Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz DanielLong #5315 üzenetére

    Hát igen ez lehet a GoW nagy mákja, hogy év végén jön és addigra az Eldennek már pont, hogy leépül a hypeja, nem lesz meg az a nagy löket, mint év elején, így a a szavazás is alakulhat ennek megfelelően.

    A from játékok ebben voltak mindig is erősek, hogy gondolkodva tartottak akkor is amikor nem játszottál, agyaltál rajtuk az iskolában, a munkahelyen. Ez a nagy varázs, ami még a hiányosságokat is elfedi eleinte, mert annyira új, annyira más és annyira beleférkőzik a tudatodba. :) Viszont utána jön az a rész, amit mindenezek után újra megtanulsz értékelni, hogy van egy könnyen érthető, elmesélő történet egy játékban, vezet a játék, mindig tudod hogy ha beszéltél egy npc-vel akkor utána mit is kell csinálnod, hol találod őt meg. Van egy egyszerűbb, nem ennyire szerteágazó, de fluid, cinematic, és élvezetes harcrendszer, emberközelibbek a karakterek, nem csak állnak egy helyben és az elmúlásról, bosszúról, halálról beszélnek pár sort.

    Csak azt akarom mondani, hogy szerintem egyik sem jobb a másiknál, inkább arról van szó, mint sós után az édes, hogy az egyik után tanuljuk meg jobban értékelni a másikat és vice-versa.

Új hozzászólás Aktív témák