Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szilimi

    csendes tag

    Sziasztok!
    Megosztanám veletek a nem túl hosszú kapcsolatomat egy Icarus8-cal.
    2 hónap használat után úgy döntött, hogy a felső részén egy pixelcsíkot nem használ többé. Az olvasást nem zavarta, de ha már van garancia, akkor miért ne legyen tökéletes a kütyü. Vissza is vittem a boltba, és 33 nap, és 6 e-mail után kaptam az sms-t, hogy fáradjak be, kész van. Ment az örülés, és a tervezgetés, hogy mi lesz az első, amit olvasok rajta....de az üzletben azzal fogadtak, hogy nem tudták megcsinálni :W
    Szerencsére már tudat alatt készültem valamilyen hasonló forgatókönyvre, így szemezgettem más olvasókkal is.
    Szerencsére abban az üzletben volt raktáron, így gyorsan lecsaptam egy PW2-re! Az Icarus után olyan volt, mintha egy trabantból, egy lexusba ültem volna át. És itt leszögezném, hogy nem az márkán van a hangsúly, hanem az összképen: kinézet, használhatóság, olvasási élmény, gyorsaság....minden!
    Nem vagyok "kindlefan", de ezt nagyon eltalálták.
    Bár azt egy kicsit sajnálom, hogy a margókat nem lehet olyan egyszerűen változtatni, mint a K4-en, de ez csak szőrszálhasogatás.
    Az Icarus8-nak szoftveresen van még fejlődni valója(könyvek olvasási pozíciójának megjegyzése, nem csak 1-2 formátumnál lehessen betűtípust váltani...), de azért nagyon vonzó a nagyobb kijelző.

Új hozzászólás Aktív témák