- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
milapsy
aktív tag
válasz #21346560 #2400 üzenetére
mivel én is itt élek németben ráadás a legvégén holland határnál így ismerem a német pályákat és hogy nincs sebesség korlátozás ez így nem teljesen igaz. amelyik szakaszokon meg nincs ott meg vagy valamilyen építés van, vagy éppen 10km-es stau szóval a német pályát inkább hagyjuk
"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy
-
milapsy
aktív tag
a 0.6-hoz képest eléggé megváltozott a 0.8 nálam eddig a 0.6 az etalon nekem t500rs
valahogy így néz ki,
driverbenoverall strenght 60%
contrast 90%
periodic 90%spring és damper 0% ezek ilyen kamu effektek
játékban
self torque: 40-60% közöt, pályától és autótól függ
wheel friction 33%
tire friction 20-35% között, autótól függ
suspension 127%
tyre slip 0% ezt mindenképpen érdemes 0-ra venni
collision 0%ez így a 0.6-al marha jó a 0.8-al már nem igazán
-
Tomdriver
őstag
válasz #21346560 #2406 üzenetére
...továbbra sem értem, mi köze van egy német 3-4 sávos autópályának - még ha aszfaltos is - egy rally pályához ami kb egy nyomsáv széles és erdőben fák között kanyarog. Míg előbbin 300-all ful gázon végigrepesztesz szinte mindenhol, utóbbin a fákat vagy a padkát centizve keresztbe autózol.
A vezetési stílus még köszönő viszonyban sincs egymással.
Persze ha csak poénnak írtad le az úgy ok, de ez nem jön le abból, ahogy utána az álláspontod próbáltad védeni.
Az autópálya hasonlat inkább az NFS topikba való. -
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
törölt tag
Laptopon még mindig csak ablakos módban fut? Mert ha nem, akkor megveszem!
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Tegnap megvettem a Dirt Rally-t, mert most akciós volt, és már ezt fel is tettem egyből.
Kipróbáltam gyorsan, és nagyon tetszik Kérdésem, hogy csak úgy lehet megvenni autókat, hogy ha a Championship-et végig tolom? nem lehet a pénzt valahogy megnövelni?
Valamint érdemes még valami módosítást feltenni hozzá?
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Ciccuka
veterán
-
Enton
addikt
válasz Sziszifeca #2413 üzenetére
Van ám costum event fül a főképernyőn induláskor, ott bármelyik verdával, bármelyik pályán tudsz hajtani, rally hillclimb es rallycross osztályon belül persze csak.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
törölt tag
-
Segal
veterán
En Oculussal jatszom. Mig Project Cars 2-be es Assetto Corsa-ba egesz jol elvagyok addig azert itt eleg para a szerpentineken meg fak kozt szaguldozni. Persze nekem csak egy restart ha nagyon elcseszek valamit de a valo eletben azert ez sokkal kemenyebb lehet.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Strezi
őstag
Talán a Dirt(3) után elvittek minket fejlesztőket Wales-be egy rally iskolába, ahol sok más program mellett az oktató is vitt mindenkit egy 80%-os körre. Kapaszkodtam rendesen, pláne a vak ugratókon D És, az még csak 80% volt(N-es autóval)
[ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
milapsy
aktív tag
ehhez ugye használod az rfpe 0.4-et is? anélkül ez semmit nem ér
-
milapsy
aktív tag
válasz Sziszifeca #2423 üzenetére
igen. ha nem akarod hogy olyan hamar kipurcanjon a gép egy ütközéstől, akkor másold vissza az eredeti raceload.jpk fájlt és a cars/models nd2 fájlokat
amit még érdemes feltenni a Camera Freedom Mod
[ Szerkesztve ]
-
Sziszifeca
őstag
Replayt én hogyan tudom visszanézni?
Vagy csak akkor működik ha végigmegyek egy pályán?
Nem menti el valahova?Bocsi a láma kérdésért de nem látom
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
milapsy
aktív tag
válasz Sziszifeca #2426 üzenetére
sajnos nem menti sehova
-
RpPRO
őstag
Tarmacot vagy gravelt érdemes inkább használni 0.9-ben?
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Met
nagyúr
Tegnap felraktam újra a játékot (új gép), kormány szépen beállít majd újraindítottam a játék, indulnék a napi szakaszon de nincs gáz, látom a settingsbe hogy nincs ott a kormány.
Ez mitől volt? Este megint elindítom megnézem."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Segal
veterán
Nalam neha akkor tud meghulyulni a g27 ha jon egy windows frissites. Utana valami fostalicska logitech kormanynak szokta felismerni a szoftvere es sajnos ilyenkor ujra is kell tennem a logitech szoftveret mert a6 osszes jatekba elcseszodik. Amint megvan a reinstal utana minden tokeletes megint.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
A win10 tutira nem ludas mert nekem is win10-rol fut a dirt rally es nem szokta elfelejteni.
Nalam a masik bosszanto hiba az vr-ba hogy hiaba futtatom teljes kepernyosbe a jatekot a kovetkezo inditasnal csak azert is kis kep van a hmd-be... En mondjuk mar fejbol tudom hogy kell visszaallitani igy le sem kell vennem a szemuveget de azert regebben zavaro volt."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
atomeec
senior tag
Windows-ban felismeri a kormányt? TH kormányom még nem volt, de gondolom annak is van vagy saját vagy a windows-os ablakban meg lehet nézni (játékvezérlők), hogy felismeri-e, illetve, hogy a funkciók működnek-e.
Más. Még nem láttam ilyet, grat neki, akárki is legyen
Én csak 30. lettem, de azzal is elégedett vagyok (meg továbbra sem tudom eldönteni épp melyik nap csalás az eredmény, persze azért a legtöbben biztos normálisan játszanak).
-
Met
nagyúr
válasz atomeec #2434 üzenetére
Persze felismeri rendesen, működik is rendesen csak a játékon belül visszaállt alap beállításra a vezérlés.
pl. az autó visszarakást space-re állítottam és azt is elfelejtette.
Este kiderül.persze azért a legtöbben biztos normálisan játszanak
Nyilván, ők vannak hátul..."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
milapsy
aktív tag
tólja még valaki? újra elövettem kicsit egésznap nyüstöltem RFPE mod Alternate Physics 0.9
-
Rony949
őstag
Nyugtassatok meg hogy kormánnyal is idegesítőek a svéd pályák. Én próbálom hozni a legjobb formámat Xbox One kontrollerrel, minden segítség bekapcsolva (ABS, Stability stb.), de valahogy mindig sikerül eltrafálnom az út szélén felhányt havat és ha egy picit is hozzáér a kocsim, akkor olyan szinten lelassít hogy súlyos időt veszítek, vagy rosszabb esetben kipördít. Elképesztő mennyire szűk utakon kell menni sokszor, én meg koncentrálok és koncentrálok, nehogy nekimenjek a szélének.
Most az előbb lenyomtam egy '70-es Opellal a svéd versenyt, 6 szakasz és Clubman nehézség. Az összesítettben 2. lettem ami hozzám képest teljesen jó....sőt.
De azért mégis bennem volt az, hogy ha nem mentem volna neki az út szélének olyan sokszor, akkor akár 1. is lehettem volna.
Ja meg az is normális hogy a bajnokságban mindig van egy bizonyos illető(AI) aki szinte perfekt köröket megy és az ÖSSZES versenyt megnyeri?
-
atomeec
senior tag
válasz Rony949 #2440 üzenetére
Nem nyugtatlak meg, nagyon is jól lehet tolni kormánnyal a svéd pályákat
Viszont igazad van és szerintem nagyon sokat kell játszani, mire ráérez az ember. Sőt, mikor újrakezdtem és jött a svéd rész, ugyanúgy béna voltam, a végére jöttem bele valamelyest. Minden országban van egy AI, amelyik nagyon jó, de sokszor van egy szakasz, ahol valamit nagyon elront és visszaesik vagy 10 helyet, így összesítésben ha konstansan jó vagyok, akkor nem okoz gondot. -
Skeleton01
aktív tag
-
Gigi01
őstag
válasz Skeleton01 #2442 üzenetére
Én pont ma toltam svéd pályán,már régen voltam ott,és nem is sokszor,de szinte hiba nélkül végig mentem.
-
Rony949
őstag
Tegnap óta túltettem már magam a svéd pályán. Most a wales-i pálya a nemezisem. Az összes szakasz arról szól hogy össze-vissza dobálja a kocsit és alig észrevehető, miniatűr bukkanók vannak amik könnyedén felborítanak. Most a noob beszél belőlem, mert ez volt a legelső menetem Wales-ben, de ez a pálya....nem semmi.
-
PuMbA
titán
válasz Rony949 #2444 üzenetére
Ha a helyes útvonalon mész, akkor alig dobál Látható az úton sokszor hogy hol is kéne menni és ha ezeket jól kötöd össze, ahogy a kanyarok indokolnák, akkor szinte végigsuhansz. Érezni kell a ritmust és kihasználni a teljes pálya szélességet, elég sok oldalt csúszással. Svéd ugyanez, de óvatosabban kell menni és kormánnyal egyáltalán nem nagy szám egy idő után, csak egyes szakaszok nehezek.
[ Szerkesztve ]
-
Skeleton01
aktív tag
Ezt adom, sőt ott gamepaddal is bele lehet jönni, nekem az egyik kedvenc helyszínem, erdei részeken nagy koncentráció és gyakorlás szükséges, a kopárabb vidéken pedig okos, de sportszerűség keretein belüli levágások (pl. Bidno Moorland) és nem félni egyenesekben a sebességtől.
[ Szerkesztve ]
-
milapsy
aktív tag
nekem special az egyik kedvencem a svéd
-
Buttermilkbs
újonc
Valaki játszik esetleg a jó öreg billentyűzeten? Vagy mindenki csak kormány / kontroller. Szívesen össze mérném a tudásom
-
PuMbA
titán
válasz Buttermilkbs #2449 üzenetére
Vegyél 5-10k-ért egy használt Logitech Formula Force GP-t. Ajánlom mindenkinek, akit kicsit is érdekelnek az autós játékok, mert nem nagy kiadás és billentyűzeten horribilis élmény játszani ehhez képest.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest