- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi0805
senior tag
Nektek jött javítás a játékhoz?
Mert elvileg kijött egy tegnap. -
csabi0805
senior tag
válasz SpongyaBob #1502 üzenetére
Nekem akkor miért nem töltött le vajon semmit sem?
1.0 maradt a játék amúgy?
Ja leszedte 153 mega.
Csak nem vettem észre.[ Szerkesztve ]
-
-
fasterware
aktív tag
Sziasztok.
Másnak is van flickering ( azt hiszem így hívják ) probléma a játékkal?, mármint pl: erdőben a fák villódznak vagy nem tudom hogyan írjam le a jelenséget.
FarCry 4 és DyingLight játékokban is volt ilyenem viszont MotionBlur kikapcsolásával elmúlt, itt viszont Dirtally - ban nem találok ilyen opciót. -
DigitXT
nagyúr
válasz fasterware #1505 üzenetére
Ez általában VGA-driveres gubanc, próbálj feltenni újabbat.
-
csabi0805
senior tag
Nincs full upgrades Hyundai i20.
Én azt vettem meg aztán most láttam,hogy eltünt a full upgarde.
Mondjuk így,hogy fokozatosan fog fejlődni az autó jobban meglehet szokni és könnyebb lesz kezelni. -
DigitXT
nagyúr
válasz fasterware #1507 üzenetére
Akkor régebbit. Mások is panaszkodtak már arra bughalmazra.
-
kinghaxor
senior tag
válasz fasterware #1507 üzenetére
Akkor viszont rakd fel a crimson előtti utolsó bétát. Nekem azzal nincsen gondom. A crimson viszont érdekes anomáliákat okozott nálam pár játékban. El tudom képzelni, hogy most is az a probléma forrása. Közben látom megelőztek.
Nekem viszont olyan kérdésem lenne, hogy dobozosan hol tudom megvenni a játékot? Most, hogy kijött az 1.0 elméletileg dobozosan is megvásárolható lett, viszont egyik online áruházban se találtam meg. Sőt most próbáltam árukeresővel is de az sem dobja fel. Mindenhol csak a régebbi Dirt-ök vannak.
[ Szerkesztve ]
-
fasterware
aktív tag
Rendben, akkor próbálgatom a drivercseréket, köszönöm a tanácsot DigitXT és kinghaxor.
-
Tomdriver
őstag
Skineket lehet letölteni valahonnan? Steam műhelybe csak setupokat láttam.
-
Musicking
aktív tag
válasz Tomdriver #1513 üzenetére
racedepartment.com
A skin (livery) cserét a Dirt Rally mod managerrel tud egyszerűen elvégezni, a használatáról itt írtam pár sort.SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw
-
Ventur@
senior tag
válasz Tomdriver #1513 üzenetére
Vagy Mesa oldala. Itt találsz magyar rally autók festéseit is (Focus, Impreza).
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
laci12234
tag
Faszom sose tudok elsö lenni nem lehet valahogy lejebb venni a nehézségi szintet ? És ha igen hol ??
-
kinghaxor
senior tag
Én azt hittem ha kijön az 1.0 akkor megjelenik dobozosan is. Nekem legalábbis ez tűnt volna logikusnak de akkor tévedtem.
Jelenleg honnan érdemes beszerezni egyébként? Aprón láttam párat de 9 ezret nem adok egy sima kódért. Karácsony alkalmából nem lesz esetleg rá valami akció steam-en? Mondjuk egy -35-40% nem lenne rossz.
-
vidra1221
tag
válasz Skeleton01 #1520 üzenetére
Na ezt nem tudtam, minden esetre örvendetes! Azt gondoltam vegyes arányban vannak a fiktív, illetve valós helyszínek. A német pályák ismerősek voltak mert ott voltam is, az Ír, Monte szakaszok pedig videókból, közvetítésekből meg a nevükből ítélve voltak ismerősek, a többi nem annyira. Egy full havas svéd szakaszt megkülönböztetni egymástól vagy ráismerni hát
-
Musicking
aktív tag
válasz kinghaxor #1521 üzenetére
Ne legyen igazam, de mivel most jelent meg így max -33%ot saccolok neki majd a téli vásár alatt a steamen.
A braziloknál most cirka 6ezer , de nem tudom hogy a végleges verzióban régiózáras lett-e a DR. Így inkább ez egyelőre ne legyen alternatíva ,bár akinek sok szabadideje van az utánajárhat.
vidra1221: korábban linkeltem 2 hosszabb real/game összehasonlító videót két finn szakaszról is, ha érdekel visszaolvashatsz.[ Szerkesztve ]
SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw
-
csabi0805
senior tag
Amikor 1.0 lett a játék akkor volt -40% egész héten nekem úgy rémlik.
Hátha lesz még a jövő héten akcióban.Más:
Ezeket a svéd szakaszokat elég lesz megtanulni bakker.
Titeket nem forgat be a hófal állandóan? -
venomka1
aktív tag
Nem tudom mi okozza,de surun kidob a szerver hogy tulterhelt es nem birja fogadni az accomat, probalkozzak kesobb. Nektek elofordult mar?
-
venomka1
aktív tag
Pontosan. Az utobbi napokban nem tudok jatszani en sem, a leg roszabb. 95% ig vegig vittem egy palyat es kilepett a cel elott
-
törölt tag
Nálam semmi gond, futtassatok egy fájl ellenőrzést.
-
csabi0805
senior tag
Jó lett a játék?
Mert ha nem,akkor nézd meg a tűzfalad beállítását mert lehet hogy az nem engedi át,mivel frissítette magát a Steam a napokban aztán előfordulhat ilyen probléma.
Én sajnos nem tudom megnézni az enyémet mert nem vagyok otthol.
Ezt találtam a neten. -
venomka1
aktív tag
válasz csabi0805 #1536 üzenetére
Nekem csak Avast virusirto van fent, nem jelez semmit. De szerintem nem virusirto a gond,vagy tuzfal,mert letoltam masfel kort a jatekban,es utana dobott ki. Ugyan azzal a dumaval mint teged,tulterheltek stb.Csak azt nem ertem ha mar bent vagyok es jatszok,akkor miert dob ki,es enged be talan valaki mast a helyemre a szeron,kicsit bisszanto.
-
csabi0805
senior tag
Pppfff nekem nem működik a játék.
Elindítom utána kilép valami telepitést ír ki utána meg jön a szerver túlterheléses szöveg.
Na ezt elég lesz megcsinálni.
Ma csak kétszer raktam újra meg leszedtem a Steamel együtt stb. -
-
-
csabi0805
senior tag
Na megvan a megoldás.
Az összes beállításról amire feliratkoztál le kell iratkozni.
Utána működni fog a játék!
Ez bizony bug a javából.
Megyek aztán írok nekik.
Nekem is egy kolléga segített mert írtam a Dirt Rally Steam "forumára".Úgyhogy óvatosan a beállításokkal valószínűleg egy adott számú letöltés után nemindul a játék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs