- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaied
addikt
válasz RobbeV0201 #5800 üzenetére
Ali vagy inkább új egér!
-
laceszgamer
addikt
Valakinek van ötlete? Először egy hete jött egy olyan gond, hogy böngészés közben megállt az egér, a kattintásokat érzékelte, mozdítani viszont nem tudtam, alul a led csak nagyon gyengéden világított rajta, ha felemelem egy idő után ugye gyengédebb esz picit, de ez még annál is gyengébben világított. Rendszer újraindítás nem segített, viszont kihúztam és vissza, megjavult.
Most a minap pedig olyat csinált, ugyanúgy böngészés közben jött elő, hogy ahogy picit megemeltem csak, hogy mozgatás közben odébb tegyem, nekiállt magától rángatózni, mint mikor hajszál kerül az optikája elé, de persze msot ez nem állt fenn, ha eléggé felemeltem, hogy ne észleljen semmit akkor megállt a rángatás. Win ujraindítás szintén nem segített, de ujraindítás után kihúztam USB-ből majd vissza és jó lett.
Anno egy bő éve csinált iylesmiket, akkor a végén kiderült, hogy egy a végét járó SSD okozta a furcsaságokat, viszont bő fél éve egy teljesen új SSD van a gépben, direkt rálestem nemrég, tökéletes állapotban is van.
Valakinek van ötlete, hogy mi okozhatja most?Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Razer Abyssus (RZ01-0036) egerem görgőjével lett egy kis problémám - "nyikorog" használatkor, érződik rajta hogy nincs elég kenése.
'14-ben vettem az egeret ha jól emlékszem, de pár évet nem volt használva... lehet hogy nyelt nem kevés port maga közé, nem tudom, de mindenképp irritáló görgetni vele. Milyen olajjal lenne érdemes lubrikálni? Gondolom sima kúszóolaj nem igazán jó hozzá...disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
1egaly
aktív tag
Hali!
Remélem jó helyen kérdezek:egy pct és egy laptopot használok párhuzamosan,a laptophoz vettem egy Hama MW500as optikai egeret.
A pcs egerem is végét járja,ha vennék egy ugyanilyen a pcre is mi történne,egy egér egyszerre mozdítaná a kurzorokat?(vagyis úgy járnék mint a Samsung táv.irányító a lakásban az összes tvt átváltja)
Kérdésem érdemes inkább más tipust vagy méginkább más márkát vásárolnom?
Kösz a választ! -
Sziasztok!
Szokásos problémám van: duplakatt. Ez már a második kapcsoló ami az egérben van, ráadásul alig több, mint egy évet bírt ki. Pedig az Omron D2F-01F elvileg nem rossz. Vagy mégis? Illetve valaki vállal forrasztást, hova lehet vinni? Van még kapcsolóm, csak be kell forrasztani.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
johndoo1000
tag
Sziasztok,
most vettem egy Razer Viper egeret.
Driver feltelepült, működött is rendesen.
Viszont ha leállítom a gépet, nem indul el az egér, csak ha ki be dugom az usb portba.
Ha csak újra indítást csinálok akkor semmi baj.
Esetleg tudja valaki, hogy mi a baj ?
Előre is köszi. -
johndoo1000
tag
válasz johndoo1000 #5809 üzenetére
Senkinek nincs ötlete?
-
Annex
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget kérnék tőletek. Akinek van Roccat Kone XTD egere, hátha meg tudná mondani nekem.
A probléma az alábbi, hogy az egérben az egyik kis alkatrész (L2 "letört" ) és sajnos el is tűnt, így nem tudom a parímétereit, hogy cserélhessem).Valaki esetleg tudja?Előre is köszi:
Annex[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Plazmacucci #5815 üzenetére
A szenzorkörüli talpakat leszeded.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
félisten
válasz jaffa 2843 #5816 üzenetére
Sz összes "talp" alól jön ez a szőrös redva sajnos. Álljak neki mindet felszedni és pótolni valami más két oldalú ragasztóval? Csinált már ilyet valaki?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Zaied
addikt
válasz Plazmacucci #5817 üzenetére
Meg is lehet takarítani néha és akkor nem szed föl ennyit.
-
félisten
-
Zaied
addikt
válasz Plazmacucci #5819 üzenetére
Láttam már ilyet, semmi köze hozzá, ha nem azzal lenen ragasztat akkor meg lejönne...
Az a baj hogy a ragasztó ugyan akkora mint a talp, ha kisebb lenne nem szedné föl vagy nehezebben.
Talpat bármikor cserélhetsz, nem akkora probléma.
A szenzor körüli talpak eltávolítása csak azért érdekes mert akkor ott nem fog fölragadni és csak ott számít hogy van e kosz vagy sem.
Máskülönben fogsz egy fülpálcikát, belemártod izopropil alkoholba és körbetörlöd a szélüket, ezt havonta megismétled és egyszer vagy elmúlik vagy nem. Vigyáz hogy a szenzorra és máshova ne menjen mert megmarhatja.
Sokkal nagyobb probléma a gomb beragadása szerintem[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Plazmacucci #5819 üzenetére
Ez baromság. Alulról ragad rá, szövetpadon vagy kutyán/macskán való használatkor erőteljesebb.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Zaied
addikt
válasz jaffa 2843 #5821 üzenetére
Szerintem itt van valamilyen háziállat is...
-
naja
aktív tag
Sziasztok!
A japán Omron (D2F...) mikrokapcsolók közül melyik a leghalkabb? Vagy van-e más márka/típus amit ajánlanátok?
Köszi előre is! -
tylerddd
veterán
Üdv! Logitech G305-ön az oldalsó gombok (amikhez funkciót rendeltem) nem mindig reagálnak. Arra jöttem rá, hogy ilyenkor kis kocogtatással az alján rendbejön a dolog. Szét lehet ott csúszva valami, forrasztási hiba lehet?! Most 1 éves az eszköz. Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
zizi7229
tag
Sziasztok!
Adott szeretett Logitech G9X egérkém, ami a napokban elkezdte azt, hogy a középső gombja olyan 50-ből 1-szer működik helyesen.
Jobbra-balra lehet vele scrollozni, csak a lenyomás nem jó. Azt a hibát produkálja, hogy lenyomásra ugyanúgy villog, mintha az alján lévő profil váltót nyomnám meg és enged is ilyenkor profilt váltani. szétszedtem, hogy hátha dzsuvás vagy valami, de semmi külső nyom nincs. Driverben szanaszét állitgattam mindent, nem segitett.
létezhet, hogy itt a vége szegénynek?
Ha valakinek van ötlete, mi a baja, azt szivesen fogadnámKöszönöm
Tel.: 06-30/650-1098 --- megbízhatóságom, hirdetéseim --- http://hardverapro.hu/tag/zizi7229 || OnePlus One 64GB >> Huawei P9 Plus >> P20 >> S22 Ultra || 8800 Ultra -- Because I believe in power
-
zizi7229
tag
Egyik problémám, hogy kis smd kapcsoló, amit nem tudok kicserelni, másik, hogy nem hinném, hogy kapcsoló a baj, mert amíg nyom a tartom, addig profilt szeretne váltani, még a gomb nyomaspontjat is meg találom, szépen határozottan érezni, hogy hol kapcsol. A probléma, hogy tok mást csinál 20 bol 19 szer
Aztán ma reggel megint bekapcsoltam a gépet és csodák csodájára, most meg megy, at dugtam egy másik gépbe és ott is... Szóval teljesen meg vagyok lőve.
Középso egér gomb nekem nagyon fontos, úgyhogy ha nem találok megoldást, sajnos csere lesz, csak nem tudom mire, közel 10 éve használom ezt az egeret és nehezen szokok át új dolgokraTel.: 06-30/650-1098 --- megbízhatóságom, hirdetéseim --- http://hardverapro.hu/tag/zizi7229 || OnePlus One 64GB >> Huawei P9 Plus >> P20 >> S22 Ultra || 8800 Ultra -- Because I believe in power
-
zizi7229
tag
Látatlanban ha ilyen hibára gondolunk, szerinted érdemes vele foglalkozni? Ki lehet egy ilyen meghulyult vezérlőt mérni?
Tel.: 06-30/650-1098 --- megbízhatóságom, hirdetéseim --- http://hardverapro.hu/tag/zizi7229 || OnePlus One 64GB >> Huawei P9 Plus >> P20 >> S22 Ultra || 8800 Ultra -- Because I believe in power
-
Zaied
addikt
válasz zizi7229 #5830 üzenetére
Nem tudom hogy találsze pót alkatrészt. Van olyan is hogy a kapcsoló belülről annyira retkes hogy fals értéket ad ennek a vezérlőnek és azt meg azt hiszi hogy a másik gomb. Ki lehet természetesen mérni.De tényleg csak tipp, nem túl gyakori ez a megoldás egérnél.
[ Szerkesztve ]
-
gekkoXT
senior tag
válasz Plazmacucci #5815 üzenetére
Rendelj kínából új talpakat.
-
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok! Az érdekelne engem, hogy mi az a polling rate egérbeállításnál?
Aki tud ebben segíteni azt megköszönöm.Csé
-
haiiro_o
tag
Sziasztok. Ninox Venator egérben hogy tudom kitalálni milyenek az oldalsó kapcsolók?
-
Vorontsov
tag
válasz CsabaSteel #5834 üzenetére
USB polling rate: Ez az az érték, ami megmutatja, hogy egy másodpercen belül hányszor frissül az egérmutató pozíciója. A 8 bites adatsávval rendelkező egerek esetén (Microsoft WheelMouse Optical 1.1/Intellimouse 1.1a/Intellimouse Explorer 3.0/Laser Mouse 6000, Logitech MX 300/MX 500) az emelt polling rate jelentősen javítja a perfect controlt is.
[link]Egerekkel kapcsolatos alapfogalmak
[link]What the Pros are Using (DPI, Polling Rate, EDPI) - Mouse Settings[ Szerkesztve ]
-
b3nyo10
csendes tag
Sziasztok!
Sok helyen olvastam a problémám megoldására, de nemm találtam semmi. Gondoltam itt kérdezek, hátha.
Az lenne a baj, hogy nekem van egy Hama uRage GAMING “URAGE REAPER EVO” egerem. Annyi vele a gond, hogy fps játékokban egy hirtelen balra vagy jobbra fordulásnál egyszerűen megakad az egér. Az előző egerem nem csinált ilyet. Ezt a "jelenséget" mindig csinálja. Elég idegesítő, hogy hátulról lőnek és csigatempóban tudok megfordulni.
Specifikációim:
1070ti
i5-9600kf
ASUS ROG STRIX B360-G GAMING
Win10 -
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Ma kaptam egy Turst WMS-123 Wirelles Blue Spot egeret . Esetleg tudjátok , hogy ez a kütyü is " alvó állapotba " kerül , ha nem használom bizonyos időn belül ? Kerestem szakirodalmat a róla , de pár soros útmutatót találtam csak , ami erre nem ad választ.
Azt látom az alján van egy On-Off kapcsoló . De a lényeg az lenne , hogy azt ne kellene kapcsolgatnom .Aki használ ilyen cinit , homályosítson fel légyszi .
Köszönöm !"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
cyberfly
csendes tag
Sziasztok lehet nem jó helyre írok, de már megreccsenek hogy nem jövök rá mi a gond!
Win10 alatt 1x csak az egér és a billentyűzet olyat kezdett el csinálni hogy 5mp-ig működik 5mp-ig nem. Próbáltam több féle egér/billentyűzettel is de sajnos semmi változás!
Nagyon megköszönném ha írnátok valami ötleteket! Hol keressem a hibát!? -
yagami01
aktív tag
Sziasztok!
Ez nem igazán "probléma", de nem tudom melyik topikba illene bele leginkább...
Nemrég vásároltam egy Logitech G502 Hero egeret. S csak szertném lérdezni, hátha valaki jártas benne... hogy nem lehet azt megcsinálni valahogy, hogy programonként legyenek az egérprofilok? Lenn van a Logitech G HUB, mint progi, itt a g-shift-re állítva belőttem párat:
De ugye ilyenkor minden egyes gépindításkor be kell kapcsolni a g-shift-et, hogy e szerint működjön, ha dolgozni szeretnék valamit. Meg így nem tudok mindent testre szabni, mert azért a többi ami alapból be van állítva az sem rossz ha van általános windows felhasználásra, böngészésnél stb.
Láttam a fogaskerékre kattolva vannak ilyenek:
De igazából ez is csak ennyi, mint amiket fentebb írtam, csak több profilon.
Azt lenne jó elérni, hogy alkalmazásonként az egér automata érzékelné, hogy másik programban vagyok és eszerint váltana profilokat. Így az összes gombot testre tudnám szabni pl. Blenderhez. Teszem azt:
- Megnyitom a progit, átvált blenyó módba és azok a beprogramozott dolgok lesznek aktívak.
- Leteszem tálcára átvált alapértelmezett, windows módra, ahol meg azok lesznek automata érvényesek.
- Megnyitnék még valamit, ott meg azok.
És így ezeket érzékelné maga, nem lenne ennyire korlátolt a dolog. Nem tudom, hogy ez nagyon sci-fi-e vagy hülyeséget mondok, de igazából ez lenne a kérdés, hogy ez megoldható.... valahogy? Mert ha igen, akkor még nem igazán jöttem rá, hogy hogyan. : P -
kinghaxor
senior tag
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy a Microsoft wheelmouse optical 1.1a típusú egér görgő része miként működik? Van nekem egy ilyen otthon aminek a görgője tekeréskor megbolondul, valamint a kábele megtört és az egyik kapcsolója tönkre ment. A kábelt és a kapcsolót ki tudom cserélni. A görgő része ezeknek is encoderes mint az újabb egerek esetében? Ha igen akkor tudja valaki mekkora kell bele? Elvileg 9-11 mm között kaphatóak. A4tech X750BF-ben cseréltem már, abba 11-es kellett. Előre is köszönöm a segítséget.
-
Archus
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Hama Reaper neo egerem, melyet 2000-as dpi-n használok. A problémám az vele, hogy minden bekapcsolás után visszaáll 1200-as dpi-re. Meg lehet oldani valahogy, hogy a gép bekapcsolása után 2000-es dpi-n induljon? Tudtommal ehhez az egérhez nincs software.
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs