- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
sly294
csendes tag
Sziasztok! Segitség kellene a hit probáját csinálom és van az a hid aminek két oldalán van 6-6 platform amikre rá kell állni na az elsö kettö megvan de nemtok továbbhaladni már mindent kiprobáltam vki plese help THX
-
Ghostface
senior tag
Első lépésként jobb1, jobb2 és bal3. A 4. karakter rááll a hídra. A jobb1 átmegy bal6-ra, a 4. karakter meg továbbhalad a hídon. A bal3 átmegy jobb4-re, aztána jobb2 bal1-re. A 4. karakter továbbmegy a hídon. A bal6 átmegy jobb5-re, aztán a jobb4 bal5-re. A 4. karakter átmegy a hídon.
PSN: Nifty_Ghostface
-
sly294
csendes tag
válasz RottenTomato #2922 üzenetére
Én is ilyen dobozt vettem lejött a letölthetö tartalom!
-
sly294
csendes tag
Hello! Még 1 kérdés fehéragyart keresem Romok-Also szint pocsolyába edény amit meg tudok tölteni vizzel dde nem történik semmi az ajto tovább pedig zárva minek kellene történnie vki tud segiteni?
Thx -
sly294
csendes tag
Ill még egy oltár van a közelben amire rá lehet tenni a vizes edényt meg imádkozni
vmi történt is megjelent két árny talán öket leküldtem de ugy látom más nem történt! Vki esetleg? -
Grifid
aktív tag
Olvasgasd amit találsz leírásokat/leveleket a játékban, ha minden logikai résznél elakadsz (vagy ahol csak el kellene olvasni valamit) akkor inkább no comment...
Update.
Ha a két árny megjelent akkor elrontottad. Az az ajtó zárva marad.töltsd meg - imádkozz - igyál kicsit - öntsd vissza.
[ Szerkesztve ]
-
sly294
csendes tag
azt hittem jo helyre irkálok a problémáimmal ez az a hely nem? Ha nehezdre esett irni tehetsz egy szivességet
-
Grifid
aktív tag
Kijött a Witch Hunt version 1.1.
Javították a hibákat, aki megvette töltheti a szokásos helyéről.Witch Hunt version 1.1
Witch Hunt version 1.1 is now available for the PC. This updated version contains the following changes:
* When importing from a post-game save, your conversation with Morrigan in the Witch Hunt module will properly reflect the choices you made in Dragon Age Origin's "Dark Ritual" plot.
* The game will automatically save after Witch Hunt's final cutscene.This new version can be downloaded from your Entitlements page on the Dragon Age social site (http://social.bioware.com/user_entitlements.php).
To install Witch Hunt version 1.1:
* Log in to your Entitlements page on the Dragon Age social site (http://social.bioware.com/user_entitlements.php) using the same account you used to purchase Witch Hunt.
* Find Witch Hunt in the list of Titles and click the More Info link for your platform.
* Right click on the download link and select "Save Target As", or the equivalent in your browser. Save the .dazip file to your computer. If your browser tries to rename it to a .zip file, rename it back to .dazip after download.
* Find the daupdater.exe application. It is usually located under \bin_ship in your Dragon Age folder (for example C:\Program Files\Dragon Age\bin_ship\daupdater.exe). Double click on it to open it.
* Click on "Select DAZIPs". Navigate to where you have saved the .dazip file and open it.
* Now the .dazip file will appear on the Install tab. Select it on the list and click "Install Selected."
* Once the installation is complete, you can return to your Witch Hunt playthrough wherever you left off. Morrigan will now respond correctly to your choices in the Dark Ritual plot and a savegame file will automatically be created at the module's end.We are also working on a stand-alone installer, which can be used to install the update from Windows without using the DAUpdater utility. We will let you know when this install method is available.
Thank you for playing Dragon Age: Origins and the Witch Hunt DLC Add-on!
[ Szerkesztve ]
-
-
buccsi
tag
Hali!
Újabban miért van az, hogy a kóddal kiváltott tartalmakat nem engedélyezi a játék?(Nem engedélyezett) - ezt írja ki.
A következők:
- Kőbe zárva
- Vérsárkány páncélzat
- Gyűjtői kiadás
- Pagonyelf jegygyűrű
A pontokért vásárolt és az ingyenes cuccok működnek.[ Szerkesztve ]
Ha megjön a munkakedvem, leülök egy sarokba és megvárom míg elmúlik.
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Újabb DLC kérdés. Mivel az utóbbi időben nem igazán nyüstöltem a játékot - és gondoltam újra előveszem - lenne egy kérdésem. Az alábbi 3 DLC közül:
Witch Hunt
Golems of Amagrakk
Leila's SongMelyikben játszom a saját karakteremmel? És amelyikben nem, ott kivel kell nyomulni?
Előre is köszönöm.
U.I.: Ha jól tudom mind3 csak angol nyelven jelent meg.
-
MasOyama
őstag
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy még viszonylag a játék elején fel kell menni egy toronyba, a torony legfelső szintjén végzek a főmufftival(ogre), és utána meg kell gyújtani a jelzőfényeket. Ezt meg is tettem, de utána nem mutat semmit, elfeketedik a képernyő, nincs hang, nincs kép, csak a magyar felíratok vannak. Windows 7 64bit et használok. Ati 4850 es kártyám van, több drivert is próbáltam. Próbáltam 1,3 és 1,4 es patchel is, de semmi. A kiegészítő rajta van az alap játékon. Valakinek valami ötlet? Olvastam, hogy van akinek szintén ez volt a problémája, újrarakta a játékot, és megoldódott neki, de sajnos nekem nem.
PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
-
Capricornus
aktív tag
Argh.
De jó hogy miután megvettem az alapjátékot meg a kieget bejelentik az ultimate editiont...Nem baj, a jövőre nézve tanulság hogy ki kell várni legalább 2 évet mielőtt megvesz az ember egy Bioware játékot.Per aspera ad astra!
-
Vistaboy
veterán
Nálam is csinálta ezt, nekem a mentett állás betöltésénél nyavalygott, hogy nem elérhetőek a szükséges DLC-k. Ilyenkor várnom kellett pár másodpercet, amíg hitelesített, utána semmi gond nem volt.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz TazLeacher #3169 üzenetére
A Witch Hunt-ban saját karakterrel vagy, a Golems of Amgarrak-ot passzolom, mert nincs meg (De mivel csak egy magas szintű dungeon-t tartalmaz, így szerintem abban is), a Leliana's Song-ban pedig Leliana-t kell irányítanod.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
TazLeacher
nagyúr
Köszi mind2töknek, akkor csak arra a 2re ruházok csak be.
-
válasz Capricornus #3171 üzenetére
Még 1 év sem telt el az alapjáték kiadása óta.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Ghostface
senior tag
válasz MasOyama #3170 üzenetére
Hasonló konfiggal játszottam mint amit leírtál, és nálam több végigjátszás alatt egyszer sem jött elő ez a probléma. Esetleg próbáld meg a játékot kiegészítő és patchek nélkül indítani és elvinni eddig a pontig. Ha továbbmegy akkor telepítsd fel a kieget és a patcheket.
PSN: Nifty_Ghostface
-
Vistaboy
veterán
Igen, de attól még ugyanarról a személyről van szó. Gondolom, hogy úgy értette jer1cho is, hogy kit irányítunk, azaz az eredeti szereplőt, vagy valaki mást.
Mindenesetre egy új karaktert indítani nem a legjobb ilyen történet-orientált DLC-ben.
-
nemethati
senior tag
Üdvözletem!
Sikerült végre elkezdenem a játékot - ME2 miatti csúszás + meló - és be kell hogy valljam: rég szívtam már ennyit egy RPG-vel. Pedig azt hittem tudok pár dolgot a szerepjátékokról...
Segítségre lenne szükségem nem sikerül eltalálni a taktikákat, nem csinálják azt és úgy ahogy szeretném, előbb 6db farkas porig alázott....
Szóval akinek lenne egy "basic" összefoglalója a harcok mikéntjéről nagyon kérem ne fogja vissza....normálon tolom de már az ide szétbasz - bocsesz-
Előre is thx
Jah és néztem már rengeteg videót meg hsz-eket is olvastam de nem akar menni.... -
Vistaboy
veterán
válasz nemethati #3182 üzenetére
Na, akkor egy kis RPG alapfokon kezdőknek:
A csapatod összeállításánál figyelj, hogy legyen benne védelmezőnek beállított közelharcos karakter pajzs+fegyver kombinációval, mellette egy gyógyító (vagy mágus), és egy szerencsevadász, valamint egy plusz harcos.
A skilleket úgy fejleszd, ahogy használod. Pl. akit íjazni állítasz be, annak az legyen a kimaximalizált skill-csoportja. Lehetőleg csináld úgy, hogy minél kevesebb csoportot kezdesz el fejleszteni.
A statokat szintén úgy, erő+egészség a védelmezőknek, erő+ügyesség a két fegyverrel harcolóknak, ügyesség+dörzsöltség a szerencsevadászoknak, mágia és akaraterő pedig a mágusoknak és gyógyítóknak.
A csapat összeállítását én így javaslom: Alistair (Védelmező), Morrigan vagy Wynne (Mágus), Leliana (Íjász, Szerencsevadász) + persze te magad. Ha nem harcos karakterrel játszol, akkor kihagyhatod a kasztodnak megfelelő csapattagot, de kezdésnek én mindenképp azt ajánlanám, így viszonylag könnyű a játék, ha megfelelően taktikázol.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz nemethati #3184 üzenetére
Patch van fenn a játékon? Ugyanis közvetlenül a kiadás után nagyon sokan nyavajogtak, hogy nagyon nehéz a játék, ezért már az első patch változtatott kicsit a statokon harc közben. Nekem patch nélkül tökéletes volt normál szinten, patch után nagyon könnyűvé vált, így feltettem hard-ra. Elég komoly változás volt, így talán neked is segít, már persze ha még nincs patch-elve.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
nemethati
senior tag
válasz GypsFulvus2 #3186 üzenetére
Nem baj ha nehéz, de amikor már 10x futok neki minden lehetséges taktikával az elfek erdejében található sírkőnek - Mágus kincse vagy mi? - az már kicsit kezd a játékélmény rovására menni. Most azt fogom csinálni, hogy leütöm az ellenfeleket és az állókra fogok koncentrálni amíg azok a földön vannak, talán együtt majd könnyebben leverik őket. Ha végleg nem megy patchelem vagy easy, de ennyire béna nem lehetek
-
leviske
veterán
Elkezdtem a második rész megjelenése előtti utolsó végigjátszást, egy pagonyelffel.
Észrevétel: Ha a játék lemezről van telepítve és indítva, akkor előjön az a hiba, ami miatt valamiért leáll a játék. Fogalmam sincs, hogy miért, lehet, hogy csak nálam és nekem is csak ODD-t kéne lassan cserélnem.
Viszont ha EADM-el van feltéve a játék, akkor meg a DLC hiba jön könnyen elő (szóval, hogy a DAO tartalom frissítő elindítása után se fogadja el a játék, hogy vannak megvásárolt/megnyert/játékhoz kapott DLC-k.
Másnál előjöttek ezek a hibák más kombinációban is?
MÁS: Ezt már próbálta valaki? Én későn vettem észre és már újra nem akarom kezdeni, mert túl vagyok Redcliffen.
A Korcari vadon sok legenda színhelye, amelyeket ámulattal hallgattak a döbbent tudósok Ostagar elestétől kezdve, már az ősi időkben is. Az egyik ilyen titok Astia és Neburrar történetét övezi. A két szerelmes Ostagarban élt. A legenda szerint Astia Gazarath, a földszellem társaságában nőtt fel, aki egy tó partja fölé nyúló szirtben lakozott a Korcari vadonban. Gazarath szerelmet kezdett érezni a lány iránt, ők ketten pedig sok időt töltöttek együtt, beszélgettek és sokat nevettek. Astia azonban az évek folyamán asszonnyá serdült, így elkezdte férfiak társaságát keresni. Amikor Astia találkozott Nebbunarral, egymásba szerettek és Astia azt remélte, bemutathatja szerelmét barátjának, a szellemnek, aki azonban féltékeny volt és dühös, így elküldte magától Astiát. Gazarath azt mondta neki, hogy soha többé nem találkozhatnak, hacsak el nem hozza szerelme holttestének hamvait és a földre nem szórja őket lakhelyén. Astia felháborodva elviharzott, de egy idő után hiányozni kezdett neki Gazarath és azon a napon, amikor Nebbunar megkérte kezét, átvágta szerelme torkát, elégette testét és elvitte Gazarathnak hamvait, mert attól félt, hogy a házasság örökre elválasztja barátjától, a szellemtől. A kaszindok legendái szerint Gazarath azóta is kísért a tónál és ha a megfelelő helyen holtak hamvait szórják el, megjelenik. Szeretett Astiája emlékére Gazarath megjelenik és teljesíti a hamvakat leszóró ember egy kívánságát, majd eltűnik. "Markus, szerintem ez igaz lehet! Ha elviszed oda a hamvakat és szétszórod őket a szirten a kőrakásnál, a félig elsüllyedt tevinteri kupola mellett, Gazarath talán megjelenik és teljesíti egy kívánságodat! Ha arra visz a harc forgataga, próbálkozz meg vele”
És még annyit had, hogy a 4. megidézéshez a könyvtárban hol találom meg az útmutatót? Csak mert nekem a 3.-ig van meg. Vagy azt csak a következő szinten lehet majd megtalálni és jöhetek majd vissza?
Előre is kösz.
-
Vistaboy
veterán
válasz leviske #3188 üzenetére
"És még annyit had, hogy a 4. megidézéshez a könyvtárban hol találom meg az útmutatót? Csak mert nekem a 3.-ig van meg. Vagy azt csak a következő szinten lehet majd megtalálni és jöhetek majd vissza?"
A negyedik idézéshez először kattints az idéző betűre, és végezd el sorban az előző három idézési gyakorlatot, úgy, hogy nem használod az idéző lángot. Utána kattints a "Negyedik megidézése" helyszínre, ekkor megjelenik egy tréfamester, majd ezt követően egy új küldetés válik elérhetővé a tisztelendő tábláján.
-
jahrn
senior tag
válasz nemethati #3191 üzenetére
A Revenant nem skalazodik ugy mint a tobbi ellenfel, ha jol emlekszem mindig 15-os szintu. A Cone of Cold ugyan nem sebzi de megfogja, Glyph of Paralysis szinten hat ra, a tuz alapu magiakra erzekeny, plussz ha komolyabb gond van mindig lehet dobni a tankra egy Force Field-et ( ami raadasul +threat-ot is termel a tank fele).
-
nemethati
senior tag
Amikor sikerült végre levernem, ezeket a skilleket még csak nézegettem hogy de jó lesz majd egyszer
Most már minden ok, szépen haladok, köszi mindenkinek -
SSJPeter
őstag
Aki nem játszotta végig még a With Hunt-ot ne olvassa el ezt!
Nem tudom ki hogy van vele de nekem ez a Witch Hunt DLC csalódás,ennél sokkal de sokkal több volt ebben a történetben ráadásul nagyon rövidre is sikerült.
Kétszer is végig kellett csinálnom mert elsőre olyan karakterrel kezdtem el amivel még nem fejeztem be az Origins kampányt és így úgy vette mintha visszautasítottam volna Morrigan rituáléját...és nagyon limitáltak voltak a párbeszédek.
Másodjára viszont asszem kb. 45 percig tartott megcsinálni...szóval ennél sokkal jobbat is ki lehetett volna hozni ebből a story-ból sőt úgy néz ki ezzel a DLC-vel vége is ennek a story-nak és sajnos úgy gondolom Morrigan-nek is vége van....nem fogják visszahozni a DAO2-be.
Amúgy jófajta új rúnákat találtak ki az azért tetszett, na meg a Tier 9-es cuccok is tetszettek csak kár,hogy egy csomó ládát nem tudtam kinyitni mert nincs a csapatban Rouge![ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
leviske
veterán
válasz SSJPeter #3196 üzenetére
Morrigan története a Witch Hunt-al nem fejeződött be. Elvileg a második részben még csak odaáig jutunk el, hogy a Flemeth & Morrigan közti ügy kap pontot a végére. Nincs kizárva, hogy a későbbi részekben is meg fog jelenni.
Engem sokkal inkább aggaszt a többi szereplő. Ha a hősünket végleg darálták, akkor az annyit jelent, hogy se Loghaint, se Alistairt, se Lelianat, se Zevrant, se Oghrent, se Stent nincs értelme visszahozni. Wynne-re látnék esélyt, de Őt is csak kb akkora szerepre, mint amekkorát az Awakeningben kapott.
Amúgy ezeket a spoileres beszélgetéseket lehet, hogy érdemes volna a második rész topikjában folytatni, mert biztos vannak olyanok, akik még csak most látnak neki a játéknak, mi meg lelövöldözzük az összes poént.
(#3189) Vistaboy:
(#3195) X Factor: Semmi pluszt nem ad, csak harc? Kár. Amúgy ez az, amikor kaszind kürtöket kell itt-ott megfújni? Mert akkor egy darabig anno eljutottam, csak végül nem találtam meg a végpontot.
-
Whitedragon.
csendes tag
Sziasztok!*_*
A vezérdémon megölésekor áldozzam fel Alistair-t vagy használjam inkább a rituálét?
(nemnagyon szeretném befejezni még játékot ^^'
deha aza "megoldás" ,hogy feláldozom magam akkor megteszem szivesen :p )Köszi előre is :'D
-
Thrawn
félisten
válasz Whitedragon. #3198 üzenetére
Csinálj egy mentést és próbáld ki az összes variációt
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Whitedragon.
csendes tag
Oksa.
Köszy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest