Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz K.Andras.Vfx #73352 üzenetére

    de pedig megteszik biztos lehet benne hogy nincs se az ászf-ben se máshol,

    ont-t tehát modemet kell biztosítaniuk, és árban ez az egybe router hgw a legolcsobb nekik, emiatt tezsnek iylet, de hidd el, ha lenne 1dollár brutto áron ont huaweii és zte azt adnák és nem hgw-t ami router is wifi-vel. csak mivel ez igy olcsobb és mert nincs olyan ont ami csak ont és nem tud routerként is müködni, ennél olcsobban.

    [link]talán ez ami 10dollár és csak ont.
    [link] bár nem ilyet ad de ez is annyiba kerül , tehát nem olcsobb a sima ont a HGW-nél ahol van routing is, mondjuk ez amit most linkelek lehet jobb is lenne a Digi-nek 2,4/5GHZ ha jol látom sokan örülnének is , ujbekötésnél, bár a régieket ugysem cserélik.
    [link] ez amit adtak régebben 1dollár nagytételben, ennél a sima drágább, darabján legalább 5dollárt sporol , ezért ad router funkcioval rendelkezö ont-t és nem sima ont-t. a Digi tehát igen is grátisz.

    legolcsobb xiaomi mi router 3G
    legjövöbe látobb és legnem pénztárca barátabb: NETGEAR Nighthawk X10

    de ez csak a router , a vevő sem mindegy, persze tab és mobilnál, fölsöleges, több 10e rákölteni, ot van pl a xiaomi ap mode ba teszed és olyan mint egy repeater de van akár 866mbits wifi-n ha van hozzá vevőd.

    [ Szerkesztve ]

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák