- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
Azért, mert ide nem profi fotósok járnak...
Azt meg nem tudom, miért nem lehet elfogadni, hogy az ide járóknak van egy olyan törekvése, hogy egy kialakult színvonalat megtartsanak. Könyörgöm, nézz már vissza 4-5 oldalt. Tényleg nem látsz semmi különbséget pl Fejo, Kiskornél, Forceberg, Sztyui és a többiek képei, valamint egy belógó, megvakuzott faág között???
Tudom, hogy az "elkülönített" amatőr fotós topik sem jó megoldás, hisz ott meg vak vezet világtalant. Ezért is írta Ricsi, hogy kicsit utána kell olvasni a dolgoknak, szelektálni a saját munkánkat, és úgy egyáltalán gondolkodni, mielőtt telefossuk ezt a topikot képpel... Hidd el, ha valaki egy-egy rossz képet tesz fel, nincs anyázás. Az is elegendő kritika, ha senki nem véleményezi a képed. Viszont te mit tennél, ha valamire ötször mondod, hogy nem jó, és megkapod hatodszor is?
Holnap majd jól beletépünk...
-
Olcsi
senior tag
Még egy dolog eszembe jutott...beszéltek itt színvonalfeltesről. Szerintem ez egy nyitott fórum, ahol nincs megszabva, hogy ki mit és hol mond, linkel, csinal, stb. Persze a moderációs alapelveket figyelembe véve. Ti itt csináltatok magatoknak egy "szabályt", hogy a szar képek menjenek a levesbe! Milyen alapon?
Ha van ilyen igényetek, nyissatok egy a fotózz.hu-hoz hasonló oldalt, ott meg lehet szűrni, hogy mi megy at a rostan és mi nem. Persze a moderációban ott is van hiba, nem is kevés... -
bubi92
őstag
nyilván nem vagyok profi fotós, sőt haladó sem. (azért raktam idézőjelbe a szennyet... most nézem, hogy lemaradt az idézőjel, meg se néztem most, mert úgy akartam írni, bocs én hibáztam). én nem fikázok senkit sem, nyilván azért mert nem tettem még le semmit, ami okot adna rá, hogy én valakit is fikázzak. valaki írta előttem, hogy szenny és azért használtam ezt a szót, bocsáss meg ha félreérthető volt.
ha egy-egy kevésbé jó kép érkezik, arra senki sem reagál így, viszont ha már ontják napi 20db-os mennyiségben, akkor persze, hogy jön az osztás.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Tőzsde és gazdaság
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.