Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scansat

    tag

    válasz nikos21 #5229 üzenetére

    5x elolvastam, de számomra értelmezhetetlen amit írtál.
    1, A Huawei HG8245H egy digitális elosztó, én nem nevezném routernek.
    2, Ennek a sárga csatlakozóin jön az előfizetett neted kábelen, ez 4 felhasználási hely, plusz az egység WiFi-n is tolja.Itt ezek szerint megvan a 820 mbps.
    3, Mi a fenének ehhez a D-Link wireless ac1200 dual band gigabit router? Nem elég 4 kábeles + sok WiFi-s csatlakozási pont?
    4, Ha már rádugtad hova dugtad a D-Link-et?
    5, Mivel fent nevezett Huawei egy digitális elosztó, így innen megy/mehet telefon, IPTV, amiket a routereden illik konfigurálni (IGMP, Multicast..)
    6, "ha a routerből csatlakozom a géphez 90mbps a letöltési sebesség" És mivel csatlakozol, kábellel vagy WiFi-n?
    7, Tegyük fel, hogy kábellel! Ez esetben azt gyanítom, hogy a Huawei és a D-link-ed valami pocsék régi patch kábellel dugtad össze. (Nem mindegy, hogy Cat5 vagy Cat5e) Illetve lehet épp gigabites Cat5e vagy Cat7 a patch kábeled, de akkor valószínű szakadt. Megoldás: CSERE!
    8, Tegyük fel, hogy WiFi-n csatlakozol! Ez esetben a két jel akár lehet egy frekvencián, aztán szerencsétlen vevő próbáljon válogatni a két WiFi jelből. Megoldás: monitorozod magad körül az éter, hogy ki hol ad, és keresel üres/zavarmentes WiFi csatornát/frekvenciát pl. az ingyenes inSSIDer programmal. http://www.metageek.com/products/inssider/
    Ennyi pontos adatból több jóslatom nincs. :C

Új hozzászólás Aktív témák