Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jackal2

    senior tag

    válasz Sirandrish #24747 üzenetére

    Ha rám hallgatsz, akkor magadnak veszel valamit és te játszol vele és ha asszonynak tetszik, visszajöttök és adunk nektek 400 oldalnyi olvasnivalót és ki leszel képezve durván a témából (mivel jómunkásember vagy, szerintem ez menni fog:D).

    Ha kamerázni akarsz és nincs pénzed és nem akarsz behányni a kép remegésétől, akkor:
    - Syma X8G vagy HG, ezen tűrhető kamera van, vagy az alap verzió Syma X8H vagy Syma X8C és veszel rá egy Gopro keretet és letudtad az egész témát 25-30.000ből. Ez gyárilag 5MP-t tud, ez az "elmegy" kategória. Kb. ilyen a videó, de lehet csökkenteni a rezgéseket. A gépe elbír egy akció kamerát, Goprot stb.
    - ha le tudsz mondani a videózásról, akkor Syma X5C, Nihui U807, JJRC H31 (nyár van, locsold le, nézd meg mi lesz:D) de ezek mind gagyi szarok, ha az ember a szívére teszi a kezét (mondom úgy, hogy itthon jelenleg 7 gép van és ez most éppen egy alacsony szám:D)

    Brushlesst ne vegyél semmiképpen. Nem azzal lesz gondod, hogy 5 óra múlva motor csere, hanem hogy 1 óra múlva visszahozd a 2 méter magas kukoricából:P, amibe leesett úgy, hogy 100 méterrel volt tőled.

    Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák