Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • herion

    tag

    Sziasztok!

    Bosch AdvancedAquatak 140 - újra csomagolt eMAG által forgalmazott magasnyomású mosó.
    Viszont hiányzott a dobozból 4 tartozék (ki sem tudtam próbálni ezek nélkül a gépet).
    Jeleztem az ügyfélszolgálatnak először telefon, a munkatárs azt mondta dél körül, hogy rákérdez a raktárban mi a helyzet és visszahív még a mai napon mindenképp. Természetesen nem hívott vissza.
    Nemrég egy jegyben is leírtam nekik a problémát, hogy legyen írott formája is a panasznak.

    A kérdésem, hogy ha valaki járt hasonló helyzetben, akkor mennyi rá az esély, hogy az eMAG pótolja a hiányzó tartozékokat? 75 ezer volt a gép újra csomagolva, egyébként nem volt használva, vlsz. aki korábba rendelte az kilopta a cuccokat, a géptestet meg visszaküldte.
    A tartozékok külön is megvásárolhatók, melynek az ára 20 ezer körül van. Na most a gép új ára 100 ezer forint, szóval úgy már annyira nem meg érős nekem, hogy 20 ezerért sajátzsebből megveszem a cuccokat. Akkor már inkább visszaküldöm és veszek máshonnan egy bontatlant.

    Sokat vásároltam már az eMAG-ról, tudom hogy ha levélben keresem meg őket akkor azon 1 hétig is ülhetnek mire válasz érkezik. Ezért vagyok tanácstalan, hogy vajon van e értelme várni arra, hogy hátha pótolják a tartozékokat, vagy jobb ha már holnap-holnapután intézem a visszaküldést, nehogy kicsússzak 14 napos elállási jogból.

    Who Let The Dogs Out?

Új hozzászólás Aktív témák