Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • doc

    nagyúr

    Mar megint erzekeny temanal vagyunk...
    Sajnos mar en is tapasztaltam hogy a Kindle-re semi rosszat nem szabad mondani, mert azonnal jonnek a megrogzott Kindle-rajongok. Ilyenkor mindig kiderult hogy amit a Kindle tud az mennyire jo, ha valamelyik feature-et nem tudja egy olvaso, az mar hulladek. Amit meg a Kindle nem tud, az amugy is felesleges, meg minek. :U

    En talalkoztam mar nehany olvasoval, a Kindle kijelzoje tenyleg nagyon szep a tobbihez kepest. Azert az nem igaz hogy az lenne a legjobb, de a legjobbak kozott van.
    Az en szememben a Kindle egyik legnagyobb erenye az egyszerusege: a kicsi tudas egyszeru kezelessel parosul, igy idoseknek pont ezert jo ajandek, nem fognak elveszni a menutengerben. Nekem biztos hogy nem kellene, de masoknak szoktam ajanlani, sot en is azt vettem anyukamnak.

    Amikor meg az arakkal dobaloztok, annyira legyetek mar tisztessegesek hogy nem a vilagon elerheto legolcsobb webshop arat dobjatok be, hanem azt, amennyiert Magyarorszagra meg tudjatok venni. Pont multkor szamoltak itt ki valakinek, hogy a "139 dollaros" Kindle boven 40ezer felett lesz mikor ki kell fizetni. Ami amugy nem rossz ar erte, de tobb mint masfelszerese a reklamozott 139 dollaros arnak.

    Amugy a linkelt ket olvaso kozul en is a Kindle-t valasztanam, de nem 30-ert a reklamosat, nezz korul itt a hardverapron pl. sokkal olcsobban megkapod.

    MOD: hogy ne legyen olyan morcos a hangulat, itt egy eros nevetesre ingerlo link: [link] :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák