- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz Buttermilkbs #2449 üzenetére
kormány + kontroller
de régóta nem vettem elő a gametCicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
RpPRO
őstag
Sziasztok!
Fordítva szeretném bekötni a pedálokat, ezt a zseniálisan egyszerű keretet szeretném megépíteni hozzá. Kétfajta megoldást is találtam. Se OBI, se Praktiker, se Salgópolc.
Honnan tudok ilyen elemeket venni?
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
SheriffHUN
csendes tag
válasz Buttermilkbs #2449 üzenetére
Hellló!
Buttermilkbs, kihívlak egy Dirt rally versenyre billentyűvel Nem csak téged, hanem minden olvasót aki szeretne most 2018.08 után rally versenyezni a játékban. 4wd versenyt már indítottunk és remélhetőleg indulunk rajta páran eddig.
Ami újdonság: elsőként rallycross bajnokság is lesz a Dirt Rally játékban!
Szeretek rally-s játékokkal játszani, a Richard Burns Rally az etalon, aztán jön a Dirt Rally. Mindkettővel, billentyűvel játszom, sok "tető" után megy azzal is
Dirt rally és rallycross bajnokság részletei a weboldalunkon: Dirt rally Hungary
[ Szerkesztve ]
https://aduasz.com
-
atomeec
senior tag
válasz SheriffHUN #2456 üzenetére
Ó ez tök jó...kár, hogy nem néztem korábban, de ha otthon leszek, majd meglesem (az oldalt és a lehetőséget).
-
SheriffHUN
csendes tag
válasz atomeec #2457 üzenetére
Nincs mit Az első rally verseny augusztus végéig tart, az első rallycross bajnokság lehet már holnap 08.23.-án (pénteken este 8-9 körül) összejön. Azon múlik, hogy sikerül-e legalább 4 játékosnak összejönni. Aztán remélem majd kedvet kapnak többen is, ha tudomást szereznek róla. Rallycrossban ismerkedem főleg steamen a játékosokkal. Nézz be atomeec te is
[ Szerkesztve ]
https://aduasz.com
-
Shodan
addikt
Kis beszámolóm a valódi Höljesi pályáról meg sok kép: [link] ha esetleg érdekel vkit
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
válasz atomeec #2460 üzenetére
Hát igen God Bless Sweden Ja nagy élmény volt főleg hogy Solbergel is találkoztam. Érdekes volt így élőben a pályán. Aki teheti mindenképpen javaslom legalább egyszer, inkább olyan mint egy fesztivál. Iszonyat elfáradtam mondjuk. Privibe tudok ha gondolod..
-
Rony949
őstag
válasz SH4D0W2011 #2462 üzenetére
Aztán kiderül hogy valami nagy Dirt 4 DLC. Ne nekem legyen igazam.
-
Segal
veterán
válasz snecy20 #2464 üzenetére
Sok szeretettel varom ha a Dirt Rally 2 lesz. Ha a 4-hez dlc akkor engem sem erdekel.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
SH4D0W2011
őstag
2.0 felirattal teaselték, ez szerintem DiRT Rally 2 lesz. A kép színvilágáról is hamarabb eszembe jut a DR, mint mondjuk a 4. rész ( amit mondjuk 2 órán belül refundoltam ).
-
PR0JECTNR56
addikt
Szorítok egy Dirt Rally 2-ért.
-
snecy20
nagyúr
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Strezi
őstag
válasz PR0JECTNR56 #2468 üzenetére
Az lesz
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Shodan
addikt
Aki megvette a Dirt4 et annak remélem ingyen jár majd, mert azaz évtized legnagyobb pofátlan átverése volt.
Igazából ha semmi máshoz nem lesz nyúlva csak + pályák és ez a 2.0, már az nagyon nagy lenne.
-
Bjørgersson
félisten
Új GRID-et csináljatok már lécci.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
RpPRO
őstag
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Enton
addikt
válasz Bjørgersson #2473 üzenetére
Meg VR támogatást visszamenőleg minden codies játékhoz ha már ötletelünk, ha kell ujra fizetünk is érte(ala skyrim).
(#2471) Shodan:
Az is, nemrég volt akciós, mondom bezsákolom mégegy vr cím erre tessék mifogad, hogy sehol VR talán idővel belerakják, de ha eleddig nem történt meg, csodák sem történnek ilyen téren sajnos.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Ciccuka
veterán
-
fagy53
nagyúr
Remek, hogy hiányzó pályákkal bővül, a WRC 6-7 Argentina, Ausztrália, Lengyelország helyszinei ill. Új-Zéland várható. A rallycross is remekül fest, nemcsak alul vizes hanem felülről is jön az áldás...
Várom..! -
Strezi
őstag
válasz Bjørgersson #2473 üzenetére
Majd lesz az is
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Bjørgersson
félisten
Imádlak.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
PuMbA
titán
Már fent van Steamen 75 EUR a Deluxe és a gépigény sem vészes. A legszembetűnőbb, hogy 4GB helyett 8GB a minimum RAM. Nagyobb pályák és környezet? Baromi jó textúrák?
[ Szerkesztve ]
-
milapsy
aktív tag
már nem is tudom mióta várok erre a bejelentésre, erre tegnap juppiiiii
"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy
-
Enton
addikt
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Meg van most live interju ahol még mutogatják:
-
bghistvan
senior tag
Üdv!
Van itt valaki,aki G29-el tolja a játékot?
Érdekelne a külön csatlakoztatható kézi váltó működése.....
Igaz nem ebben a játékban, hanem más szimulátorban azt vettem észre, hogy úgyis tudok váltani,ha nincs kinyomva a kuplung.........ez normális,ez ilyen vajobz,vagy van valami beállítás ?
Köszi! -
Enton
addikt
válasz bghistvan #2490 üzenetére
Nem sok gém van manapság ami ezt rendesen kezeli.
-
bghistvan
senior tag
Kemény,ennek nem jártam utána rendesen mielőtt csakis kizárólag kuplungos pedálsoros mellett döntöttem.
Mi értelme vajon akkor a kuplungnak...... hogy csak az "érzet" legyen meg a váltások általában?
Illetve mik azok a játékok amik lekezelik (már ha vannak olyanok?)
Te pl használsz kézi váltót? -
Enton
addikt
válasz bghistvan #2492 üzenetére
Végső soron mindegyik kezeli a h váltást és kuplungolást, de kb egyik megoldás sem 100%os.
Én magam is imádom a kuplungolást itt meg van olyan is, RRR nél van kuplungfogás beállítás is, hol fogjon a pedál. Assetto corsa még egy jóféle de ott is lehet összevisszaváltogatni akárcsak project cars 1-2.
Rfactor 2, automobilista és iracing még ami jó de ezeket még nem próbáltam.
Nekem favorit kuplungkezelés mindig is TDU1 marad aztán a kettő(is), de az 1-ben szörnyen jól eltalálták hogy is kéne múködnie. Azt nagyon éltem a g25-el anno."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
guftabi96
addikt
válasz bghistvan #2490 üzenetére
Van olyan autó, aminél csak az elinduláshoz kell kuplung, utána meg lehet rakni kuplung nélkül a sebességeket.
És tudtommal ezeknél is van olyan, aminél utána leváltásoknál meg kell.
Nem igazán van olyan játék, amelyikben ez meg van normálisan csinálva.
Általában vagy az van, amit te is írsz: simán váltogatsz kuplung nélkül vagy az, hogy mindenképpen kell kuplungolnod, hogy ne recsegjen.
Assettonál próbálkoztam egy ideig kuplung nélküli váltással, de annyira nehéz eltalálni azt a pontot, amikor nem recseg a váltó, hogy nem érdemes pazarolni rá az időt.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Enton
addikt
válasz bghistvan #2495 üzenetére
Alapvetően a váltás simán történhet kuplung nélkül csak a megfelelő szinkront kell elkapni az adot fogaskerekekkel(itt szépen beutatja a gyerek).
De ez így kb vagy komletten hiányzik vagy böven hiányosan kezelt a legtöbb játékban.[ Szerkesztve ]
-
bghistvan
senior tag
válasz guftabi96 #2496 üzenetére
Guftabi96,
Enton :Értem,kicsit csalódott vagyok,azt hittem frankó kuplung-váltó harmónia lesz majd a különböző játékokban,( félrevezetett a sok youtube videó amiben mindegy mivel játszanak, vadul működtetik a kuplungpedált)...... talán sok értelme nem volt így külön megvenni azt hiszem, arról nem is beszélve,hogy az állványon is teljesen felesleges lesz majd a váltótartó,max leszerelem.
Köszi szépen a segítségeteket. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest