Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • heavygrip

    aktív tag

    válasz cyberkind #1150 üzenetére

    Lehet,majd kiderül, bár ez még minimum 2 hónap.

    (#1152) Synthwave. Rosszabbra számítotam, élvezetes volt vele játszani,nem szenvedtem sokat,1-4 pálya nehezebb volt mint az utánna lévők, az utolsó négyen meg isten voltam (bár ez mindegyik nehézségi fokozatra igaz). Ott már majdnem maxon van Slayer :)

    (#1153)Segal Szerintem megéri, ott van a phobos skin (ami véleményem szerint az eggyik legjobb) meg izgibb mint ha simán elinditanád a játékot. Igaz a new gamenél nem ezt írja,de van különbség "sima"uv illetve extra life uv között ( valamivel agresszívebbek a szörnyek) és ha valaki át menetet akar az uv és a nigthmare fokozat között,annak ez a extra life uv a legjobb döntés.
    Amúgy már az elején kapol 3 extra lifeot ingyen, tehát ha ügyes vagy az első pályát 6 extra life al meg lehet tolni, azután meg csak gyűlik, és ha meg halsz egyszer-kétszer a pályákon akkor is marad bőven még.
    Eddig vissza lehetett tölteni,de pont tegnap néztem (mert el csesztem a 3 pályát kicsit sok volt a pia, aztán kevés volt a reakció idő :DDD ) ,hogy nincs load cheakpoint, most vehették ki az update2.1- el, bár én nem használtam amúgy sem, escape, mély levegő, aztán pákk. :)
    99 a limit, de kampány alatt passz...minden pályán van 3-4 db kb, szerintem 50 körül lehet begyűjteni egyszeri végig játszással.

    They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.

Új hozzászólás Aktív témák