Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tiédetis

    senior tag

    válasz Andras6800 #11316 üzenetére

    Miért haragudnék? Viszont nem minden esetben tudom premiumnak tekinteni csak azért, mert ezt mantrázzák, vagy meg drága, akkor biztosan az. Az EVSE-vel kapcsolatban kifejtettem az észrevételem. Megnéztem a kocsi leírását, nem merültem el benne, de megnéztem.
    Neki nem volt benne,újonnan vette. Ha nem jár hozzá gáz, ha kivették, az is gáz. DE semmiképpen sem fluid érzése lehet tőle.
    Ma is tetszik egy hathengeres bmw dízel hangja. De előttem van, amikor olyan füstöt húzott maga után, hogy 2 hét hurrikán kellett a kitakarításához. Ahogy előttem van az is, hogy a testvérem 5-se hónapokig állt váltógondok miatt. Ugyanakkor mikor vittem őket a 3-as Lagunámmal, amit előtte lefikáztak, meglepődtek hogy bővebb a hely belül, a hátsó traktus rolójától is odáig voltak. Szóval mi a premium? Tág fogalom. Nem az, amit ha sokszor mondanak fizetett megmondók, attól az lesz. Ugyanakkor tényleg van minőségibb ugrás. Kinek mi a fontos, kinek mi a premium :)
    Számomra nem az, ha tökélyre fejlesztett módon égnek ki autók és kussban vannak, de legalábbis user probléma. Tudod: ha elbaszunk valamit, merjük kimondani, hogy elbasztuk.

    Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom

Új hozzászólás Aktív témák