Hirdetés
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz #42007296 #6165 üzenetére
Nekem az pl kifejezetten előny, hogy nincs semmi gagyi kamera rajta. Amit úgy megvenni se kell...
Mert az jó eséllyel csak ballaszt. Legalábbis, ha a Syma X5C kamerából indulok ki..."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Jackal2
senior tag
válasz #42007296 #6165 üzenetére
Az MJX X101 könnyebb cserébe kisebb akksival kapod. A Syma X8-nak jó a kamerája, 8MP Full HD ha jól emlékszem, cserébe az MJX X101 mechanikus stabot kap és sokkal olcsóbb, a különbözetből meg kijön egy SJ4000 vagy egy Xiaomi vagy akár egy Mobius ha kisebb súlyban gondolkodsz.
Szerintem még vetélytársként játszik a Taranula X6 is, bár erről Alishanmao azt mondta hogy ótvar műanyag, illetve máshol olvastam, hogy tud törni ez-az, cserébe olcsó és rengeteg alkatrész van hozzá. Akksi mint az MJX X101-nél.
Szerintem itt az a kérdés, hogy az MJX lábai között mi fér el, vagyis milyen magas, illetve hogy ha akarsz gimbal+ kamerát, akkor azt miről fogod meghajtani?
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- OpenWRT topic
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?