Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacerta

    aktív tag

    válasz krisztianAMG #70647 üzenetére

    PWM visszacsatolt DC-DC drivert, mert elektronika szempontjabol ez a kifejezes ertelmezhetetlen.
    Ha nem akarod értelmezni, akkor nyilván. ;]
    Egy vesszőt kihagytam, az igaz, helyesen: PWM, visszacsatolt...

    A buck convertereket miert tartod stabilizaltnak?
    Természetesen nem a buck konvertereket általában, hanem a visszacsatoltakat. Önmagában a sem a kapcsolós DC-DC átalakító, sem a PWM üzemmód nem implikálja. Van lámpám ( korai beszerzés ), ami pl. buck konverteres, nem visszacsatolt. Tehát esik a fényárama ahogy merül az akku.

    En tudom, de abban sincs PWM visszacsatolas. :) Az sem biztos, hogy ok mernek barmit is. Siman be lehet allitva egy fix aram ertek, amit ok megallapitottak, hogy ezen az erteken tud az adott LED 900 lument. Mert amig a DIY driverok ilyen beallitas eseten minden LED-del mas erteket fognak produkalni, nekik eleg a sajat konfiguraciojukhoz igazitani.
    Magyarázd már el pls. ( ha ekkora penge vagy ), hogy hogyan tudsz fix áramerősséget előállítani a leden PWM-mel, ha a bemeneti feszültség folyamatosan változik, illetve a led Vf számottevően függ a hőmérséklettől?
    ...illetve, hogy mi a radai rossebnek van ott az összes stabilizált, pwm-es, DC-DC átalakítós driverben az áramérzékelő ellenállás ( amit ha rövidre zársz, azonnal padlógázon kezd el futni a lámpa )...?

Új hozzászólás Aktív témák