Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rolly

    veterán

    válasz schawo #1672 üzenetére

    Azért te nagyon elfogult vagy a Teslaval az nagyon jól látszik...

    Sportos (nem sport) Peugeot 308 GT-m futóműve peres gumival szerintem lágy a Teslahoz képest de a magyar szar utakon utálok vele járni. Meglepő de a e208 nem sportos futóműve bár kemény mégis jobb feltételezem a nagyobb súly miatt...

    Ablaktörlő: más utót nem ismerek amiben automata volt de itt ha akarok törölni automatába akkor kétszer lefele meghúzom az ablaktörlő kart töröl és így marad automatán... Nem kell sehova se nézni se kapcsolni. Ugyanígy a világítás is automata.

    PSA az első között volt a kijelzős klíma konzollal mindenki ekézte miatta, hogy mekkora hülyeség, de én szeretem induláskor max állítok hőfokot... nagyon ritkán kell bármit nyomogatni. De van gyors gomb klima off, kima max, és belső levegő.

    A hűtött kesztyűtartó nyáron jó tud lenni hogy a kocsiban legyen hűvösebb víz vagy néha bevásárlásnál használjuk ha olyat veszünk ami jobb ha kicsit hűtve van...
    Ülésszellőztetés szerintem nagyon hasznos, mert nem kell nyáron annyira hűteni a kocsit mintha nem lenne így energiát lehet spórolni vele, de nem volt még ilyen autóm.

    Ha jól értem a sorrund view a közeli csipogás onnan jön ahol érzékeli az autó - ez is van a e208ban.

    Automata ablaktörlő feljött... a 308 (2017)ban túl érzékeny volt az e208ban tökéletesen működik. Hátrány a Peugeotba, hogy egyes funkciókat megjegyez másokat nem hogy hogy hagyta a sofőr :( és nincs default állítás.

    Autó zajszintje te írod, hogy 2021-est vegyen mert neked 2020-as van és az már nyöszög :D majd jössz hogy nem hangosabb az autó mint más autók... Legalább 1-2 hozzászóláson belül ne cáfold magad... 208-ban mivel szűk szélességében az autó például elcseszték a biztonsági övet így ha nem figyel valaki és csak visszaengedi akkor kopog az autó oldalán... Mondjuk mivel átérem az autót vezetés közben meg tudom igazítani. (Választhatok megigazítom vagy asszonyt nem engedem beszállni :D)

    és azért a 8 év Teljeskörű garancia se rossz bár ez tény, hogy feláras volt.

    #1664biker: i4 M50 tudtommal inkább 25m... nem? de a sima 40-es is elég jó konstrukció bár ha belerakom azt amit szeretnék 22-23 közé kerül...

Új hozzászólás Aktív témák