Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PeterD_81

    csendes tag

    Sziasztok!

    Szeged környékén valaki nem tapasztalt drasztikus sávszélesség csökkenést az elmúlt hét óta? FTTB kapcsolat. 500-as net, nincs szolgáltatói eszközöm, csak utp kábel jön be.
    Kb egy hete 100/100-at mérek.

    Kis adalék az egészhez: A humoros az egészben, hogy tavaly már kétszer volt ilyen eset legalább. Az első esetnél majd három hetet vártam, hogy hátha csak valami hálózati gebasz van és rendbe jön, hát nem jött. (előtte egy csomószor szakadt a net) Jeleztem az ügyfélszolgálatnak mind a kétszer.
    Azt mondta az ügyintéző, hogy úgy látja, hogy 100 as eszköz van rácsatlakoztatva, mondom vicces lenne, mert gigabites minden eszközöm itthon. Eddig ment minden faszán, semmi változás nem történt a hardveres környezetemben. De kötötte az ebet a karóhoz. Fél óra múlva helyre állt a net. :) Vissza írtam neki, hogy mit csináltak mégis. Azt válaszolta, hogy ők semmit... Gondoltam magamban, egy nagy ló*aszt, de ráhagytam. Egy pár hónap múlva megint ugyan ez a szitu zajlott le. Akkor is azt mondta a srác, hogy ők semmit nem állítottak, de érdekes módon a telefonálás után 30 perccel kb rendbe jött a net akkor is. Most megint ugyan ez a helyzet, 100/100- at mérek, megint hívhatom az ügyfélszolgot, megint győzködhetem őket, hogy baszki ember, hardveres környezet nem változott, szórakozásból telefonálgatok szerinted? Megint hülyének néznek stb...
    Igazából az is érdekelne, hogy tapasztalt valaki hasonlót, mármint ilyen eljárási rendszert a szolgáltatótól? Illetve, hogy mi okozhatja ezt a gondot?

    thx

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák