Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    Raszantam az idot, es vegigolvastam az egesz topikot.
    Magamnak keresek ebook-ot, eloszor belelkesedtem, hgoy nekem nagy kell, de latom hogy elszallt aron van (amit az ebay-en eloszor neztem, kiderult hogy torott kijelzosok), es meg bugos is (marmitn a DX).
    Apropo, kaptam ingyen egy Kindle D00901 valtozatot (qwerty-s) torott kepernyovel, van barmi ertelme a javittatasaval foglalkozni? Kijelzo onmagaban 30 dolcsi plusz posta ahol en lattam, mar az soknak tunik rakolteni.

    Igazabol a kindle zartsaga, nagytestver jellege es bovithetetlensege nem tetszik, de az a html-kuldes jo feature, erre ha valami trukk lenne az teljesen kiutne a kindle-t (bar sztem enelkul is).
    A nook nagyon tetszett hogy android, es zenet nem hallgatnek rajta, de ha mar android akkor a felolvasas neha jol johet, ezen me'g gondolkodom (vagy persze ott a Sony, ami tudja).

    Amikrol nem olvastam:
    1. Van az ebay-en olyan konyvmegvilagito lap, ami nem a sima lampas megoldas, de egyszer se lattam ebook melle tenni vagy ajanlani (pl. http://www.ebay.com/itm/270774974175?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649). Probalt mar valaki ilyet esetleg? Vegulis nem kerul sokba, tehat akar konyvhoz jo lesz alapon is megrendelhetem (van olyan a csaladban, aki a papirhoz ragaszkodik), de ezen mulhat, hogy a vilagitast egyaltalan figyelembe kell-e venni.
    2. A 7 inches Sonyt (PRS-950) epphogy megemlitettetek, arrol tudni-e, hogy android vagy sem? (Kellemesen kicsi a kavaja, nem kicsi a taskam es zsebre nem fogom tenni, de minek, zavar, mint az eeepc-bol volt a 7-es a 9-essel egyezo fizikai meretben). Foleg elforgatva lehetne elonye a meretnek, ha valami olyan. Kerdes, hogy a konvertaloknak ilyet lehet-e beallitani, mondjuk pdf-nel (jol szerkesztettnel).
    (Mondjuk most latom, kb. nincs is belole, ami van az emaitt draga is...).
    3. Tele van az ebay kepernyofoliakkal: erdemes, kell ra? Nekem furanak tunne, legalabbis a mattokra. Pont a sonynal talan epp nem annyira fura.

    Egyelore:)

Új hozzászólás Aktív témák