Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt501

    nagyúr

    válasz wwenigma #52175 üzenetére

    Már azért ez sem teljesen igaz, hogy mindenki a Digihez jönne, mert nem mindenki jár jobban a Digivel már, pláne ahol egyéb kapcsolható szolgáltatás is van pl. mobil telefon.
    Ismerős is osztott szorzott és mivel ő nem nagy net fogyasztó, illetve a tv nézés sem nagy divat nála no meg több mobil telefon előfizetése is van ezért jobban kijött a T-vel kedvezményekkel mint a Digivel.
    Amúgy már én is gondolkodóba estem többször is, mert nálam meg az utóbbi időben a NET eléggé rapszodikusan megy, hol van hol nincs, és a sávszélesség is eléggé hullámzó, nos nekem a stabil net a fontosabb és nem a sávszélesség, illetve nekem is van több mobil előfizetésem a konkurenciánál ami miatt már elgondolkodtató hogy mivel is járok jobban.
    Itt a UPC csak műholdas TV lehetne más UPC szolgáltatás nincs.

    Intruder2k5 Nagy gond nincs, de ha belegondolunk, hogy a digi alapból 2 eszközt ad amin eleve kevés a lan csatlakozó az azt vonja maga után hogy ide még kb kellhet egy saját eszköz is, és így már nem is olyan egyszerű a dolog, pláne ennyi eszközt bekábelezni és normálisan elpakolni.

    [ Szerkesztve ]

    ''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Új hozzászólás Aktív témák