Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz hasman #1582 üzenetére

    Kepregenynek mekkoranak keszult a merete, A4? Akkor vagy 9"-es ebook olvaso (olvass vissza, valaki irt sokat a 9-eserol, mintha szinten kepregenyek miatt valasztotta volna), vagy tablet.
    Jegyzetelni szerintem tobb keszuleknel-programnal is lehet (enyem pl. engedi, bar nem probaltam vegig, hogy pl. file-formatumtol fuggoen hova menti azokat, es mivel lehet me'g utana megnezni), de mondjuk virtualis eink frissitesu billentyuzeten nem az igazi regenyeket irni hozza. Igaz, vannak keyboard-osok is, bar olyat nem tudok ami azon felul touch-os is, bar az nem tudom mennyire lenne fontos (most egy kepregenybe jegyzetelesre gondoltam, hogy anelkul megis hogyan jelolned meg, ha egy oldalon belul is kene pozicionalni).
    Kindle-nek sajat egyedi formatuma van, ez akkor erdekes, ha mas is meg akarja nezni es nem kindle-on amit jegyzeteltel bele, kell konvertalni. Bar konv. mindenkepp kellhet neked ebook olvasonal, mert .doc-ot nem szeretnek - hm, kiveve hogy a root-olt androidosokra ra tudsz tenni office csomagot is.
    Persze a tablet vs. ebook olvaso erveket azert nezd at, hogy melyikkel tudsz jobban egyutt elni (tokeletes oszver me'g nincs).

Új hozzászólás Aktív témák