti, mert az a régebbi, T0611-614-es patronnal működik, az még vígan működik az összes patronnal, bármikor nullázható mind az utángyártott, mind a gyári patron is.

    [ Szerkesztve ]

    Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

Új hozzászólás Aktív témák