Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AMDaZERG_1

    senior tag

    Hajnalban nekiálltam az Omnibus F4V3 firmware cseréjének, hogy majd felteszem az iNAV FW-t.
    Utólag arra gyanakszom, hogy nem jó hozzá az iNAVban listázható Omnibus F4F3 verzió, mert állandóan csak az "erase" státuszig jutok. Ráadásul ezután nem is kommunikál a számítógéppel az FC és még be sem indul, mert folyamatosan sípol a csipogó. Szerencsére reggel miután még álmomban is ezzel vacakoltam ébredés után tettem még egy kísérletet és szerencsére a számítógép felismerte az FC más nem, de az FW cserére adott lehetőséget. Ezek után már bátrabban kísérletezgettem, de az iNAV-ot nem akarja. Most a BF 3.2.0 van rajta. Végre összeragasztottam az x220s -hez a felső ás az alsó lapokat, amik jó vastagok lettek :D
    Most szárad, aztán meg majd lekerekítem a széleknél, aztán tervem szerint epoxyval (eddig pillanatragasztóval akartam) bekenem körbe a széleket, hogy ne tudjon annyira könnyen szétnyílni a karbonlap esetleges ütés következményében. Remélem a jövőhéten végre már megemelkedik :) Addigra talán megjönnek az aomway antennák is a Cyclops v2-höz is.
    Ja, FW csere előtt csináltam egy backupot BF-ben, de hiába rakom vissza csak a portok beállítása kerül a helyére. Ja, még valami! Amíg csak a BF 3.1.7 FW volt az omnibuszon sokkal kevesebb állítási lehetőség volt BF 3.2.1 -ben, de most a 3.2.0 FW-nél OSD ben is egy csomó új lehetőség tárult elém.
    Akinek van x220s kérem keressen meg, mert újra kell programozni a hátsó lámpák fényeit és nem tudom mik voltak a gyári beállítások.

    Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

Új hozzászólás Aktív témák