- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz Shahid #17416 üzenetére
Simán.
Ugye itt a gpuból dolgoznak ezek és nem a prociból, és Peak írta nekem régebben, hogy maga a videó feldolgozás "egyforma" ezeknél maxa 3D-s játékokhoz kell az erősebb, meg persze, ha proci igényes dolgot akarsz vele csinálni.
Én szinte csak BD25-50est nézek.Ha veszel egy A6ost azzal már nem nagyon lősz mellé. Én DVXA-t használok az eddig mindent lejátszott, a madvr vagy mi az nem ment az én procimnak
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz zolaas #17453 üzenetére
Te hülye vagy?
Ha nem csak bazmegolnál, hanem vennéd a fáradságot és utána néznél, hogy telefonról lehet vezérelni a programot akkor értenéd.
Kérj csak elnézést a tudatlanságodért
-
cekkk
veterán
válasz zolaas #17458 üzenetére
Arra ott van a média lejátszó, tessék akkor oda vissza fáradni
Ezeken az egy és két soros kijelzőkön nem lehet rendesen és nyugalommal navigálni, ha az kell arra ott a MM lejátszó, ha többre jobbra vágysz fogadd el, hogy egy jó telefonnal és úgy válogatva a zenék közt ezerszer jobb élményben lesz részed. De ha ezt nem akarod, vegyél egy kis kijelzős lejátszót. -
cekkk
veterán
válasz pity-putty #17513 üzenetére
A teljesen passzív hűtés ami jól elvezeti a hőt egy olyan prociról ami letudja játszani a 3D BD lemezeket 70 ezertől indul ilyet szeretnél?
-
cekkk
veterán
válasz pity-putty #17522 üzenetére
Mennyit szánsz rá?
Egy Trinity A6 proci plusz 4 giga memóri alaplap+ valami normálisabb venti, a ház lesz érdekesebb kérdés, mert az a legnehezebb döntés mert ha nagyok az igények az zsebbe nyúlós.
-
cekkk
veterán
válasz Warter #17530 üzenetére
Ismerősnél lett kipróbálva ott ment, én nem voltam jelen Csak kölcsön adtam.
De most csak ezért nem viszem elHa A8 kell akkor A8 kell
drdr
Hát nálad valami nagyon nincs rendben Én csak BD 25-50et nézek és nem szaggatnakWarter akkor csak nem biztos, hogy nálam a hiba, hanem a kollégánál, mert ha A6al szaggatna az iso akkor Ed is kivágta volna a gépet az ablakon
Most én maradtam le valamiről de mi a FHD 3d-re (3840x2160) Milyen kijelző jeleníti meg neked ezt?
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Miért is?
Most én úgy tudom egy 3D BD tartalmazza a filmet egyszer és még egy állományt amelyben van, hogy hogyan kell előállítani a másik szemnek a képet. Ezért nem is értem, hogy miért lenne ilyen nagy a felbontás.
De mondom lehet én tudom rosszul ehhez nem kéne dupla felbontás.
De majd utána olvasok.
Ahhoz, hogy a Side-By-Side technológia utolérje a Blu-Ray formátum által használt Frame-Pack képeljárást, ahhoz a következő felbontásúnak kellene lennie:
960 x 1080 pixel felbontás helyett 3840 x 1080 pixel felbontásúnak kellene lennie, míg
1920 x 540 pixel felbontás helyett 1920 x 2160 pixel felbontásúnak kellene lennie.
Sajnos ezt a felbontást jelenleg egyik lejátszó, és egyik megjelenítő sem támogatja felhasználói szinten. 4K-s rendszerek pedig nem hinném, hogy egy darabig elérhetőek lesznek.
Nem erre gondoltál te?
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Disc Title: RESIDENT_EVIL_3D
Disc Size: 47,311,951,464 bytes
Protection: AACS
BD-Java: Yes
Extras: Blu-ray 3D
BDInfo: 0.5.6
PLAYLIST REPORT:
Name: 00001.MPLS
Length: 1:36:52 (h:m:s)
Size: 23,671,240,704 bytes
Total Bitrate: 32.58 Mbps
(*) Indicates included stream hidden by this playlist.
VIDEO:
Codec Bitrate Description
----- ------- -----------
MPEG-4 AVC Video 23887 kbps [B]1080p[/B] / 23.976 fps / 16:9 / High Profile 4.1
* MPEG-4 AVC Video 1972 kbps 480p / 23.976 fps / 16:9 / High Profile 3.2Ez a BD. Nincs olyan felbontás amiről te írsz
Ez meg a legnagyobb mkv.
[General] Complete name: Kaptar - Tulvilag 3D 1080p.mkv
[General] Format: Matroska
[General] File size: 17.6 GiB
[General] PlayTime: 1h 36mn
[General] Bit rate: 26 Mbps
[General] Movie name: RESIDENT_EVIL_3D.Title1.Bluray3DRip
[General] Encoded date: UTC 2010-12-28 06:48:34
[General] Writing library: libebml v0.8.0 + libmatroska v0.9.0
[Video] Codec: MPEG-4 AVC
[Video] Codec/Info: MPEG4 ISO advanced profile
[Video] PlayTime: 1h 36mn
[Video] Width: 1920 pixels
[Video] Height: 1080 pixels
[Video] Aspect ratio: 16/9
[Video] Frame rate: 23.976 fps
[Audio] Codec: AC3
[Audio] Codec/Info: Dolby AC3
[Audio] Channel(s): 6 channels
[Audio] Sampling rate: 48 KHz
[Audio] Language: Hungarian
[Audio] Codec: DTS
[Audio] Channel(s): 6 channels
[Audio] Sampling rate: 48 KHz
[Audio] Language: English[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Kaptam közben:
RUNTiME.......: 130min
ViDEO.........: x264, 2pass, High@L4.1
BiTRATE.......: 22.4Mbps
RESOLUTION....: 3840x800
AUDiO.........: DTS-Core, 1.5Mbps
SUBTiTLES.....: English,Czech,Greek,Hebrew,Hungarian,Latvian,Polish,Portuguese,
Romanian,Russian,Serbian,Slovenian,Turkish
CHAPTERS......: Yes
iMDB RATiNG...: 8.1/10 (144,867 votes)Én érzésem szerint vagy az nfo készítő progi vagy az ami tech adatokat szedi ki az anyagból, nem érzékeli jól és megduplázta a felbontás a két kép miatt.
-
cekkk
veterán
Akkor a sima 3D BD-t is szaggatva játszotta le?
Szóval gondolkoztam Te egy 4K -s tartalmat akarsz lejátszani, amire mondjuk a mostani procik fel sincsenek készítve, így gondolom erőből oldják meg. Ráadásul a film SBS és te azt a lejátszóval alakíttatod át frame packetesre ami megint plusz erőforrás. Így tényleg kell oda a kakaó. De szerintem tök felesleges ez az mkv, mert 22 giga mag a BD 25 meg 23 körül van és akkor nem kell átalakítgatni a lejátszóval.
Gondolom én
-
cekkk
veterán
válasz Toobee #17616 üzenetére
Esetleg egy használati elolvasása?
Egyébként igen az alaplapi usbre fog menni, de ha van átalakító hozzá, mehet külső usbre is, hogy ne vedd el a helyet az előlapi usb-ktől, ha csak egy alaplapi helyed van.
-
cekkk
veterán
válasz Toobee #17632 üzenetére
Úgy látszik nem érzed az iróniát
Semmi rossz indulatúság nem volt, ha úgy érezted akkor bocsi, nem akartalak megbántani.
canniball
Ezt linkeltem már ma és ebben benne van egy csomó hasznos funkció leírása is.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz KisApám #17739 üzenetére
Azok a HDMI kábelek biztos, hogy jó? Esetleg kérj kölcsön ismerőstől kábelt és próbált ki azokkal, meg azt is megnézném, hogy rendesen be vannak-e dugva. Mert ugye elég könnyen eltudnak mozdulni a kábelek.
Vagy kipróbálnám egy másik géppel amin van hdmi, mert lehet a laptopodban lévő nem jó. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest