- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikiLóS
tag
válasz SunMount3r #6150 üzenetére
Szerintem sok USB portot használsz egyszerre a meglévő gépeden.
Még ezek is szóba jöhetnek:
gyenge a táp, régi az USB drive ami fent van a gépeden, rossz mínőségű hangrendszert használsz: 2.0 és az is USB -n keresztül kapja a naftát és ez a legvalószínűbb oka annak a jelenségnek ami nálad fellelhető.
Szerintem a USB hangrendszer az okozója, de tőlem frissítheted az alaplapi USB driver innen le is tudod tölteni:
[link]
Ha nem akarsz ügyeskedni és nem is értesz hozzá akkor erre a jelenségre az a legjobb megoldás, hogy a hangfaladat szinte csutkára lecsavarod és csak a Windows alap hangerőszabályzóján keresztül hangosítasz! Így csak minimális lesz a zaj. -
Zaied
addikt
Ha ez a baja a fázishelyes bekötés szokott segíteni vagy földelés baj is lehet.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz MikiLóS #6151 üzenetére
Arról a weboldalról már minden driver-t és programot felraktam amúgy az Armoury Crate kivételével, de te is láthatod, hogy ott külön USB driver nincs is hozzá.
Win 11 frissítések meg a legújabbak.
Amúgy igen, minden hátsó USB port foglalt a gépen. Az USB 3-asokon 4 db külső winyó lóg. Az USB 2-esekben egy aktív USB HUB és egy USB-s hangkártya (iBasso DC03, nem épp egy gagyi fajta). Az USB-HUB-ba van az egér is dugva, meg egy wireless bill.-zet vevőegysége (Logi Silent Touch, ami elvileg szintén nem egy gagyi).
-
Zaied
addikt
válasz SunMount3r #6153 üzenetére
Egy USB HUB-on hangkártya és egér már nekem is csinált hasonlót, kattintást, görgetést, mozgást mindent lehetett "hallani" a hangszórón/fülesen.
-
Lajtorja
aktív tag
Tápos vagy audios topikban jobban meg tudják fejteni szerintem, abban viszont biztos vagyok hogy nem szoftveres és nem is az egér okozza.
--- ---
-
MikiLóS
tag
válasz Lajtorja #6155 üzenetére
Pld. a Speedlink márkájú egerek tudnak ilyen jelenséget előidézni, de mint korábban leírtam a leggyakoribb oka az ha USB -n keresztül kapja a hangfal a naftát. Simán lehet, hogy az USB hangkártyád gagyi.
Vannak alapból gyári hibás Logitech, Modecom hangrendszerek amik még ha ki is van kapcsolva a sz.gép még akkor és lehet vele rádiót hallgatni... na erre varrjál gombot.
rádiós téma:
[link]
"ezr" nevű felhasználó le is írja
U.i.:
Alapból szar a hangrendszered, gagyi a hangkártyád, túl van terhelve az alaplap, tápegység vagy csak simán gagyi, gyenge, márkátlan. Ugyan ez igaz lehet a hangkártyára, egeredre.
Halkítsd le a hangfalt és csak a jobb alsó sarokban lévő Windows hangerőszabályzóval hangosítsd a géped. Hangfalhoz ne nyulj! Ha fejhallgatóval ugyan ez a probléma akkor azt is halkítsd le.[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz MikiLóS #6157 üzenetére
Halkítsd le a hangfalt és csak a jobb alsó sarokban lévő Windows hangerőszabályzóval hangosítsd a géped.-> Ennek így semmi értelme, hogy hangosítsam a gépem, ha a hangfal csutkára le van halkítva? Amúgy én mindig is így használtam: a Windows-ben a hangerő max-on van (általában) és a kellő hangerőt a hangfalon állítom be.
-
MikiLóS
tag
válasz SunMount3r #6158 üzenetére
Azért nem látod értelmét mert feltehetően soha életedben nem találkoztál ezzel a problémával.
Adok én neked 2.500Ft -ért tökéletes esztétikai és műszaki állapotban lévő 2.0 Modecom hangrendszert amit ha bármilyen gépre; USB -re kötöd akkor recseg, sistereg, főleg ha az egeret mozgatod, s ha lehalkítod(manuálisan) és csak a Windwows -ban hangosítod akkor észre sem veszed a sistergést, ...
Egyébként van egy olyan, hogy DPC Latency ha szoftveres a hiba és amiatt rossz a hang akkor ez megmutatja.Az egész nem ér annyit, hogy foglalkozz vele. Halkítsd le és kész!
(az egész informatika egy nagy rakás szar, felesleges vele foglalkozni, pup az emberiség hátán, több mint a felmerülő hiba 60% -ra nincs is megoldás) Az egész egy szar![ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Tegnap cseréltem egeret egy Razer Viper 8kHz-ra.
Észrevettem, hogy időnként elkezd "remegni" (nagyon kis mozgásokkal, minden irányba) a kurzor, holott az egér nem mozog. Ezt mi okozhatja? Próbaként visszavettem 1000Hz-re a polling-ot, de nem változott semmi.Ez nyilván FPS-nél a legidegesítőbb.
Egérpad lehet a ludas vagy egér hiba? Előtte egy Rival 310-et használtam, ott sose tapasztaltam ilyet ugyan ezzel az egérpaddal.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
-
bkercso
nagyúr
válasz SunMount3r #6148 üzenetére
Az alaplap földhálózatán (nem a védőföldön, hanem a belső GND-n) áthallás keletkezik. Használj külső hangkártyát, vagy másik USB-aljzatot!
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
_ocsisajt
őstag
válasz Totherik91 #6147 üzenetére
Hűha! Ezt holnap ki is próbálom! Van ilyen 'Ikejás zacsim.
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
válasz Totherik91 #6147 üzenetére
Eszméletlen! És működik!
Mondjuk én nem fagyasztóba tettem, hanem csak kiraktam éjszaka a tornácra és hajnal melóba indulás előtt a hidegből behozva TÖKÉLETESEN működött, addig amíg el nem érte a szobahőmérsékleti szintet!
Köszönöm szépen a tippet!
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
rapoo 9300m párosból az egér görgője rakoncátlankodik, fel-le ugrál görgetésnél.
Egy csavart kiszedtem, de még mindig tartja valami a gombok alatt.A görgő környékén valamit befújva orvosolható ez a hiba vagy hogy essek neki, hogy szét is tudjam szedni?
Aurea mediocritas
-
martin66
senior tag
sziasztok,
aki használ logitech (g402) egeret annál működik az, hogy az egyik gombra beállítottam, hogy megnyomáskor állítsa meg a média anyagot (Pause, videó, zene, bármi ami média). régebben ez úgy működött, hogy pl írtam word doksit háttérben ment a böngészőben a yt rányomtam és leállt most aktívvá kell tennem az adott softwaret, hogy ez működjön, e így nincs semmi értelme hiszen, akkor már manuálisan le tudom állítani a szoftverben. szerintem kb 1 éve nem működik vélhetően valamelyik frissítés óta. valaki akinek van logitech egere ki tudná próbálni nekem légy szíves. -
kerlac
őstag
Sziasztok!
Beszereztem egy logitech: logi_POP blutetooth egeret, aminek szuper a fogása, gyors, csendes, csak.... csak éppen rövid használatot követően elveszíti a kapcsolatot a géppel. a gép érzékeli és kapcsolódó eszközként ismeri fel, de az egér nem működik, csak ha újraindítom a laptopot.
ennek köszönhetően gyakorlatilag használhatatlan az egér.... mindenféle beállítást próbáltam már de sikertelenül...
Van esetleg ötletetek
-
dakosakos
csendes tag
Sziasztok Logitech G903 szeretett egeremnek elvesztettem az usb vevőjét... Hogy lehetne pótolni? bármilyen ötlet jó lehet előre is köszönöm
CSAk a Dell :)
-
snake1977
őstag
Sziasztok, ez csak félig meddig egér probléma, de relevánsabb topikot nem találtam hozzá.
Vettem úgy féléve egy CM MM720-as egeret (matt fekete helyett csillogó fehéret küldött az amazon LOL), nagyon brutál módon csúszik az egér háza, talán van a bevonatban vagy a ház anyagában teflon is. A hozzá adott grip tape ragasztója 2 hónap után elkezdett eltaknyosodni ragadt tőle minden, ezért leszedtem az egér oldalairól, és akárhogy tisztítom ezeket a leszedett szerintem szilikonos cuccokat olyan mintha enyhén olajos maradna a belső felük.
Erre keresek megoldást. Mivel nagyon csúszik, a tenyerem pedig nem izzadós így szinte nulla a tapadás, az előző xornet és xornet II-vel ilyen gond nem volt, azokon masszív a gumis bevonat. Már egy plusz grip tapet is elhasználtam amit után rendeltem, nem szeretném 2-3 havonta cserélgetni. Végleges vagy hosszútávú megoldásra várnék ötleteket....BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
Pityu.
nagyúr
Adott egy genius m6 400 egér létezik,hogy egyik napról a másikra megbolondul? Olyat csinál tegnap még tök normális volt ma meg már megragad a monitor szélén akkor jobb egérgomb az működik de összevissza néha ugrál aztán megint kint ragad a lap szélén. Ha kihúzom a gépből meg vissza dugom akkor megint jó lesz de most már csak pár másodpercig de másik gépen is ugyanezt csinálja hogy nem mozdul el vagy eltűnik az egérkurzor. Meg van egy pár év ez az egér de tegnap még semmi baja nem volt viszont akkor gondolom nem Windows hogyha másik számítógépen is ugyanezt csinálja.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Lajbymester
tag
Üdv!
Ha encoder csere után is jelentkezik az össze-vissza görgetés, akkor mi a teendő?(Egér: Razer DeathAdder Essential)
-
trafoka
tag
Sziasztok! Vállal valaki mikrokapcsoló cserét? Bocs ha már volt erről szó, ennyi hszt nem akarok visszaolvasni! 2db Razer Salmosa Asia Pro editionről lenne szó. Az egyikben már volt csere (ami nem sikerült túl jól), a másik még bontatlan. A mikrokapcsolókat adom hozzá!
Köszi előre is! -
trafoka
tag
válasz jaffa 2843 #6174 üzenetére
Féltve őrzöm én is őket Százhalombattán vannak de Pestre fel tudom vinni, ill. posta/foxpost is ok részemről, természetesen én állom!
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Céges gépemen egy ideje azt tapasztalom, hogy random "karikázik" egyet a kurzor, hol mozgás közben, hol statikus helyzetben. Egy wireless Logi egeret használok, így a no.1 step egy akksicsere volt, nem oldotta meg. Utána kipróbáltam egérpad nélkül, szintén eredménytelenül. Ma már egy tök másik egérrel is próbálkoztam, de így is jelentkezik a dolog. Szóval kizárható az egérhiba.
Találkozott már esetleg valaki ilyennel? Baromi idegesítő, főleg ha ezáltal félre kattintok, drag&drop-nál máshova "esik" a content, stb.
W10-ről van szó, az egerek full másik USB portban voltak (a dongle directben a lapotban vam. a próbaegér meg port replikátorban). Próbaként levertem dev.mgr-ből mind3 "HID" device-t, de az sem hozott eredményt.
A jelenség kicsit pontosabban: Látszólag egy szabályos - pici, kb. 2 centi átmérőjűt a monitoromon - teljes kört ír le ilyenkor a kurzor, mindig 1 irányban
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
oszi666
őstag
Sziasztok,
páromnak van egy honor magicbook 13-asa (talán 2019-es) és ahhoz adtak anno egy bluetoothos honor egeret (Honor AD20).
Ami furcsa, hogy az egér nem arra mozog a képernyőn amerre tolom az egeret, hanem mindig a laptophoz viszonyított pozíció alapján mozog, nem arra amerre "néz" az egér.
Ha pl a laptop képernyőjére 45fokban mozgatom az egeret, akkor a képernyőn simán felfele megy, nem pedig szögben. Ez miért lehet? Elég furcsa valahogyIt is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Petergaming
friss újonc
Sziasztok!Van egy Asus Cerberus Gaming egerem,amit kb 1 vagy másfél éve használok.Az utóbbi időben annyit csinál az (vezetékes) egerem,hogy hirtelen lecsatlakozik a gépemről,pedig be van dugva.Ilyet egy párszor csinál bizonyos idnként aztán teljesen lecsatlakozik.
Nem tudom mi lehet a probléma, de bízom benne,hogy itt szakértők vannak és tudnak segíteni. -
jaffa 2843
Ármester
válasz Petergaming #6179 üzenetére
Kábelszakadás. Kábelcsere és kész.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
minek?:S
őstag
Üdv!
A napokban csere érett lett a Mamba 2012-m. Folyamatban van már a utódjának a beszerzése, addig is kaptam kölcsönbe egy Logitech M705-öt, amivel az a bajom, hogy nem akar működni. Egy évet állt kb. a szekrényben, akkor még működött, most pedig mikor bekapcsolom, zölden világít, aztán semmi. A Logi oldaláról letöltöttem az unifying progit, nem segített és a "Re-Connect" program sem. Utóbbinál azt írja ki, hogy 'Sorry, pairing failed - We were not able to pair your device in the time we expected.' Erre van valami ötletetek vagy kuka?
Előre is köszi.Üdv.:M.
-
moma
őstag
Sziasztok. Van egy Logitech m220-am, ez a halk klikkelős. És a jobb klikk elkezdett érzéketlenebb lenni, a kattanás után még erősebben lenyomva érzékel. Lehet ezzel valamit csinálni? Vagy kuka
Amúgy tapasztalt más is ilyet egérnél?we all deserve a bit of luck.
-
RAMyMamy
tag
Sziasztok.
Szereztem egy hibás Glorious Model O vezetéknélküli egeret és szeretném megjavítani. Kitört a görgő szélén lévő kis pöcök, ami az encoderbe megy bele. Azt tudom, hogy nem lehet venni hozzá a gyártótól pótalkatrészt, viszont ami benne volt, már az sem az eredetije. Aliexpresses keresés alapján Steelseries Sensei RAW görgő volt benne. Valakinek van esetleg tapasztalata ebben? Milyen más görgők kompatibilisek ezzel az egérrel?
-
törölt tag
Sziasztok,
Van egy CoolerMaster Devastator 3 egér+bill kombó.
Az egér görgőjével szoktam böngészőben megnyitni linkeket, de van, amikor ez random működik.
Ma pl. bő egy órája egy oldalon még meg tudtam nyitni pár linket, utána már nem.
Ilyenkor kipróbálom másik gépben is és ott sem működik általában.
Gépújraindítás / áramtalanítás után sem, aztán van, amikor másnapra megjavul.
Alig 2 éves, lehet olyan koszos, hogy ki kellene takarítani?
Elvileg gari már nincs rá, szedjem szét és tisztítsam ki?
Vagy mi okozhat ilyen random problémát? -
tknof1871
őstag
Üdv! A4 X7 Model: X-710BK egér, görgő, kerék
Legalább 15 éve használom az egeret és még sosem pucoltam ki. A kerék forgatására a weboldalak fel-le ugráltak. Neten leírást nem találtam, hogy encoder-es vagy optikai görgő. Szerintem encoder-es. Eldőlt, nem fogom kicserélni, nem tudom/akarom. Csak kipucoltam az egeret, az egészet. Így is pokolian nehéz volt kivenni és főleg visszatenni a kereket.
(Szerintem el is törhetett a tengely vége amikor az encoder-be visszatettem. Nem éreztem reccsenést, csak látva mekkora szögeltérés volt az encoder lyukának a tengelye és a kerék tengelye között.)
Porszívóztam, konyhai papírtörlőre permeteztem alkoholt, "hurkát" is csináltam papírból és az encoder lyukán többször áthúztam. Finom műszerolajat tettem a kerék tengelyére mindkét oldalon és valahogy visszatettem, az egeret összeraktam. Utána is ugráltak fel-le az oldalak a kerék görgetésére. Örültem, hogy legalább össze tudtam rakni, majd veszek másik egeret ha nagyon hiányzik a görgetés.
Eltelt 1 hét és feltűnt, már jól működik a görgetés. Képek vannak a szerelésről, megnéztem, a kerék tömör, nincsenek küllők. Akkor nem lehet optikai, encoder-esnek kell lennie. Mitől javult meg?Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Van egy steelseries rival 3 egerem.
A probléma, hogy össze-vissza görget. Megnéztem összefoglalót. Mosttényleg kuka ? Forrasztani nem tudok, nincs is mivel. Nincs másfél éves, nem sokat használtam.
Tud valaki esetleg valami megoldást ? Otlet ?
Már szétszedtem amennyire tudtam, koszt nagyon nem találtam. -
Lajtorja
aktív tag
válasz Sterilzona #6186 üzenetére
Ha nincs másfél éves akkor steelseries rma, rendesek szoktak lenni.
--- ---
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Van egy logitech m310 egerem(ami k540 billentyűzet egér páros része) és az bajom vele,hogy a bal egér gomb nehezen működik,kb mindent 5. kattintásra kattint igazából.
Ezt házilagos módszerrel lehet valahogy javítani és ha igen,akkor hogyan? -
ÁdiBá
veterán
Sziasztok,
Valaki tudna segiteni?
Olyan embert keresek aki tud javitani egy Logitech G903 egeret, a bal gombja dupla kattintásokat érzékel, gondolom elfáradt benne a kapcsoló.
Előre is köszi!ÁdiBá
-
@rglaaf
veterán
Üdv van egy régi mx518 egerem még gaming kororomból igazábol az a gondom hogy a görgő szabadon fut nincs kattogás ha jol emlekszem ez lehetett valahol állitani köszi
PSN:BiZzare_0 ️
-
ToBeY
nagyúr
Van egy Logitech MK540-em amiben az egér haldoklik.Ha vennék egy logitech egeret,működne a jelenlegi usb bluetooth dongle-el?
-
RAMyMamy
tag
-
Tengri
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Egy Razer Basilisk V2-be kellene encoder. Az Ali-ról ilyet rendeltem, de sajnos nem jó. Tudtok segíteni, hogy hol találok hozzá való encodert?
Előre is köszönöm a válaszokat/segítséget!"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Tengri
senior tag
válasz egymegegy1 #6197 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Vele már próbálkoztam.
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
egymegegy1
tag
Hali, kaptam egy razer viper mini-t aminek a scrolja össze vissza működik, hátra tekerésnél van hogy duplán van hogy +előre is tekeker. Encoder csere megoldaná vagy más lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest