Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kirkri

    addikt

    válasz totyak #30705 üzenetére

    Azt hittem ez már egy folyamatban lévő dolog volt, csak a szállítási költséget nem tudtad miként fogod kifizetni. Bocsi hogy megvezettelek, nem tudtam, hogy ez még nem volt 100%-os állapot.

    Két opció is létezik ugyanis.

    1; Nem szerepel Magyarország a felsorolt országok között, ahová az eladó postáz, de a vásárlás ettől függetlenül engedélyezett. Ilyenkor működik az, hogy egyeztetsz az eladóval, hogy miután megvetted a terméket hajlandó elküldeni a terméket, a leegyeztetett áron. (Azt hittem a te eseted is ez)

    2; Szintén szerepel a listán Magyarország, ráadásul a rendszer nem is enged licitálni. (Sajnos ez volt végül a te helyzeted) Valami oknál fogva sok eladó ugyan belemegy abba, hogy sikeres licit után elküldi a terméket, de végül nem tudja/akarja átállítani, hogy a rendszer engedjen téged licitálni. Talán úgy lehet ez, mint a Vaterán, hogy az első licit beérkezése után, már nem változtathatsz az aukción. Ilyenkor megoldás lehet az, hogy csinál az ember egy adott országba szóló regisztrációt. (Vannak a neten address generator oldalakat, amivel egy pillanat alatt hihető címet lehet generálni) Ezzel az account-al megveszed a terméket, majd a szállítási címnek beírod az itthoni címet. Aztán innentől az egyes pont szerint megy tovább a folyamat.

    Mindkét opcióhoz az kell, hogy az eladó hajlandó legyen elküldeni a terméket és egyezzetek meg a szállítási költségben előre!

    21 éve a Prohardveren! ™

Új hozzászólás Aktív témák